Hivatalos Leírás

Master of Business Administration - Made in Németország

A MBA program a Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsmentben a hallgatók számára különleges kompetenciákat biztosít az idegenforgalmi üzleti gyakorlatban és holisztikus megközelítésben. Figyelembe veszi, hogy a virágzó idegenforgalmi ágazat egyre több vezetőt vesznek fel elismert tudományos végzettséggel és nagy érzékenységgel a nemzetközi és interkulturális vezetési igényekhez. A program az idegenforgalmi üzletágban szükséges kulcskompetenciákat biztosítja, és a korábbi hallgatói tanulmányokra épít.

Program

Az MBA a Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsment három féléves teljes munkaidőben vezető, amely egy speciális Master of Business Administration (MBA) -degree.

A program leleményes, vállalkozói, innovatív és globális hálózati kompetenciát kínál.

Ezt szakképzett oktatói, nemzetközi és sokszínű hallgatói testület biztosítja, egy olyan kar, amely egyedülálló környezetet biztosít a szellemi csere számára, közös kutatást és akadémiai kiválóságot, gyakorlati orientációt és vállalati szakmai gyakorlatot. A kurzus versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára a turizmusban való karrier biztosításában.

Célcsoport

A posztgraduális kurzus MBA nemzetközi turizmus menedzsment csak kötelező tárgyak, amelyek mindegyike összpontosítani a rendszeres előkészítése jövőbeli vezetők a különböző feladatok a nemzetközi turizmus menedzsment globális környezetben. Annak érdekében, hogy kezelni lehessen a különböző idegenforgalomhoz kapcsolódó iparágak összehangolásának összetettségét, és hogy kielégítse a szaktudás fejlesztésének szükségességét ebben a szektorban, javítani kell a képzést.

célok

Az MTM-program a hallgatók gondos mérlegét biztosítja a vezetői ismeretek és a szaktudás speciálisan az idegenforgalmi ágazat felé. A túlélés kritikus követelménye a rugalmasság és a változásokhoz alkalmazkodó képesség. A vezetőknek képesnek kell lenniük a felelősségre vonásra és a kemény és döntő lépések végrehajtására.

Ehhez innovatív és átfogó hálózati képességek szükségesek. Ezért ez a tekintélyes fokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan vállalják fel ezeket a változtatásokat, és éljenek a holnap bőséges lehetőségeivel.

Az MBA program legfontosabb összetevői a következő képesítési területeket foglalják magukban:

 • A turizmus és rendszerei jelensége
 • A turizmus közgazdaságtan és iparágai
 • A turizmus környezetét
 • Idegenforgalmi kereslet
 • Stratégiai és operatív marketing kompetenciák a turizmusban
 • Nemzetközi és globális idegenforgalmi menedzsment
 • Különleges menedzsment kompetenciák a turizmusban (projekt menedzsment, e-turizmus, minőségirányítás és folyamatmenedzsment)
 • Marketingkutatás a turizmusban
 • A kultúra és a kultúrák közötti gazdálkodás
 • Üzletpolitika és etika

Fokozat

Az MBA nemzetközi idegenforgalmi menedzsment befejeződik a mester vizsgával, amely után két félév. A hallgatóknak meg kell adni a mester szakdolgozatukat a második félév végén, amikor minden modul teljesen le van fedve. Az értekezést szóbeli vizsgával kell megvédeni. Abban az esetben, ha a hallgató a második félév után szakmai gyakorlatot tart, a szóbeli vizsga a harmadik félév után történik.

Az általános minõség magában foglalja a tanfolyam során szerzett eredményeket, valamint a mesterképzés értékelését. A sikeres befejezése után a hallgatók elnyerik a mértéke "Master of Business Administration (MBA)".

Belépés

A felvételi általános követelmények a következők:

 • Egy akadémiai, üzleti végzettséggel (bachelor). Külföldi pályázók esetében: a kurzusvezetőnek jóvá kell hagynia az egyetemi diplomát
 • Egy év gyakorlati szakmai tapasztalat
 • Bizonyíték egy nagyon jó angol nyelvű bizonyítvánnyal, megfelelő bizonyítványokkal (A-szintű angol nyelvtanfolyam, TOEFL papír alapú 560 pont, TOEFL számítógépes 220 pont, IELTS 6,0, opció: angol teszt)
Program oktatási nyelve:
Angol
International Graduate Center - Hochschule Bremen

10 további kurzus International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Utoljára frissítve May 30, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
2 - 3 félév
Nappali
Price
12,900 EUR
12 900 euró, maximum 500 eurós kirándulásra (plusz féléves díj 325 euró)
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school