MBA Nemzetközi Humánerőforrás Menedzsment

Coventry University London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Nemzetközi Humánerőforrás Menedzsment

Coventry University London

Áttekintés

Egyre több szervezet felismeri, hogy a legjobb tehetségek megtalálásának (és megtartásának), valamint a legtöbbet kihasználva kulcsfontosságú a jövőbeli sikerük szempontjából. Ez az MBA kurzus felkészíti Önt egy karrierre a HR vezetésében - segítve a szervezetek széles körének növekedését és boldogulását.

Tanulmányozza ezt az MBA-t, és sikeres stratégiai vezetői karrierre tehet szert, fejlesztve az embereket a modern munkahely komplex és gyorsan változó világában. Ön végzi a szilárd megértését, hogyan és miért dolgoznak az emberek a munkahelyen, valamint az emberi erőforrás menedzsmentet szabályozó vonatkozó jogi keretekről. Továbbá elmélyítené annak megértését, hogyan lehet megtalálni, fejleszteni és bevonni a szervezet legmegfelelőbb tehetségét.

Tanulhatsz az izgalmas londoni campusunkon - akár teljes munkaidőben 1 év, akár részmunkaidőben 2 évig. A sikeres befejezése után a Chartered Institute of Human Resources és Fejlesztési (CIPD) Advanced Diploma a HRM-ben részesül, és a Chartered Management Institute (CMI) bizonyítványt a Stratégiai Menedzsmentben és a Vezetésben is szerezheti.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza ezt a kurzust, nemzetközi hálózati lehetőségekkel élhet a világ különböző részein dolgozó szakemberekkel. Az előző terepmunka során látogatást tettek a svájci, francia, prágai és japán vállalatokhoz. Meg fog tanulni az iparilag képzett akadémikusoktól, akiket a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) is akkreditál.

modulok

Fenntartható stratégia - a tervezéstől a megvalósításig Marketing a globális korban Pénzügy, finanszírozás és jogalkotás - A sikerhez vezető siker keretei a változó világban Üzleti és vezetési módszerek vagy vállalkozói készség

Akkreditáció

A kurzus és a kiválasztott modulok sikeres befejezésekor a CMI 7-es Tanúsítvány a Stratégiai Menedzsment és a Vezetőségben részesül . Figyelembe véve, hogy CMI-tagként regisztrált.

Ösztöndíj lehetőségek

Coventry University London örömmel fogadta a közelmúltban számos ösztöndíjat az Egyesült Királyság és a nemzetközi hallgatók számára. Tudjon meg többet az ösztöndíjakról honlapunk megtekintésével.

Kezdje a dátumokat

Az MBA Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment 2018 októberében és 2019 januárjában kezdődik.

Belépési követelmények

Jó minőségű kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű. Az egyenértékű végzettséggel rendelkező és a vonatkozó tapasztalatokkal rendelkező pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. A munkatapasztalat kívánatos, de nem elengedhetetlen.

Kilátások a jövőre

"A Coventry University London folytatott tanulmányok bizalmát adtam a nigériai Intézet Intézetének és a nigériai okleveles könyvvizsgáló intézetnek, és szeretnék pályázni PhD-re, hogy továbbfejthessem a humán erőforrás menedzsment ismeretét, és így, hozzájárulni az iparhoz mind Nigériában, mind a világ más részein. " - Aisha Mohammad, Nigéria

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
okt. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
16,184 GBP
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2019
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2019
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2019
okt. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2019