Hivatalos Leírás

MBA @ BGS-tól 2500 £

MBA Nemzetközi Menedzsment

&nbsp

Ez a program arra tervezték, előre gondolkodó diákok, akik szeretnék bővíteni tudásukat keresztül utat a felsőoktatás, hogy hozzájáruljon a gazdasági növekedéshez az Egyesült Királyság a két egyesült királyságbeli piacokon, és a növekvő nemzetközi piacokon.

&nbsp


Tények és számok

• Kereskedelmi nemzetközi növeli a vállalkozások termelékenységét 34% az első évben

• hatvan százaléka az Egyesült Királyságban növekedéshez, nemzetközi üzleti

• Negyven százaléka Egyesült Királyság kereskedelem az USA-val így az Egyesült Királyság legnagyobb nemzetközi piacon

• A BRIC a (Brazília, Oroszország, India és Kína) teszik ki 43%-át a világ népességének, gazdaság valós jövőbeli potenciális

• Kína 338m internet készen áll a felhasználók, nagyobb, mint a teljes népességben az USA és több mint ötszöröse a teljes népességben az Egyesült Királyságban

&nbsp


Az MBA célja, hogy javítsa a kompetenciák / megértése:

1. Tudás szempontjából releváns problémák Business Management.

2. Inter-személyes és kommunikációs készség alkalmazandó kultúrák helyzetekben.

3.A tudatosság a kulturális és intézményi tényezők Business néhány középpontjában a globális gazdasági.

4. Fogalmi eszközök elemzése és értékelése összetett problémák Business Management.

5. Strukturált lehetőséget a diákoknak, hogy fejlesszék és teszteljék a saját hipotézisek kérdésekben a Business Management.


Az MBA program magában foglalja az összesen nyolc modul amelyek mindegyike egy másik téma az üzleti / menedzsment nemzetközi üzleti orientáció. A tanítás és tanulás E program révén valósítják meg előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, irányított és független vizsgálatot. Tanítás és tanulás a program tovább élteti az aktív kutatást a személyzet, különösen az általános üzleti és menedzsment elmélet. Az MBA program megér egy összesen 180 kredit.

&nbsp


Természetesen Format

A nappali tagozatos hallgatója, a program általában kitölteni egy év alatt.Szabályozásoknak azonban tenni, a részidős hallgatók a teljes program két év alatt. Ami szükséges Masters programok, az MBA majd 1800 óra képzést számos formában.


A kötelező Core tanfolyamok:

1. Nemzetközi Számviteli és Pénzügyi
2. Nemzetközi Marketing
3. Nemzetközi stratégia
4. Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment
5. Információs Rendszerek / Operations Management
6. Fenntarthatóság


Két választható modulok is szükség van:

1. International Co-operative stratégia
2. Vállalatirányítási
3. A globális pénzügyi piacok
4. Vállalkozói szellem

Minden diák is szükség van, hogy egy kurzus kutatás módszertana, a pass, amely egyik feltétele, hogy megengedték, hogy a dolgozat.

&nbsp


Modul leírása

Modulok

  • Nemzetközi Pénzügyi és Számviteli - MBA 01

Ez a bevezetés tárgyát pénzügyi és számviteli. A modul bemutatja a nemzetközi pénzügyi piacok, a pénzeszközök forrását a vállalatok, valamint a befektetési lehetőségeket azok számára, akik pénzt. Adózás röviden vonatkozik. A számos módszerek értékelésének részvény részesedést kerülnek bevezetésre. A hatékonyság a részvénypiacok is megvizsgálta, és a lehetőségeket, hogy a pénz a piacon venni.

  • Nemzetközi Marketing - MBA 02

A modul célja, hogy fejlessze a fejlett megértése vezetői marketing szókincse fogalmak, mondások és normatív modellek olyan nemzetközi kontextusban támaszkodva kérdések különböző területein gyakorlatot, beleértve az állami szektort. Az alap a modul a befolyásos amerikai normatív hagyomány az alkalmazott marketing elvek. Ezzel párhuzamosan, a modul célja, hogy ösztönözze a kritikus elkötelezettséget diákok hivatkozás támasztja alá, hogy hagyományai marketing ösztöndíjat amelyek célja, hogy ne előre a szervezeti hatékonyság, hanem tanulni alakulását, a termelés és a kommunikáció a marketing gondolkodás is.

  • Nemzetközi stratégia - MBA 03

Ez a modul biztosítja a diák, hogy értik, hogyan vállalati és az üzleti stratégia illeszkedik a szervezet és működtetése egy vállalat vagy több vállalat vállalat. A kurzus áll, előadások és esettanulmányok, beleértve az elméletek mögött stratégia kialakítása, a jelenlegi véleményét az a vállalati stratégia, a nemzetközi stratégia, kooperatív stratégia, és hogyan lehet elérni a stratégiai változást. A cél a modul bevezetése a hallgató, hogy milyen módon a cég képes elérni a fenntartható versenyelőny és fejleszteni a vállalat nemzetközi szinten.

  • Nemzetközi HRM - MBA 04

Ez a modul bemutatja a diákokat, hogy a legfontosabb alapkérdései az emberi erőforrás menedzsment a nemzetközi szervezetekben. Teszi ezt, különös tekintettel az átadása humánerőforrás-gazdálkodási gyakorlatok egyik országból 's beállítást a másik közvetítésével a multinacionális vállalat és nemzetközi vegyes vállalatok. Mivel a jelentős összefüggésben a nemzetközi HRM, a modul bemutatja a diákokat, hogy a természet a nemzeti kultúra és megvizsgálja a következményeket HRM változatban között nagy kultúrák.

  • Információs rendszerek - MBA 05

Ez a modul célja, hogy vezessenek be a diákokat, hogy néhány kulcsfontosságú informatikai rendszerek kérdésekkel néz szembe szervezetek a mai globális üzleti környezetben. Kezdve az információs rendszerek elérése versenyelőnyt, a tanfolyam foglalkozik a szervezeti és vezetési problémák esetében a fejlesztésére, végrehajtására és hatékony kezelése az információs rendszerek. Különös hangsúlyt kell fektetni a különböző esettanulmányok, hogy kifejezetten a problémák kezelésében érintett a technológiai változás szervezetek, valamint a hatás az információs rendszerek a szervezeti kultúra és kontextus.

  • Fenntarthatóság - MBA 06

Ez a modul középpontjában az etikai kérdések, amelyek befolyásolják a gazdálkodás MNC és egyéb cégek. Az általános cél az, hogy fokozza a tanulók képességét, hogy ismerje el etikai dilemmák, amelyek az ilyen szervezetek szembesülnek. Példákkal az üzleti világ, a modul fejlesztése a tanulók képesek kezelni az etikai döntéseket, valószínű, hogy találkozunk a személyes és szakmai életüket.

&nbsp


Szabadon választható modulok

  • Kooperatív stratégia - MBA E01

Theelective összpontosít az előnyöket, amelyeket nyerhető együttműködés révén, és hogyan kezeljük az együttműködést annak érdekében, hogy észre őket. A kooperatív stratégia jelentős előnyöket kínálnak a vállalatok számára, hogy hiányoznak különösen a kompetenciák és erőforrások biztosítása ezen keresztül Linkek rendelkező kiegészítő készségek és eszközök, ez is kínálnak könnyebben hozzájussanak az új piacok és lehetőségek a kölcsönös együttműködés és a tanulás.

  • Corporate Governance - MBA E02

Ebben a választható megbeszéljük a legfontosabb perspektívák és címét, a különböző kérdéseket, amelyeket középpontjában vita vállalatirányítás. Néhány megbeszélés kérdéseket vetnek fel, amelyek a makro szinten. Így, az egyik kérdés, hogy mi a címe a modul, hogy hogyan országok különböznek egymástól, és ha vannak jelei a konvergencia irányítási struktúrák. Lehet Németország fenntartja a jelenlegi irányítási rendszer? Mi a jövője munkavállalói képviselet Németországban? A modul a kérdést, hogy a fejlett gazdaságok is közelít az egy "best-practice" modell vállalatirányítás.

  • Global Financial Markets - MBA E03

Ez a választható kínál teljes körű bevezetése, hogy a művelet a pénzügyi piacok a globális környezetben. A Pénzügyi és számviteli modul fontos előfutára a tanulmány ezt az anyagot. A globális pénzügyi piacok érintett jellegétől értékpapírok, amelyek kereskednek a nemzetközi pénz-és tőkepiacok, valamint az együttműködésre e piacok magukat.

  • Vállalkozói - MBA E04

A célja az elektív az, hogy a szellemi és gyakorlati hátterét, hogy felvértezzük leendő vállalkozók a készségeket és ismereteket, hogy hozzanak létre saját nemzetközi vállalatok sikeres. Végére a tanfolyam hallgatói számára lehetővé kell tenni, hogy azt mutatják, hogy értik a vállalkozói folyamat. Ők is tettek szert, hogy értik a legfontosabb különbségek a nagyvállalatok és a kkv-k, megértették a finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre az induló és fejlődő vállalkozások és szerzett ismeri a szerepe az induló és a vállalkozói tevékenység a hi-tech és a Bio-Pharma ágazatok különösen.

&nbsp

Karrier kilátások

Ez a kurzus úgy tervezték, hogy a hallgatók alapos üzleti képzés, így miután végzett hallgatók képesek és tudásbázis, hogy egy hozzászólás minden cég az Egyesült Királyságban, valamint bármely multinacionális vállalatok (MNC), de azt is igen nagyra becsülik a kkv-k (kis-és középvállalkozások).

Diákok, akik érdeklődnek a kutatási és / vagy akadémiai karrierjét is úgy halad át PhD szintű tanulmányok utáni MBA.

2 további kurzus Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,500 GBP
függően ösztöndíjat
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date