Hivatalos Leírás

Áttekintés

Ez egy kihívást jelentő, gyors ütemű és ösztönző MBA kurzus, amelynek célja, hogy felajánlja az iparági specifikus üzleti és vezetési készségeket ahhoz, hogy sikeres pályafutást alakítson ki a nemzetközi divatirányításban.

Ez a kurzus átfogó képet ad a divat üzleti életéről, nem pedig arra, hogy tanítson tervezőnek vagy producernek, hogy karrierjét a vezetésbe vagy a vezetésbe építhesse. Az elmúlt években az iparágat jellemző globális és technológiai váltásokra összpontosít, a divattervezés és termékfejlesztés menedzsmentje; és a nemzetközi divatgyártási és kiskereskedelmi stratégiák.

Lehet, hogy a közelmúltban befejezte egyetemi diplomáját, a divatot vagy bármely más fegyelmet. Vagy talán már dolgozik egy ideig, és szeretné felgyorsítani a karrierjét a divatban, vagy hogy először lépjen be a divatba.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ez a kurzus célja a divatipar vezetőinek új generációjának igényeinek kielégítése. Kihívást és ösztönzést nyújt, összekapcsolja a tanítás és a tudományos támogatás legmagasabb minőségét a divatipar közvetlen bevitelével.

modulok

Fenntartható stratégia - a tervezéstől a megvalósításig Marketing a globális korban Pénzügy, finanszírozás és jogalkotás - A sikeres, a változó világ irányába vezető sikeres keretek Üzleti és vezetési módszerek vagy vállalkozói készség

Akkreditáció

A kurzus és a kiválasztott modulok sikeres befejezésekor a CMI 7-es Tanúsítvány a Stratégiai Menedzsment és a Vezetőségben részesül . Figyelembe véve, hogy CMI-tagként regisztrált.

Ösztöndíj lehetőségek

Coventry University London örömmel fogadta a közelmúltban számos ösztöndíjat az Egyesült Királyság és a nemzetközi hallgatók számára. Tudjon meg többet az ösztöndíjakról honlapunk megtekintésével.

Kezdje a dátumokat

Az MBA International Fashion Management 2018 októberében és 2019 januárjában kezdődik.

Belépési követelmények

Jó minőségű kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű. Az egyenértékű végzettséggel rendelkező és a vonatkozó tapasztalatokkal rendelkező pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. A munkatapasztalat kívánatos, de nem elengedhetetlen.

Kilátások a jövőre

"Jelenleg C termékmenedzser-asszisztensként dolgozom

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Coventry University London »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,184 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
dec. 31, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
szept. 30, 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 30, 2019
Jelentkezési határidő
End Date
dec. 31, 2019