Read the Official Description

MBA Nemzetközi Üzleti

A 45-hitel International Business MBA szak belül le lehet zárni két félév, és a nyári ülésszak a teljes munkaidőben, vagy két évig tartó, részmunkaidőben, ha a hallgatók már az egyetemi üzleti tanulmányok.

Minden Schiller International University helyeken ideális Schiller International University végzős programok International Business Administration. Kínálnak elérhetőség a regionális és a világ központja számos multinacionális vállalatok. A bőséges információ áll rendelkezésre a nyilvános könyvtárak, nagykövetségek, magas jutalékok és különböző nemzetközi szervezetek miatt jelentős mértékben hozzájárulnak a Schiller International University tanulmányi programok az üzleti életben.

Tanfolyam a Master of Business Administration fokozat hangsúlyozza a részletes szempontból a nemzetközi marketing, menedzsment, pénzügy és a közgazdaságtan. Fokú követelmények célja, hogy gyakorlati tudás és a képzés a jövőbeli üzleti vezetők.

Van egyre nagyobb szükség van a vezetők, akik hatékonyan navigálhat az érdekeit a multinacionális vállalatok kezelése során a nemzetközi ügyfelek és beszállítók. A megfelelő oktatás, akkor lesz fontos része az üzleti csapat.

Amellett, hogy alapvető üzleti elvek, a diákok megismerik a nyelvi, társadalmi, gazdasági és politikai feltételek és üzleti gyakorlat több országban. Elvek üzleti adminisztráció, valamint az alkalmazás a közgazdaságtan és a pszichológia marketing alaposan szabályozott.

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 - 15 hónapok
Full-time
Price
26,430 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date