MBA Nemzetközi vezetői

Általános információk

Program leírás

Létre 1992-ben, hogy formában üzleti vezetők, az úttörő természetesen erős elismerése a nemzeti és nemzetközi szinten. Ez a végleges tanfolyam azok számára, akik nem tettek további MBA vagy növeljék a tudás és készségek egy nemzetközi karrier és arra törekszik, intenzív ismeretek cseréje a tapasztaltabb diákok Brazíliában.

FIA Executive MBA

Az International Executive MBA ért el eredményeket hasonló legismertebb intézmény a világon a hallgatói elégedettség szerint az értékelést az Executive MBA Tanács USA-ban. 2004-ben ez lett az első és egyetlen "Executive MBA" 100% brazil is az egyik legjobb 100 MBA Vezetők a világ szerint a londoni Financial Times. Azóta a Executive MBA egy szabályos MBA Business vagy "Executive Education" 2003 óta az International Executive MBA lett az első MBA brazil akkreditálja AMBA - Az Egyesület a MBA székhelye az Egyesült Királyságban, miután a legtöbb szigorú nemzetközi szabványok menedzsment oktatás. A Amba akkreditálása szervezet vezető iskola 80 országban, köztük London Business School, Insead, IMD többek között. Brazíliában, az FIA már rekordot a MEC - az Oktatási Minisztérium, mint egy felsőoktatási intézmény, és az akkreditált ANAMBA - Országos Szövetsége MBA, a gazdálkodó egység, amely egyesíti a legjobb 10 MBA programok Brazíliában nemzetközi szabvány.

Megalakulása óta 1992-ben, az FIA kapcsolódik a Executive MBA Tanács az USA-ban, az első brazil intézmény követni a nemzetközi szabványok MBA Executive. Az FIA is aláírta a PRME - Elvek a Felelős Management Education, a szervezet felépítése az Egyesült Nemzetek terjesztésére fogalmak a vállalati társadalmi felelősség, egy olyan területen, ahol már jelentős hangsúlyt, a legjobb gyakorlatok terjesztése, több mint 17 országban van jelen Európában, Ázsiában és Amerikában.

Kattintson ide További információkat és / vagy részt vesz a kiválasztási folyamat egy interjút, és visszajelzést kapjanak az egyik koordinátorok

Kattintson ide hogy a program tartalma

GÓL

Az International Executive MBA célja, hogy aktualizálja, és lehetővé teszi a végrehajtó a kritikus gondolkodás fejlesztésére, a globális stratégiai jövőkép és a képesség, hogy a változás élére folyamatokat vállalatok nemzetközi versenykörnyezetben.

módszertan

A kurzus egy dinamikus környezetben elősegíti a tanulást, ötvöző elméleti és gyakorlati esetben. Hozzá vannak szokva a nemzeti és nemzetközi ügyek, megállapodás alapján a Harvard, címzés valós problémái vállalatok egyre élesebb piaci versenyben.

Az eredmények a program hasonló a legrangosabb oktatási intézmény a világon, értékelések szerint a az Executive MBA Tanács USA-ban.

Amellett, hogy a szakértelmét a kar, a magas minőségű eredményeket használata a tanítási módszertan, amely magában foglalja eszközök és neves didaktikai és pedagógiai módszerek, mint például:

 • részvételi módszerek, szimulációk és tapasztalatcsere megfelelnek mintegy 50% -át az osztályok
 • Megállapodás Harvard használatára vonatkozó tananyagok, cikkek, szimulációk és esetek.
 • Dolgoznak tantermi csoportban és a távolságot.
 • Fejlesztési projekt befejezését alkalmazott üzleti valóságot.

A PROGRAM

A tanfolyam időtartama 20 hónap, a teljes terhelés 500 óra tantermi és 100 órányi munka befejezése. Tevékenységek osztályban következőképpen oszlik meg:

 • Alatt 20 hónapos, osztályok péntek délutánonként és teljes munkaidős szombaton, kéthetente.
 • Legfeljebb két intenzív hét osztályok külföldön, a kiválasztott régiókban.
 • A szigorú program, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a nemzetközi szabvány tanulmányok a munkájukat.
 • Nemzetközi előadások és szemináriumok a nemzetközi versenyképesség.
 • Egy innovatív sorrend: a cég irányában, szervezés és nemzetközi szabvány végrehajtását.
 • A végső MBA képező és alakítja át a szakmai, állampolgári és vállalati, megszerzése egy holisztikus és nemzetközi látás
 • befejezése projekt: üzleti terv alkalmazni.
 • használja a lehetőséget, hitel akár 4 választani a diákok, akik később csatlakoznak a Professional Master in Business Management.

Becslések átlagosan elkötelezettségét heti 10 óra az egyes tanulmányok.

ÚJ betekintést egy innovatív program!

EMBA_Diagrama
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment ... Tovább

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment and implement opportunities for the construction of their desired future. PROFUTURO is responsible for the premium international MBA programs in Brazil. Our team works with the highest international standard in providing MBAs and short duration programs, as well as in-company courses, designed to meet each individual company’s needs. The extensive background in research, contributes significantly to companies with consulting knowledge backed by advanced prospective methodologies adequate to the specific characteristics and conditions they face. Kevesebb
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Több Kevesebb

Akkreditáció