MBA Nemzetközi ingatlangazdálkodás

Általános információk

4 locations available

Program leírás

MBA International Real Estate Management

MBA_IIM

A tanfolyam International Real Estate Management, elsÅ mester program az ingatlan ágazat Németországban (2002 óta), átfogó szakmai know-how junior és a vezetÅk az ingatlan ágazat, amelynek középpontjában a kereskedelmi ingatlan. Å egy generalista létre azzal a céllal, hogy a résztvevÅk, akik már szakértÅi a saját szakterületükön betekintést más tudományágak, valamint hogy általános összefüggésben egyértelműen - fontos elÅfeltétele a menedzsment és a vezetÅi felelÅsség. Ez mind top-minÅsített oktatók a gyakorlat és interdiszciplináris projekt csapatban dolgozni területén a projekt beruházást, az eszköz- és portfolió menedzsment.

A pályázóknak, akik nem rendelkeznek az elsÅ fokú, lehetÅsége van arra, hogy megszerezzék a Zeneakadémia Hochschule Biberach cím International ingatlan közgazdász.

A tantárgy tartalma és célkitűzései

Betű nemzetköziség
A mesterszakon nemzetköziség veszik szó szerint a szervezÅk három ország és a határon átnyúló tanulás során! Egy hét Zürich és három hétig London - közepette izgalmas fejlÅdÅ metropolisz.

Legjobb gyakorlat nemzetközi szinten
Szakértelem nemzetközi szinten is a siker alapja, hiszen egyre több ingatlan cégek működnek a határon túl. Németországban is feltétele, hogy a növekvÅ professzionalizálódásának az ingatlan ágazat fejlesztési és a sok hatás más módszerek, különösen az angolszász ingatlanpiacokon. Ez különösen nyilvánvaló az értékelés a hozam kiszámítása, finanszírozása, vagy keresnek új befektetési stratégiák. Szakértelem nemzetközi szinten szükség van nem csak a nemzetközi tranzakciók, hanem egy hasznos platform a kreatív fejlÅdését saját szakmai és arra, hogy kritikai vizsgálata hagyományos és újabb mint megközelítések.

A holisztikus szemlélet kialakulását
Nem értik csak összehasonlítani a mottónk - mélyebb merítés a kiválasztott országokban, nem pedig a szelektív egymás mellé számos országban. Mert ez csak értékelésében a kölcsönhatás keretében egy olyan ország, adott feltételek esetén az ingatlan üzleti módszerek nyit egy érett megközelítés megvalósíthatóságának és favorability más megközelítések szakmai gyakorlatukat. Aki ezt a folyamatot csak két ország vett, illetve átélték a legjobb alapot, hogy megértsék a késÅbbiekben indokolt a gyakorlatban más országokban.

A részletes tartalmi leírást minden modul megtalálható a szak brosúra vagy dátum / leeresztŠa jobb oldalon.

Tanulmány eljárási IdÅpontok & SPO

A tanulmány idÅtartama 13 hónap körülbelül 11 hetes ideje 5 tömb, és a támogatott önálló tanulásra. A végrehajtási blokkokban is részt vehet a mellett is, érkezéskor. Ãgy meghatározott arányok mindig áll egy nemzetközi szerkezete résztvevÅk a különbözÅ ingatlanpiacokon és mezÅk, milyen értékes viták és a tapasztalat teszi lehetÅvé, különösen azért, mert minden résztvevÅ szakmai tapasztalattal. A blokk szerkezet azt is lehetÅvé teszi egy sokkal intenzívebb és hatékonyabb tanulás, mint lehetséges hétvégi eseményeket.

ElÅadás alkalommal (általában)
HétfŠ9:45-17:45
KeddtÅl péntekig 8:00-17:45
Szombaton 8:00-13:00 az értékelŠszeminárium kerül megrendezésre vizsgák és a projekt bemutatók.

Felvételi követelmények

Ez megköveteli a diplomát egy fÅiskolán vagy szakiskolában (különösen a közgazdaságtan, bauorientierte és jogtudományi tanulmányok). A pályázóknak kell legalább egy éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan és az építÅipar.

Abban az esetben, különben szerzett alkalmassági vizsgálat annak a lehetÅsége, hogy megszerezzék a cím: "International Real Estate Economist". Elnézést kérünk a vámkezelést a vizsgálatvezetÅ.

Tanulmány díj

A díj a Mester Program 18.500, - EUR és összeg áfa-mentes. Ez magában foglalja a regisztrációs díj 350, - Ft, a díj mind az öt vizsgálati blokk és minden dokumentációt és értékelések, beleértve a diplomamunkám. Idetartoznak azok italokat és snack kávészünet és a vacsorát minden résztvevÅ.

Alkalmazás

Mivel a résztvevÅk az MBA International Real Estate Management meghatározott vizsgálatokat az Ãllami Egyetem Biberach, hogy egy államilag elismert MBA diplomát, amely megnyitja a hozzáférést a karrier a magasabb közszolgálatban. Regisztrálja magát a külsÅ diákok és részben kíséri a belépést a külsÅ vizsgálatot Biberach University of alkalmazás.

Az aláírt jelentkezési lapot, beleértve az aláírt szerzÅdési feltételei és a felvételi kérelem a külsÅ vizsgálat is csatolni kell:

  • önéletrajz
  • Hitelesített másolatát oklevélhez és az egyetemi igazolás
  • fénykép
  • Motivációs levél rövid bemutatása a tervezett idÅben összeegyeztetni tanulás és a munka (például üdülési / mentesség), valamint a szintű angol nyelvtudás.

A kérelmet el kell küldeni:
Tudományos Egyetem Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach A résztvevÅk száma korlátozott. DöntÅ a jóváhagyás a beérkezés sorrendjében az alkalmazások. Nyugodtan küldje el alkalmazás e-mailben egy nem kötelezÅ elÅzetes feltételei megfelelnek a felvételi követelményeknek. Az érdekelt felek is van lehetÅség, közben blokkok részt vesz Biberach egyes elÅadások és a személyes csere vizsgálatvezetŠés a résztvevÅk. Kérem, hívjon egy találkozót, hogy az Akadémia Biberach Egyetemen.

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Tovább

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Kevesebb
Biberach , Ulm , London , Zürich + 3 Több Kevesebb