Létre 1992-ben, hogy formában üzleti vezetők, az úttörő természetesen erős elismerése a nemzeti és nemzetközi szinten. Ez a végleges tanfolyam azok számára, akik nem tettek további MBA vagy növeljék a tudás és készségek egy nemzetközi karrier és arra törekszik, intenzív ismeretek cseréje a tapasztaltabb diákok Brazíliában.

FIA Executive MBA

Az International Executive MBA ért el eredményeket hasonló legismertebb intézmény a világon a hallgatói elégedettség szerint az értékelést az Executive MBA Tanács USA-ban. 2004-ben ez lett az első és egyetlen "Executive MBA" 100% brazil is az egyik legjobb 100 MBA Vezetők a világ szerint a londoni Financial Times. Azóta a Executive MBA egy szabályos MBA Business vagy "Executive Education" 2003 óta az International Executive MBA lett az első MBA brazil akkreditálja AMBA - Az Egyesület a MBA székhelye az Egyesült Királyságban, miután a legtöbb szigorú nemzetközi szabványok menedzsment oktatás. A Amba akkreditálása szervezet vezető iskola 80 országban, köztük London Business School, Insead, IMD többek között. Brazíliában, az FIA már rekordot a MEC - az Oktatási Minisztérium, mint egy felsőoktatási intézmény, és az akkreditált ANAMBA - Országos Szövetsége MBA, a gazdálkodó egység, amely egyesíti a legjobb 10 MBA programok Brazíliában nemzetközi szabvány.

Megalakulása óta 1992-ben, az FIA kapcsolódik a Executive MBA Tanács az USA-ban, az első brazil intézmény követni a nemzetközi szabványok MBA Executive. Az FIA is aláírta a PRME - Elvek a Felelős Management Education, a szervezet felépítése az Egyesült Nemzetek terjesztésére fogalmak a vállalati társadalmi felelősség, egy olyan területen, ahol már jelentős hangsúlyt, a legjobb gyakorlatok terjesztése, több mint 17 országban van jelen Európában, Ázsiában és Amerikában.

Kattintson ide További információkat és / vagy részt vesz a kiválasztási folyamat egy interjút, és visszajelzést kapjanak az egyik koordinátorok

Kattintson ide hogy a program tartalma

GÓL

Az International Executive MBA célja, hogy aktualizálja, és lehetővé teszi a végrehajtó a kritikus gondolkodás fejlesztésére, a globális stratégiai jövőkép és a képesség, hogy a változás élére folyamatokat vállalatok nemzetközi versenykörnyezetben.

módszertan

A kurzus egy dinamikus környezetben elősegíti a tanulást, ötvöző elméleti és gyakorlati esetben. Hozzá vannak szokva a nemzeti és nemzetközi ügyek, megállapodás alapján a Harvard, címzés valós problémái vállalatok egyre élesebb piaci versenyben.

Az eredmények a program hasonló a legrangosabb oktatási intézmény a világon, értékelések szerint a az Executive MBA Tanács USA-ban.

Amellett, hogy a szakértelmét a kar, a magas minőségű eredményeket használata a tanítási módszertan, amely magában foglalja eszközök és neves didaktikai és pedagógiai módszerek, mint például:

 • részvételi módszerek, szimulációk és tapasztalatcsere megfelelnek mintegy 50% -át az osztályok
 • Megállapodás Harvard használatára vonatkozó tananyagok, cikkek, szimulációk és esetek.
 • Dolgoznak tantermi csoportban és a távolságot.
 • Fejlesztési projekt befejezését alkalmazott üzleti valóságot.

A PROGRAM

A tanfolyam időtartama 20 hónap, a teljes terhelés 500 óra tantermi és 100 órányi munka befejezése. Tevékenységek osztályban következőképpen oszlik meg:

 • Alatt 20 hónapos, osztályok péntek délutánonként és teljes munkaidős szombaton, kéthetente.
 • Legfeljebb két intenzív hét osztályok külföldön, a kiválasztott régiókban.
 • A szigorú program, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a nemzetközi szabvány tanulmányok a munkájukat.
 • Nemzetközi előadások és szemináriumok a nemzetközi versenyképesség.
 • Egy innovatív sorrend: a cég irányában, szervezés és nemzetközi szabvány végrehajtását.
 • A végső MBA képező és alakítja át a szakmai, állampolgári és vállalati, megszerzése egy holisztikus és nemzetközi látás
 • befejezése projekt: üzleti terv alkalmazni.
 • használja a lehetőséget, hitel akár 4 választani a diákok, akik később csatlakoznak a Professional Master in Business Management.

Becslések átlagosan elkötelezettségét heti 10 óra az egyes tanulmányok.

ÚJ betekintést egy innovatív program!

EMBA_Diagrama
Program oktatási nyelve:
 • Portuguese (Brazil)

2 további kurzus FIA – Fundação Instituto de Administração »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Price
99,451 BRL
Helyszínek szerint
Dátum szerint