Read the Official Description

Áttekintés

Ez az izgalmas kurzus biztosítja az alapjait a nemzetközi marketing és üzleti életben. Az MBA bizonyítani fogja a multidiszciplináris készségek sokaságának elsajátítását, valamint a gondolkodás és a stratégiai működést.

A diákok sokféle háttérrel és különböző okokból jönnek erre a kurzusra. Talán már évek óta dolgozik, de irányváltást szeretne, vagy magasabb képzettséget igényel a karriered fejlődéséhez. Alternatívaként előfordulhat, hogy el szeretné indítani saját vállalkozását, vagy segítene vállalkozásának növekedésében. Vagy talán befejezte az egyetemi tanulmányait.

Bármi legyen is érdeklődésed a kurzus iránt, megtanulod a vezető stratégiát, vezetést és finanszírozást, valamint a marketingmenedzsment és a technikák speciális ismereteit. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy a gyakorlatban a marketing világába kerüljön, és alkalmazza a tanulásodat, hogy élesítse gyakorlati készségeidet, és készen áll a készpénztárra a diploma megszerzéséig.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ez a kurzus ideális akkor, ha magasabb szintre akarsz jutni, és stratégiaibb karrieredbe lépsz. Bár a tanfolyam fókusza egyértelműen a marketing, a téma a tágabb üzleti és stratégiai kontextusban helyezkedik el. Ez egy potenciálisan változatos és jól fizetett pályát nyit meg - és egy kiváló kilátásokkal, mivel a marketingfunkció észlelt értéke tovább nő a legmagasabb rangú vezetők körében.

modulok

Fenntartható stratégia - a tervezéstől a megvalósításig Marketing a globális korban Pénzügy, finanszírozás és a sikeres jogalkotási keretek a változó világ felé vezető üzleti és vezetési módszerek vagy vállalkozói készség

Akkreditáció

A kurzus és a kiválasztott modulok sikeres befejezésekor a CMI 7-es Tanúsítvány a Stratégiai Menedzsmentben és Vezetésben részesül . Figyelembe véve, hogy CMI-tagként regisztrált.

Ösztöndíj lehetőségek

Coventry University London örömmel fogadta a közelmúltban számos ösztöndíjat az Egyesült Királyság és a nemzetközi hallgatók számára. Tudjon meg többet az ösztöndíjakról honlapunk megtekintésével.

Kezdje a dátumokat

Az MBA International Marketing 2018., 2019. és 2019. májusában kezdődik.

Belépési követelmények

Jó minőségű kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű. Az egyenértékű végzettséggel rendelkező és a vonatkozó tapasztalatokkal rendelkező pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. A munkatapasztalat kívánatos, de nem elengedhetetlen.

Kilátások a jövőre

"A Coventry University London megismerkedett azzal a tudással, hogy elindítaná saját digitális marketing cégemet, elindítottam a New Age Marketingt, amely Londonban a kis- és középvállalkozásokra összpontosító digitális marketingvállalat, olyan létesítmények, mint a Enterprise Hub, segített nekem a siker elérésében, és várom, hogy tovább növeljem a cégemet ". - Deepak Yadav, India

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
okt. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,184 GBP
By locations
By date
Start Date
Május 2019
End Date
ápr. 30, 2020
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
szept. 30, 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 31, 2019
Application deadline

Május 2019

Location
Application deadline
End Date
ápr. 30, 2020

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
szept. 30, 2019

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
dec. 31, 2019