Nemzetközi Üzleti Menedzsment MBA

A HFU MBA ötvözi a legmodernebb tantervi tanított teljes egészében angol nyelven egy dinamikus és nemzetközileg tapasztalt oktatók. A HFU Business School egy kar Hochschule Furtwangen University, egy állami tulajdonban lévő egyetem található festői Dél-Németországban.

A MBA program középpontjában a kezelő vállalkozások szerte a globális piacokon. Ez arra ösztönzi a diákokat, hogy gondolkodni és élni globálisan helyét kereszteződésénél Európában. Szervezeti vezető, stratégiai menedzsment, és kezelése a kulturális sokszínűség erőssége a program, és előkészíti a hallgató a siker, mint a leendő szakemberek az üzleti vállalkozások nemzetközi határokon átnyúlóan működő.

Nemzetközi Helyszín

Található Európa szívében, a program folyamatosan vonzza a diákok a világ minden tájáról. Osztályok rendre az 80% a nemzetközi hallgatók, ami egyedülálló multi-kulturális élmény a peremén a Fekete-erdő és egy órán belül a meghajtót Franciaország, Svájc, Ausztria, és három órán keresztül Olaszországba.

Global Partners

A régió ad otthont számos top globális vállalatok, beleértve a Porsche, a Daimler, az SAP, Bosch, Aesculap, és a Hugo Boss. Diákjaink számíthat arra, hogy ki vannak téve az ilyen társaságok a tanulmányi kirándulások, vállalati együttműködések dolgozat, és a diploma utáni elhelyezkedés gyakorlat. Sok külföldi diplomás elment dolgozni ezen és más hasonló cégek, mint a Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma, és Marquardt részeként a kiterjesztett nemzetközi üzleti tapasztalat itt.

Részletes Tanítási módszerek

HFU egy top-rangsorolt ​​egyetemi alkalmazott tudományok amint azt a legutóbbi felmérések iskolák. A MBA programot kínál számos előnye van.

Top köztük a mi kis osztálylétszám maximum 15 diák, biztosítva intenzív tanulási környezet, a szoros együttműködést a társakkal és a professzorok, és személyre szabott figyelmet a kar és a kisegítő személyzet.

A tanítási megközelítés magában foglalja az innovatív módszerek, mint a gyakorlati üzleti szimulációk és együttműködési projektek partner egyetemek a világ. Ezek kihívást jelent a diákok, hogy hatékonyan kezeljék a kulturális különbségek, földrajzi ficamok és még versengő érdekek a valós helyzetekben, miközben dolgozik az üzleti célok elérésének.

A program magában foglalja a teljes munkaidőben napos vizsgálat, ami lehetővé teszi a hallgató, hogy élvezze a normális egyetemi élet és hétvégén feltárása számos szabadidős és kulturális kínálatát a régióban.

Globális előkészítése

A végén, MBA HFU Business School az Ön számára kivételes "Made in Germany" Alapítvány a karrier a nemzetközi üzleti globális vállalat világszerte. A MBA program teljes mértékben által akkreditált ACQUIN, engedélyezési, tanúsítási és minőségbiztosítási Intézet, a hivatalos irányító testület, amely biztosítja az üzleti diplomát a német egyetemeken megfelelnek a magas nemzetközi tudományos normák. A MBA diplomát már önállóan megerősítette, az egyenértékűség álló olyan országokban, mint az Egyesült Államokban és Kanadában, és teljes mértékben elismeri az Európai Unió valamennyi országban.

Felvételi kritériumok

A felvételi követelmények célja annak biztosítása, hogy a diákok a megfelelő képesítéssel, tudományos háttérrel és szakmai gyakorlat teljes mértékben kihasználni, és aktívan hozzájárul a program. A követelmények a következők:

Az egyetemi diploma átlagon felüli fokozatú pont átlag (GPA)

Szakmai tapasztalat legalább 24 hónapos szakmai tapasztalat az üzleti környezetben képesítések megszerzése után (hallgatói szakmai, vagy nyári munkák nem minősülnek minősül).

Az angol nyelv ismeretét a szóbeli és írásbeli formában, ahogy azt

- TOEFL (mi ETS kódszám 8221)

- IELTS

A vizsgálat nem kötelező a pályázók diplomázott az Egyesült Királyságban, Írország, Észak-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

A kérelmezőknek nem kell ülni a GMAT vizsga. Ezek azonban arra ösztönzik, hogy erre. A pályázóknak, akik elérték a magas pontszámot a GMAT lehet előnyben részesíteni idején kiválasztása. A jelenlegi átlagos pontszám GMAT mintegy 600. Jó MBA jelöltek általában meghaladják ezt a pontszámot.

A GMAT kódszám 7032

Program oktatási nyelve:
Angol
Furtwangen University/HFU Business School
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 félév
Nappali