MBA Nemzetközi Turizmus Menedzsment

International Graduate Center - Hochschule Bremen

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Nemzetközi Turizmus Menedzsment

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Master of Business Administration - Made in Németország

A MBA program a Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsmentben a hallgatók számára különleges kompetenciákat biztosít az idegenforgalmi üzleti gyakorlatban és holisztikus megközelítésben. Figyelembe veszi, hogy a virágzó idegenforgalmi ágazat egyre több vezetőt vesznek fel elismert tudományos végzettséggel és nagy érzékenységgel a nemzetközi és interkulturális vezetési igényekhez. A program az idegenforgalmi üzletágban szükséges kulcskompetenciákat biztosítja, és a korábbi hallgatói tanulmányokra épít.

Program

Az MBA a Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsment három féléves teljes munkaidőben vezető, amely egy speciális Master of Business Administration (MBA) -degree.

A program leleményes, vállalkozói, innovatív és globális hálózati kompetenciát kínál.

Ezt szakképzett oktatói, nemzetközi és sokszínű hallgatói testület biztosítja, egy olyan kar, amely egyedülálló környezetet biztosít a szellemi csere számára, közös kutatást és akadémiai kiválóságot, gyakorlati orientációt és vállalati szakmai gyakorlatot. A kurzus versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára a turizmusban való karrier biztosításában.

Célcsoport

A posztgraduális kurzus MBA nemzetközi turizmus menedzsment csak kötelező tárgyak, amelyek mindegyike összpontosítani a rendszeres előkészítése jövőbeli vezetők a különböző feladatok a nemzetközi turizmus menedzsment globális környezetben. Annak érdekében, hogy kezelni lehessen a különböző idegenforgalomhoz kapcsolódó iparágak összehangolásának összetettségét, és hogy kielégítse a szaktudás fejlesztésének szükségességét ebben a szektorban, javítani kell a képzést.

célok

Az MTM-program a hallgatók gondos mérlegét biztosítja a vezetői ismeretek és a szaktudás speciálisan az idegenforgalmi ágazat felé. A túlélés kritikus követelménye a rugalmasság és a változásokhoz alkalmazkodó képesség. A vezetőknek képesnek kell lenniük a felelősségre vonásra és a kemény és döntő lépések végrehajtására.

Ehhez innovatív és átfogó hálózati képességek szükségesek. Ezért ez a tekintélyes fokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan vállalják fel ezeket a változtatásokat, és éljenek a holnap bőséges lehetőségeivel.

Az MBA program legfontosabb összetevői a következő képesítési területeket foglalják magukban:

 • A turizmus és rendszerei jelensége
 • A turizmus közgazdaságtan és iparágai
 • A turizmus környezetét
 • Idegenforgalmi kereslet
 • Stratégiai és operatív marketing kompetenciák a turizmusban
 • Nemzetközi és globális idegenforgalmi menedzsment
 • Különleges menedzsment kompetenciák a turizmusban (projekt menedzsment, e-turizmus, minőségirányítás és folyamatmenedzsment)
 • Marketingkutatás a turizmusban
 • A kultúra és a kultúrák közötti gazdálkodás
 • Üzletpolitika és etika

Fokozat

Az MBA nemzetközi idegenforgalmi menedzsment befejeződik a mester vizsgával, amely után két félév. A hallgatóknak meg kell adni a mester szakdolgozatukat a második félév végén, amikor minden modul teljesen le van fedve. Az értekezést szóbeli vizsgával kell megvédeni. Abban az esetben, ha a hallgató a második félév után szakmai gyakorlatot tart, a szóbeli vizsga a harmadik félév után történik.

Az általános minõség magában foglalja a tanfolyam során szerzett eredményeket, valamint a mesterképzés értékelését. A sikeres befejezése után a hallgatók elnyerik a mértéke "Master of Business Administration (MBA)".

Belépés

A felvételi általános követelmények a következők:

 • Egy akadémiai, üzleti végzettséggel (bachelor). Külföldi pályázók esetében: a kurzusvezetőnek jóvá kell hagynia az egyetemi diplomát
 • Egy év gyakorlati szakmai tapasztalat
 • Bizonyíték egy nagyon jó angol nyelvű bizonyítvánnyal, megfelelő bizonyítványokkal (A-szintű angol nyelvtanfolyam, TOEFL papír alapú 560 pont, TOEFL számítógépes 220 pont, IELTS 6,0, opció: angol teszt)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Utoljára frissítve May 30, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
2 - 3 félév
Nappali
Price
ár
12,900 EUR
12 900 euró, maximum 500 eurós kirándulásra (plusz féléves díj 325 euró)
Information
Deadline
Contact school
Locations
Németország - Bremen, Bremen
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
okt. 2019
Németország - Bremen, Bremen
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school