Hivatalos Leírás

MBA pénzügyi és számviteli

A program célkitűzéseinek:

A program célja, hogy felkészítse a sikeres pályázók, hogy stratégiailag kezelni a szervezetek pénzügyi és más kulcsfontosságú erőforrásokat. A cél az, hogy fejlesszék a végzős tanulók tudását a kulcsfontosságú pénzügyi területeken, míg a fejlődő üzleti és vezetői készségek, amelyek csak által megszerzett keresőképesség fejlett diplomát UPSA. Pénzügyi és számviteli menedzserek és vezetők valamennyi ágazat, valamint a feltörekvő végzős hallgatók, akik szeretnék, hogy hatékonyabb a mai kihívásokkal teli üzleti környezetben arra ösztönzik, hogy alkalmazni.

Az egyediség a Program rejlik rugalmasságát és gyakorlati hangsúlyt veszélyeztetése nélkül a tudományos kutatás és a szigor. A modern state-of-the-art előadóterem és létesítmények párosul elektronikus tananyag vezeték nélküli internet-kapcsolat, valamint az elektronikus könyvtári szolgáltatások a hallgatók egy exkluzív környezetben, amely elősegíti a fejlett tanítás és tanulás, kényelmes környezetben.

Célzása Felperesek:

Ezek közé tartoznak a gyakorló könyvelők, pénzügyi vezetők, könyvelők és menedzsment minden ágazatban, nemzeti és nemzetközi szervezetek munkatársai, valamint a diákok.

Időtartama Program: 24 hónap

Belépési követelmények:

Kérelmezőknek beléptetését a MBA Pénzügyi és Számviteli programot kell megfelelnie:

  • Van egy jó első fokú egy elismert és akkreditált egyetem / intézmény előnyösen másodosztályú alacsonyabb vagy jobb számviteli / pénzügyi vagy
  • Van megfelelő elismert teljes szakképesítés (Chartered szint) eg.ICAG, ACCA, Cima, CPA, a CIB, vagy
  • Nemzetközi pályázók egy első fokú egyenértékű és angol nyelvtudás pályázhatnak venni.
Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus University Of Professional Studies Accra »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
24 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date