MBA Nemzetközi ingatlangazdálkodás

Általános információk

4 locations available

Program leírás

MBA International Real Estate Management

MBA_IIM

A tanfolyam International Real Estate Management, első mester program az ingatlan ágazat Németországban (2002 óta), átfogó szakmai know-how junior és a vezetők az ingatlan ágazat, amelynek középpontjában a kereskedelmi ingatlan. Ő egy generalista létre azzal a céllal, hogy a résztvevők, akik már szakértői a saját szakterületükön betekintést más tudományágak, valamint hogy általános összefüggésben egyértelműen - fontos előfeltétele a menedzsment és a vezetői felelősség. Ez mind top-minősített oktatók a gyakorlat és interdiszciplináris projekt csapatban dolgozni területén a projekt beruházást, az eszköz- és portfolió menedzsment.

A pályázóknak, akik nem rendelkeznek az első fokú, lehetősége van arra, hogy megszerezzék a Zeneakadémia Hochschule Biberach cím International ingatlan közgazdász.

A tantárgy tartalma és célkitűzései

Betű nemzetköziség
A mesterszakon nemzetköziség veszik szó szerint a szervezők három ország és a határon átnyúló tanulás során! Egy hét Zürich és három hétig London - közepette izgalmas fejlődő metropolisz.

Legjobb gyakorlat nemzetközi szinten
Szakértelem nemzetközi szinten is a siker alapja, hiszen egyre több ingatlan cégek működnek a határon túl. Németországban is feltétele, hogy a növekvő professzionalizálódásának az ingatlan ágazat fejlesztési és a sok hatás más módszerek, különösen az angolszász ingatlanpiacokon. Ez különösen nyilvánvaló az értékelés a hozam kiszámítása, finanszírozása, vagy keresnek új befektetési stratégiák. Szakértelem nemzetközi szinten szükség van nem csak a nemzetközi tranzakciók, hanem egy hasznos platform a kreatív fejlődését saját szakmai és arra, hogy kritikai vizsgálata hagyományos és újabb mint megközelítések.

A holisztikus szemlélet kialakulását
Nem értik csak összehasonlítani a mottónk - mélyebb merítés a kiválasztott országokban, nem pedig a szelektív egymás mellé számos országban. Mert ez csak értékelésében a kölcsönhatás keretében egy olyan ország, adott feltételek esetén az ingatlan üzleti módszerek nyit egy érett megközelítés megvalósíthatóságának és favorability más megközelítések szakmai gyakorlatukat. Aki ezt a folyamatot csak két ország vett, illetve átélték a legjobb alapot, hogy megértsék a későbbiekben indokolt a gyakorlatban más országokban.

A részletes tartalmi leírást minden modul megtalálható a szak brosúra vagy dátum / leeresztő a jobb oldalon.

Tanulmány eljárási Időpontok & SPO

A tanulmány időtartama 13 hónap körülbelül 11 hetes ideje 5 tömb, és a támogatott önálló tanulásra. A végrehajtási blokkokban is részt vehet a mellett is, érkezéskor. Így meghatározott arányok mindig áll egy nemzetközi szerkezete résztvevők a különböző ingatlanpiacokon és mezők, milyen értékes viták és a tapasztalat teszi lehetővé, különösen azért, mert minden résztvevő szakmai tapasztalattal. A blokk szerkezet azt is lehetővé teszi egy sokkal intenzívebb és hatékonyabb tanulás, mint lehetséges hétvégi eseményeket.

Előadás alkalommal (általában)
Hétfő 9:45-17:45
Keddtől péntekig 8:00-17:45
Szombaton 8:00-13:00 az értékelő szeminárium kerül megrendezésre vizsgák és a projekt bemutatók.

Felvételi követelmények

Ez megköveteli a diplomát egy főiskolán vagy szakiskolában (különösen a közgazdaságtan, bauorientierte és jogtudományi tanulmányok). A pályázóknak kell legalább egy éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan és az építőipar.

Abban az esetben, különben szerzett alkalmassági vizsgálat annak a lehetősége, hogy megszerezzék a cím: "International Real Estate Economist". Elnézést kérünk a vámkezelést a vizsgálatvezető.

Tanulmány díj

A díj a Mester Program 18.500, - EUR és összeg áfa-mentes. Ez magában foglalja a regisztrációs díj 350, - Ft, a díj mind az öt vizsgálati blokk és minden dokumentációt és értékelések, beleértve a diplomamunkám. Idetartoznak azok italokat és snack kávészünet és a vacsorát minden résztvevő.

Alkalmazás

Mivel a résztvevők az MBA International Real Estate Management meghatározott vizsgálatokat az Állami Egyetem Biberach, hogy egy államilag elismert MBA diplomát, amely megnyitja a hozzáférést a karrier a magasabb közszolgálatban. Regisztrálja magát a külső diákok és részben kíséri a belépést a külső vizsgálatot Biberach University of alkalmazás.

Az aláírt jelentkezési lapot, beleértve az aláírt szerződési feltételei és a felvételi kérelem a külső vizsgálat is csatolni kell:

  • önéletrajz
  • Hitelesített másolatát oklevélhez és az egyetemi igazolás
  • fénykép
  • Motivációs levél rövid bemutatása a tervezett időben összeegyeztetni tanulás és a munka (például üdülési / mentesség), valamint a szintű angol nyelvtudás.

A kérelmet el kell küldeni:
Tudományos Egyetem Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach A résztvevők száma korlátozott. Döntő a jóváhagyás a beérkezés sorrendjében az alkalmazások. Nyugodtan küldje el alkalmazás e-mailben egy nem kötelező előzetes feltételei megfelelnek a felvételi követelményeknek. Az érdekelt felek is van lehetőség, közben blokkok részt vesz Biberach egyes előadások és a személyes csere vizsgálatvezető és a résztvevők. Kérem, hívjon egy találkozót, hogy az Akadémia Biberach Egyetemen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Tovább

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Kevesebb
Biberach , Ulm , London , Zürich + 3 Több Kevesebb