MBA nemzetközi üzleti

Általános információk

Program leírás

MBA Nemzetközi Üzleti

Az International Business koncentráció lehetővé teszi a diák építeni a szilárd alapot a központi tanfolyam az MBA program és a hallgatókat a tudás és a képességek szükségesek, hogy hatékonyan működjön, mint a vezetők a mai verseny és a globális gazdaság. A tanfolyamok a koncentrációja a diákokat arra, hogy megtudjuk, hogyan működik a nemzetközi gazdaság és hogyan multinacionális mindenféle méretű szervezet-kormányzati és nem-governmental- dolgozik a különböző kulturális, politikai és jogi környezet. A kurzusok hogy a diákok megismerjék a nemzetközi kereskedelmi elméletek és megállapodások, a globális pénzügyi piacok és a pénzügyi ismeretek szükségesek a hatékony irányítás folytató vállalatok nemzetközi üzleti életben.

Nemzetközi Üzleti Koncentráció

Az International Business program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek szükségesek hatékonyan működő nemzetközi üzleti környezetben. A diákok az International Business koncentráció megtanulják, hogyan kell globálisan gondolkodni arról az üzleti világban. A hallgatók bővítsék a tudatosság és a megértés a kihívásokat, amelyekkel az üzleti a globális gazdaságban. A tanfolyamok célja, hogy fokozza a tudás és készségek kialakítására más üzleti képzések, valamint hogy jártasságot a nemzetközi üzleti területeken a nemzetközi kereskedelem, a befektetések, menedzsment, marketing és a pénzügy. Az International Business koncentráció tervezték azokat a fiatalokat, akik szeretnének felkészülni, hogy rüh a vállalkozások, amelyek átlépik az országhatárokat, és működik a globális üzleti környezetben. Megszerzett tudása nagy lehet használni a kezelési és a szakmai szakértelem üzleti, kormányzati és non-profit szervezetek.

Tiffin Egyetem 's Akkreditáció:

Tiffin Egyetem jogosult az Igazgatóság által a Regents állam Ohio odaítéléséről az MBA fokozatot szerzett. A program regionálisan által akkreditált North Central Association of főiskolák és iskolák. A program is kapott hazai és nemzetközi tanúsító pecsétet az akkreditációs az Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok.

Az Ohio Department of Staff Development and Certification jóváhagyta tizenegy TU MBA képzések Közigazgatási / Menedzsment / Felügyeleti MR / DD minősítést.

Your Life Experience Eredmény A Dynamic osztályukban

A minőség iránti elkötelezettségünk kezdődik egy pályázati eljárás célja annak biztosítása, hogy a beiratkozó hallgatók a program, képesek és a háttér, hogy sikeres legyen. Az átlagos MBA hallgató belép a Tiffin Egyetem program közel 10 éves posztgraduális szakmai tapasztalattal. A hallgatói szervezet fok területeken, kezdve a vállalkozás a gyógyszert, a társadalomtudományok, hogy a mérnöki, a jogtól a bölcsész, bölcsész, és így tovább. Az élet tapasztalata a sokszínű hallgatói szervezet hozzájárul a dinamikus és interaktív jellege az oktatási légkör Tiffin Egyetem.

A Tiffin Egyetem Akadémiai Hagyomány

Tiffin Egyetem saját tizenkettedik évtizedében tanulókat oktató a siker, amely szilárd alap, amelyre építeni a saját személyes siker. Még ugyanabban az időben, a tananyag és az oktatási módszerek Tiffin Egyetem mennek a folyamatos javulás. A tananyag különbözik, hogy alap a fejlődő kompetenciák vezetés és a csapatmunka, kommunikációs készségek, és vezetői döntéshozatal és problémamegoldás.

Mi az Ön személyes támogatás

Megértjük, hogy a siker attól függ, hogy képesek vagyunk válaszolni a kérdésekre gyorsan és helyesen. Gyakorlatilag minden felmérés vagy tanulmány célja, hogy azonosítsa a kritikus sikertényezők az online oktatás megerősítésére, hogy miközben a diákok kapcsolódó kiemelt fontosságú. Diákjaink értékeld a személyes támogatást kaptak Tiffin Egyetem, mint az elsődleges oka a siker, és azt, hogy ajánlaná Tiffin University online programok barátját vagy munkatársát, mert azt.

Az Ön TU MBA vezethet, hogy a Real-World siker: Careers!

Korábbi TU MBA diplomások találtam karrier-orientált pozíciókat azonnal Érettségi után az ilyen típusú foglalkozások és / vagy az ilyen típusú vállalatok és szervezetek (és ez csak néhány példa!):

 • Üzemvezető
 • Könyvelők
 • Pénzintézetek
 • Biztosítók
 • Health Care Administration
 • Egyetem / Főiskola Administration
 • banki
 • Non-profit intézmények
 • Kormányzati szervek
 • Magán- és közvállalatok
 • Szállodák és Éttermek
 • Fegyveres erők
 • Public Transit Systems
 • Szórakozási lehetőségek
 • Szakvélemények cégek
 • Ingatlan brókerek
 • Fejlesztők
 • Vállalkozó
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Tovább

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Kevesebb