MBA Nemzetközi Üzleti

California Miramar University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Nemzetközi Üzleti

California Miramar University

A CMU International Business MBA online programjai lehetővé teszik a diákok számára, hogy távolról merítsék magukat nemzetközi üzleti tanulmányaikba. Nemzetközi marketing, üzleti menedzsment és közgazdaságtan tanfolyamok csak néhány példa a megfizethető online MBA ajánlatainkról. Olvassa el az MBA online programjaink részletesebb leírását.

Az MBA tananyag 13 kurzusból áll:

  • 9 Szükséges Core osztályok, beleértve az üzleti stratégia Capstone
  • 4 A hangsúlyos tanfolyamok területe

Nemzetközi üzleti MBA hallgatók a California Miramar University 4 nemzetközi üzleti kurzust választanak az alábbi listából:

  • MKT 6003 Nemzetközi Marketing
  • MGT 6601 Nemzetközi Üzleti Menedzsment
  • ECO 6641 International Economics
  • FIN 6651 Nemzetközi Pénzügy
  • BUS 6671 Nemzetközi Üzleti Jog

NEMZETKÖZI ÜZLETI EMPHASIS KURZUS LEÍRÁSAI

MKT 6003 Nemzetközi Marketing
A nemzetközi marketing alapos lefedettségét biztosítja, különös hangsúlyt fektetve a kulturális határokon átívelő vállalatokkal szembenézett problémákra. Hangsúlyozza továbbá az internet fontosságát a globális marketingben, amikor behatol és új piacokat keres. Ez a kurzus valós példákat mutat be olyan elemek illusztrálására, amelyek a szövegen belül és kívül folyamatosan tárgyalódnak. (3 óra hitel)

MGT 6601 Nemzetközi Üzleti Menedzsment
Megmagyarázza a nemzetközi és transznacionális üzleti tevékenységeket, beleértve az árfolyamokat, a kulturális különbségeket és a politikai kockázatokat. Megbeszélik továbbá az olyan irányítással és személyzettel kapcsolatos kérdéseket is, amelyek fizikailag távol vannak az üzleti tevékenység elsődleges helyétől, és üzleti kapcsolatokat alakítanak ki azokkal, akik különböző üzleti formákat folytatnak. (3 óra hitel)

ECO 6641 International Economics
Ez a kurzus vizsgálja a kereskedelmi és a nemzetközi gazdaságtan, figyelembe véve a komparatív előny és a termelési tényezők. Megmagyarázza, hogy a növekedés milyen hatással van a kereskedelemre, valamint arra, hogy a nemzetközi kereskedelem hogyan befolyásolja az emberek és események globális jólétét. További témák közé tartoznak a munkaügyi (külföldi és hazai) hatások, a régiók közötti tőkemozgások, a környezetvédelmi és politikai politikákkal szembeni kereskedelmi korlátozások, valamint az országok közötti relatív költségeket befolyásoló legfontosabb tényezők. (3 óra hitel)

FIN 6651International Finance
Címek a nemzetközi monetáris rendszerek, a fizetési mérleg, a kiigazítási mechanizmusok, a nemzetközi kölcsönös függőség és a hazai monetáris és árfolyam-politikák közötti kapcsolat. Ez a kurzus bemutatja az arbitrázs és az arbitrázs jellegű tranzakciókat is, amelyek kulcsszerepet játszanak a pénzügyi szerződésekben, valamint a multinacionális vállalatok finanszírozási módszereit, a devizaügyleteket és a bankárok elfogadását. (3 óra hitel)

BUS 6671 Nemzetközi Üzleti Jog
Ez a kurzus a nemzetközi tevékenységeket szabályozó törvényeket vizsgálja, beleértve a vezetői kérdéseket, a kereskedelmet, az engedélyezést és a befektetéseket egy nemzetközi vezetői szempontból. A diákok tanulmányozzák a közjog nemzetközi jogának funkcióját és fontosságát, valamint a nemzetközi és nemzetközi magánszervezetek szerepét a nemzetközi üzleti életben. További témakörök közé tartozik a tengerentúli műveletek létrehozásának, külföldi vegyesvállalatnak, külföldi forgalmazónak és exportáló technológiának a jogi vonatkozásainak áttekintése. (3 óra hitel)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve February 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
8 hetek
Nappali
Price
ár
22,815 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - San Diego, California
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - San Diego, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt