MBA Nemzetközi üzleti menedzsment

Általános információk

Program leírás

Seinäjoki University of Applied Scieces kínál Master program Nemzetközi Üzleti Menedzsment együttműködve Centria University of Applied Sciences.

Seinäjoki University of Applied Sciences szoros együttműködés nemzetközi kiemelt partnerekkel Egyetem Appilied Sciences Aschaffenburg (Németország) és a University of Missouri, St. Louis (Amerikai Egyesült Államok). Az együttműködés áll tanfolyamokon ezen egyetemeken és barátságos előadóként például.

Aschaffenburg University of Applied Sciences együtt az akadémiai partnerek SeAMK és a St. Louis Missouri, együttműködnek továbbá megszervezni az első Nemzetközi Nyári Egyetem együtt.

A program célja, hogy a képzés a speciális és a menedzsment feladatok vállalkozások számára, hogy nemzetközi szinten működnek. A mester fokozatot végre egy kétéves időskálán.

A második ciklusban (mesterképzés) fokozatot hozott egyetemi alkalmazott tudományok a második képzési ciklus az európai felsőoktatási rendszer, és megadja ugyanazt a képesítést önkormányzati és állami hivatal, mint a mesterképzésre venni egy egyetem.

WHO foka PROGRAM?

Ön jogosult, ha van egy felsőfokú végzettséggel fejeződött be Finnországban vagy a felsőfokú végzettséget adó tanulmányok területén kívül teljesített Finnországban. Akkor is meg kell, hogy legalább három év szakmai gyakorlat után a felsőfokú végzettséggel.

Mik a céljai A PROGRAM?

A program célja, hogy növelje a szakmai ismeretek nemzetközi üzleti életben. Miután befejezte a program, a hallgató nőtte ki magát az üzleti menedzsment szakmai a független döntéshozatal, dolgozó menedzsment vagy igényes szakértői feladatok a vállalkozások működnek, hogy a nemzetközi piacon, vagy tervezi, hogy megy a nemzetközi.

Hogy vannak a TANULMÁNYOK MEGSZERVEZTÉK?

Távolsági tanulási módszereket használnak. Minden tanfolyam két kétnapos kapcsolatot ülések átlagosan. A hangsúly a tanulás az önálló munka, valamint a megoldásához távoktatási feladatok és tanulás online. A fejlesztési projekt lényeges eleme a tanulmányok.

TARTALMA tanulmányok

Az első éves tanulmányokkal, a menedzsment és a KKV-k a nemzetközi működési környezet. A második évben a diákok szakosodott vagy menedzsment (tanfolyamok rendezett Kokkola) vagy a nemzetközi marketing (tanfolyamok rendezett Seinäjoki). Ezen túlmenően, a modul a projekt menedzsment tanulmányok áll a diákok (kurzusok rendezett Seinäjoki és Vaasa). További információk a projekt menedzsment tanulmányok: ProjectManagementTimetable 16-17.pdf

A végleges dolgozat áll egy fejlesztési projekt végzett üzleti vagy más szervezet. Ez a kötődés szerkezetét mutatja vizsgálatok: MBA16 timetable.pdf

ösztöndíjrendszert

Abban Seinäjoki University of Applied Sciences, ösztöndíjak lehet a diákoknak nyújtott köteles fizetni tandíjat. Az alapelvek az ösztöndíjprogram Seinäjoki University of Applied Sciences a következők: Minden első éves hallgatók, akik kötelesek fizetni a tandíjat, majd ösztöndíjas, amely magában foglalja az 50% -a az éves tandíj.

Ösztöndíjak az első évben a hallgatók által fizetendő utolsó napján november.

Ahhoz, hogy jogosult egy ösztöndíjat az első tanévben a tanuló kell jutniuk:

  • legalább 55 kredit az előző tanévben egy Bachelor szak
  • legalább 20 kredit az előző félév (fél év) a mester szak

Az ösztöndíj összegét az első tanév:

  • 60% -a az éves tandíj a diákok, akik a felhalmozott hitelek fentiekben említettek szerint az átlagos minőségű 5/3 (skála 0-5).
  • 30% -a az éves tandíj a diákok, akik a felhalmozott hitelek fentiekben említettek szerint az átlagos minőségű 2/1 (skála 0-5).

Ösztöndíjak folyamatos diákok által fizetendő szeptember utolsó napján minden évben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher educationand an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of South ... Tovább

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher educationand an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of South Ostrobothnia in West Finland. Kevesebb