MBA Nemzetközi Üzleti

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Virtuális nyílt IUBH nap az IUBH , szeptember 26-án!

„Szeretettel meghívjuk Önt a virtuális nyitott egyetemi napunkra . Használja ki a lehetőséget, hogy megismerje Bad Honnef-i campusunkat és tanulmányi programjainkat - első kézből szerezzen információkat. A jelenlegi helyzet miatt az információs esemény online módon zajlik . Ismerjen meg minket virtuálisan !

A Open Campus Day program tartalmaz tájékoztató előadásokat, virtuális vezetett egyetemi túrákat, szakmai beszámolókat és még sok mást. Ezen a napon professzoraink, munkatársaink és hallgatóink válaszolhatnak az egyéni kérdésekre.

Szeretettel várjuk azokat, akik érdeklődnek az alap- és mesterképzéseink iránt, és tájékozódhatnak a diplomáinkról. Ezen a napon az érdeklődései vannak a figyelem középpontjában, és mi is szívesen adunk tanácsot a karrierlehetőségekről és a lehetőségekről. "

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre 2020. szeptember 30-ig

„Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek, akinek vágya és képesítése van az IUBH való tanuláshoz, lehetőséget kell biztosítani erre. Ezért minden jelentkező 2020. szeptember 30-ig 2500 eurós ösztöndíjat kap az IUBH University of Applied Sciences . Az ösztöndíjak összege korlátozott, és csak az első 100 elfogadott jelentkező számára érhető el. Jelentkezzen ma és kapja meg az ösztöndíjat! ”

A COVID-19 miatt az IUBH IUBH University of Applied Sciences összes előadás további értesítésig virtuális osztályteremben zajlik. Célunk annak biztosítása, hogy a jelenlegi különleges körülmények ne vezetjenek ahhoz, hogy a hallgatók hátrányos helyzetbe kerüljenek tanulmányaik során.

Az ajtó az üzleti világhoz

MBA programunk ideális kiindulópont a szakmai utad következő lépéséhez - a sikeres menedzser karrierjéhez.

A program minősíti Önt az üzleti adminisztráció, a vállalati menedzsment, a marketing, a pénzügy és a vezetés terén az iparosok és a középvezetők igényes tevékenységei számára sok iparágban és szakterületen. Nemzetközi orientációja révén alkalmassá válik a globális munkaerőpiacra.

Tények és adatok

Fokozat: Tanulmány modell: Időtartam:
Master of Arts (MA) az egyetemen 2 félév (teljes munkaidőben)
bevitel: Tandíj Belépés
Bad Honnef: március, szeptember
Berlin: április, október
félévtől 7 290 EUR-tól Alapképzés, szakmai tapasztalat,
az angol nyelvtudás igazolása

Amit hallgatóink IUBH az IUBH

Amit hallgatóink IUBH az IUBH | MBA nemzetközi üzleti vállalkozás az IUBH on Vimeo-nál.

Mit tanulsz tőlünk

Az MBA szakértői és általános menedzsment ismereteket ad, és segíti az egyéni módszertani készségek fejlesztését:

 • Ön elmélyíti tudását az üzleti menedzsment és a vezetés területén az akadémiai és gyakorlatorientált modulokon keresztül.
 • Ön aktívan dolgozni a puha készségek, mint a kommunikációs készségek és az interkulturális tudatosság.
 • Megtanulhatsz a vállalati stratégiákról és hogyan értékelheted a sikereket.
 • Meg fogja tanulni vezetni a személyzetet és kísérni a változási folyamatokon keresztül.

Tanulmányi áttekintés

1. félév

 • Vezetés
 • Innováció és vállalkozói készség
 • Nemzetközi marketing
 • Teljesítménymérés és menedzsment
 • Vállalati pénzügyek
 • Vezetői gazdaságtan

2. félév

 • Stratégiai menedzsment
 • Változáskezelés
 • Vezetés a globális gazdaságban
 • Capstone projekt

129847_2_women_laptop_smiling.jpeg

Hol fogsz tanulni

MBA diplomáját a két német egyetemen, Bad Honnefben és Berlinben folytathatja.

Karrier lehetőségek

Üzletfejlesztési Menedzser

A változások idején, mint üzletfejlesztési menedzsernek, éreznie kell a változásokat és a trendeket. Elemzi a fejleményeket és a piacokat, és új termékeket és üzleti ötleteket fejleszt ki ezen az alapon. Ezenkívül a pénzügy, a gazdaság és a jog területén is megfelelő ismereteket hoz a megfelelő helyre.

Szaktanácsadó

Konzulensként konzultálhat különböző vállalkozásokkal. Ezek a konzultációk lehetnek az üzlet általános irányításával vagy a változás folyamatának megismerésével kapcsolatban. Önnek meg kell felelnie az alapvető konzultációs koncepciónak az ügyfelek egyedi igényeihez és feladataihoz anélkül, hogy figyelmen kívül hagyná a munkáltatója - a tanácsadói célokat.

Vezető márka menedzser

Márkamenedzserként az Ön feladata a cég márkájának vagy imázsának stratégiai fejlesztése, pozicionálása és összehangolása azzal a céllal, hogy ez jól felismerhetővé váljon, és megkülönböztesse más társaságoktól. Ennek részeként felelõsségei között szerepel a termékek közötti stratégia tervezése a hatékony külsõ kommunikáció felhasználásával. Márkamenedzserként innovatív, többcsatornás médiakampányokat tervez, amelyeket nemzeti és nemzetközi szinten valósítanak meg, elemeznek és optimalizálnak.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Tovább

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Kevesebb
Rossz Honnef , Berlin + 1 Több Kevesebb