MBA Nemzetközi kapcsolatok

Általános információk

Program leírás

A vizsgálat időtartama: 2 év

Időtartama a szakmai:

  • 1. év: két hónap
  • 2. év: 6 hónap

Célok:

A MBA Nemzetközi kapcsolatok egy speciális elit képzés, nyitott a mai világban, és amely kifejezetten a tanulmány a politikai élet szereplőit és intézmények nemzeti és különösen nemzetközi szinten. Célja, hogy a hallgatók szerezzenek szilárd képes érvelni és elemzés, hogy dolgozzon ki a diagnosztikai és elemzési képességeket, amelyekkel a nemzetközi kapcsolatok és az üzleti.

Belépődíj:

Az MBA International Relations elérhető, engedélyezett és / vagy azzal egyenértékű vagy magasabb fokú törvény, politológia, nemzetközi kapcsolatok, Közgazdasági és adminisztráció területén.

A felvételi jelöltek ki van téve egy kiválasztási eljárás eredménye és értékelő tanulmány.

Szakmai szempontból a tanfolyam:

Az MBA Nemzetközi Kapcsolatok lehetővé teszi, hogy fontolja meg a különböző karrier. A kereskedelemben a tételezzük, hogy a diplomások vezető pozíciót:

  • A politikai pártok
  • Trades diplomácia és külügyek
  • külföldi szervezetek
  • nemzetközi alapítványok
  • multinacionális
  • Szekrények és tervező irodák

Az MBA International Relations is fejlődni szakmák kapcsolódó tanácsadás, üzleti és nemzetközi kapcsolatok, valamint a területén Lobbybing.

Képzési szervezet:

Az MBA Nemzetközi kapcsolatok középpontjában a eszközök és módszerek a nemzetközi térben, a Foreign Policy és Együttműködési Külügyminisztérium.

Az MBA elosztva két év négy félév, a tanfolyamok és szemináriumok tanítják az oktatók, szakemberek és szakértők a nemzetközi projektekben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Tovább

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Kevesebb