MBA Nemzetközi Kereskedelem és Logisztika

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Előszó

"A Nemzetközi Kereskedelmi és Logisztikai Menedzsment MBA egy 6 hónapos szemtől szembeni program, amelyet egy 6 hónapos szakmai gyakorlat követ.

A nemzetközi kereskedelemmel és a logisztikával kapcsolatos oktatás lehető legjobb felhasználása mellett, működési szempontból orientált pedagógiánk mélyreható beszerzési, logisztikai és ellátási lánc ismereteket javasol.

Célunk, hogy a hallgatók és a szakemberek számára biztosítsuk a nemzetközi kereskedelem, a nemzetközi beszerzés, a nemzetközi logisztika, a nemzetközi üzleti intelligencia, a nemzetközi marketing és kommunikáció, a nemzetközi menedzsment és az ellátási lánc menedzsmentje által igényelt kompetenciákat.

Üdvözöljük az ESC Amiens MBA programokban! "

Dr. Jean-Christian Vialelles, programmenedzser

Meghatározás és stratégia

Az ESC Amiens MBA fokozatát a kereskedelem hitelesítette, akadémiai kiválóságának és gyakorlati kompetenciarendszerének szigorú ellenőrzése mellett, egy sor nemzetközi vállalat által.

Az MBA második (és tavalyi) integrálása erős specializációs modulokat kínál a nemzetközi kereskedelem és logisztika számára.

Szervezet: 6 hónap személyes képzés (teljes angol) + 6 hónapos szakmai tapasztalat (gyakorlat Franciaországban vagy külföldön).

Ki pályázhat?

Szakemberek és hallgatók. A hallgatók számára be kell fejezni a Bachelor vagy a Master fokozatot.

célok

Gyakorlati nemzetközi oktatás a nemzetközi menedzsment karrier számára

Az ESC Amiens MBA a nemzetközi kereskedelemben és a logisztikában egy csúcsminőségű szemtől szembeni oktatás, köszönhetően Ph.D. tanárok és a nemzetközi kereskedelem szakemberei.

Ez a program vezet a hallgatók gyakorlati vezetői kompetenciák.

Egy 6 hónapos dinamikus oktatást követően a szakmai gyakorlat célja a nemzetközi elméleteknek a valósághoz való konfrontálása!

Alumni hálózatunknak és online együttműködési platformunknak köszönhetően minden nap számos gyakorlati ajánlatot meghallgathatunk.

A diplomások képesek lesznek irányítani a nemzetközi alkalmazottakat és osztályokat, de vállalkozásokat is létrehozhatnak szerte a világon.

Program

Az ESC Amiens MBA nemzetközi kereskedelemben és logisztikában valódi program, amely a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • A tudományos mélységet a Kockázatkezelési Kutatóközpont tervezte és ellenőrzi.
  • A dinamikus tanuláson alapuló oktatás, megközelítés alapján.
  • Minden hallgató karrier-pályájának és szakmai projektjének individualizálása.
  • Kapcsolat a professzionális hálózattal.

133950_IMG002.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

Miért az Amiens?

  • Az ESC Amiens körülbelül 40% -kal olcsóbb, mint más francia üzleti iskolák.
  • Diplománkat az állam elismeri.
  • Amiens alacsonyabb megélhetési költségekkel rendelkezik és kevésbé erőszakos Párizshoz képest.
  • Kicsi iskola vagyunk, így könnyebb vigyázni a diákjainkra, és odafigyelni a számukra, amire szükségük van.
  • Amiens vonattal egy óra alatt fekszik Párizstól és 2 óra a Flixbusszal.
  • Az Amiens a 2020-as európai ifjúsági főváros.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Amiens Business School, founded in 1942, has always striven to innovate and experiment. A strong character that has enabled the school to develop rapidly within the major higher education networks ... Tovább

The Amiens Business School, founded in 1942, has always striven to innovate and experiment. A strong character that has enabled the school to develop rapidly within the major higher education networks and to expand its activities both to middle management training with a Bachelor's degree since 1988, as well as to continuing education since 1990. Kevesebb