Hivatalos Leírás

Áttekintés

Egyre több szervezet felismeri, hogy a legjobb tehetségek megtalálásának (és megtartásának), valamint a legtöbbet kihasználva kulcsfontosságú a jövőbeli sikerük szempontjából. Ez az MBA kurzus felkészíti Önt egy karrierre a HR vezetésében - segítve a szervezetek széles körének növekedését és boldogulását.

Tanulmányozza ezt az MBA-t, és sikeres stratégiai vezetői karrierre tehet szert, fejlesztve az embereket a modern munkahely komplex és gyorsan változó világában. Ön végzi a szilárd megértését, hogyan és miért dolgoznak az emberek a munkahelyen, valamint az emberi erőforrás menedzsmentet szabályozó vonatkozó jogi keretekről. Továbbá elmélyítené annak megértését, hogyan lehet megtalálni, fejleszteni és bevonni a szervezet legmegfelelőbb tehetségét.

Tanulhatsz az izgalmas londoni campusunkon - akár teljes munkaidőben 1 év, akár részmunkaidőben 2 évig. A sikeres befejezése után a Chartered Institute of Human Resources és Fejlesztési (CIPD) Advanced Diploma a HRM-ben részesül, és a Chartered Management Institute (CMI) bizonyítványt a Stratégiai Menedzsmentben és a Vezetésben is szerezheti.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza ezt a kurzust, nemzetközi hálózati lehetőségekkel élhet a világ különböző részein dolgozó szakemberekkel. Az előző terepmunka során látogatást tettek a svájci, francia, prágai és japán vállalatokhoz. Meg fog tanulni az iparilag képzett akadémikusoktól, akiket a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) is akkreditál.

modulok

Fenntartható stratégia - a tervezéstől a megvalósításig Marketing a globális korban Pénzügy, finanszírozás és jogalkotás - A sikerhez vezető siker keretei a változó világban Üzleti és vezetési módszerek vagy vállalkozói készség

Akkreditáció

A kurzus és a kiválasztott modulok sikeres befejezésekor a CMI 7-es Tanúsítvány a Stratégiai Menedzsment és a Vezetőségben részesül . Figyelembe véve, hogy CMI-tagként regisztrált.

Ösztöndíj lehetőségek

Coventry University London örömmel fogadta a közelmúltban számos ösztöndíjat az Egyesült Királyság és a nemzetközi hallgatók számára. Tudjon meg többet az ösztöndíjakról honlapunk megtekintésével.

Kezdje a dátumokat

Az MBA Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment 2018 októberében és 2019 januárjában kezdődik.

Belépési követelmények

Jó minőségű kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű. Az egyenértékű végzettséggel rendelkező és a vonatkozó tapasztalatokkal rendelkező pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. A munkatapasztalat kívánatos, de nem elengedhetetlen.

Kilátások a jövőre

"A Coventry University London folytatott tanulmányok bizalmát adtam a nigériai Intézet Intézetének és a nigériai okleveles könyvvizsgáló intézetnek, és szeretnék pályázni PhD-re, hogy továbbfejthessem a humán erőforrás menedzsment ismeretét, és így, hozzájárulni az iparhoz mind Nigériában, mind a világ más részein. " - Aisha Mohammad, Nigéria

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Coventry University London »

Utoljára frissítve May 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,184 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
szept. 30, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 31, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 30, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
dec. 31, 2019