Read the Official Description

MBA Nemzetközi Üzleti

A 45-hitel International Business MBA szak belül le lehet zárni két félév, és a nyári ülésszak a teljes munkaidőben, vagy két évig tartó, részmunkaidőben, ha a hallgatók már az egyetemi üzleti tanulmányok.

Minden Schiller International University helyeken ideális Schiller International University végzős programok International Business Administration. Kínálnak elérhetőség a regionális és a világ központja számos multinacionális vállalatok. A bőséges információ áll rendelkezésre a nyilvános könyvtárak, nagykövetségek, magas jutalékok és különböző nemzetközi szervezetek miatt jelentős mértékben hozzájárulnak a Schiller International University tanulmányi programok az üzleti életben.

Tanfolyam a Master of Business Administration fokozat hangsúlyozza a részletes szempontból a nemzetközi marketing, menedzsment, pénzügy és a közgazdaságtan. Fokú követelmények célja, hogy gyakorlati tudás és a képzés a jövőbeli üzleti vezetők.

Van egyre nagyobb szükség van a vezetők, akik hatékonyan navigálhat az érdekeit a multinacionális vállalatok kezelése során a nemzetközi ügyfelek és beszállítók. A megfelelő oktatás, akkor lesz fontos része az üzleti csapat.

Amellett, hogy alapvető üzleti elvek, a diákok megismerik a nyelvi, társadalmi, gazdasági és politikai feltételek és üzleti gyakorlat több országban. Elvek üzleti adminisztráció, valamint az alkalmazás a közgazdaságtan és a pszichológia marketing alaposan szabályozott.

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 - 15 hónapok
Part-time
Full-time
Price
26,430 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date