A Master of Business Administration (MBA) a pénzügy, kockázat és biztosítás célja azoknak a szakembereknek, akik törekszenek a sikeres karrier pénzügyi, kockázatkezelési, valamint befektetési és kereskedelmi hitel biztosítás.

Ez a világszínvonalú posztgraduális program vezetni fogja Önt a vezetés és a vállalkozói vezetés, valamint a pénzügyi és biztosítási képességek révén, amely lehetővé teszi számodra, hogy a nemzetközi kereskedelem, pénzügy és biztosítási ágazat csúcsán járjon el.

Az Offenburg University MBA magában foglalja a posztgraduális bizonyítvány Export pénzügyi és kereskedelmi hitel biztosítási és 18 hónapig tart .

85107_Offenburg-University--students.jpg

Az MBA felkészíti Önt olyan vezető szerepekre , amelyeknek nagy felelőssége van, felgyorsítva a fejlődésüket a jól fizetett vezetői pozíciók felé.

A program egyedülálló kombinációja a legújabb akadémiai kutatásoknak, gyakorlati alkalmazásoknak és a téma széles körének.

A résztvevők megtanulják a vezető pénzügyi és biztosítási szakembereket, valamint neves oktatókat, hogyan lehet az akadémiai gondolkodást és az üzleti stratégiákat a szakmai gyakorlatba helyezni. A program úgy lett kialakítva, hogy rugalmas legyen a szállítás során annak érdekében, hogy a sokféle háttérrel, helyszínnel és ágazattal rendelkező diákok sokféleségét biztosítsa.

Hogyan tanulsz

Megtanulja a különböző online / távoktatási modulokat, és részt vesz a blokk szemináriumok a lenyűgöző Német Fekete-erdőben három félév során az Offenburg University magas rangú Business School.

A tanfolyamok tartalmazzák

 • Nemzetközi pénzügyi piacok
 • Fintech és Insuretech
 • Makrogazdasági kockázatelemzés
 • ECA Alapítványok és alapelvek
 • Underwriting és Portfolio Management
 • Vállalati diplomácia
 • Innovatív döntéshozatal
 • Nemzetközi tárgyalási készségek

A program kiemeli

 • Szakértők által nyújtott szolgáltatások: Programvezető, Andreas Klasen professzor
 • Időtartam: 12 hónap (PG Cert) 6 hónap (MBA top-up) = 18 hónap (teljes MBA)
 • Szállítás: online / távoktatási és blokk-szemináriumok
 • Díjak: Posztgraduális Certificate (PG Cert) és Master of Business Administration (MBA)

A Offenburg University MBA pénzügyminiszter, kockázat és biztosítás lehetővé teszi, hogy dolgozzon az ambiciózus szakemberek felfedezése tapasztalat, hogy valóban átalakulási.

A tanfolyam szerkezete

Posztgraduális bizonyítvány

A Pénzügyi, Kockázati és Biztosítási MBA kurzusszerkezete hét félig tanított online / távoktatási modulon alapszik az első félévben és a második félévben, 60 kreditponttal (ECTS), amelyek középpontjában a menedzsment és a vezetés, valamint a pénzügyi, kockázati és biztosítási témák amely egy posztgraduális bizonyítvánnyal jár. A "Bevezetés a pénzügyekhez és a biztosításhoz" modul egy nem kötelező indukciós hétet tartalmaz a Német Fekete-erdőben.

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik a 12 hónapos posztgraduális bizonyítványt (amely egyenértékű az Egyesült Királyság Postgraduate Diploma) átalakíthatja ezt a MBA pénzügyminiszter, kockázat és biztosítási kitöltésével a Master's Top-Up. Ez további 6 hónapot igényel.

A Master's Top-up

A 3. szemeszterben a hallgatók 30 ECTS-t kapnak, és részt vesznek a blokk szemináriumokon az Offenburg University Gengenbach Campusában, egy választható (választható modulok változhatnak). Ezenkívül fejleszteni fogják a kutatási készségeket annak érdekében, hogy felkészítsék a résztvevőket a mesterképzésre.

Hogyan értékeljük

A programot minden félév végén írásbeli vizsga alapján értékelik, és az összes tanuló köteles részt venni az Offenburgi vizsgákon. Írásos vizsgálatok lehetnek rövid esettanulmányok, számítások vagy többszörös választási kérdések. Ezenkívül a diákokat a tanfolyamon keresztül értékelik, amely tartalmazhat esszét vagy egyéni / csoportos bemutatókat.

Belépési követelmények

Egy egyetemi diploma (Bachelor, Diploma vagy azzal egyenértékű) a Business vagy a kapcsolódó fegyelem 210 ECTS és egy 2,5 fokozat, vagy jó második osztályú vagy magasabb.

Az egyéb szakmai vagy tudományos végzettséggel rendelkező pályázókat a program igazgatója előzetes vizsgálatnak és / vagy felülvizsgálatnak vetheti alá.

A pénzügyi, kockázati és / vagy biztosítási szakmai vagy releváns munkatapasztalatok igazolása (legalább két évvel a diploma megszerzése után).

Azok a pályázók, akiknek az első nyelve nem angol, vagy akik nem angolul tanulnak, az alábbi nyelvvizsga egyikét kell benyújtaniuk az angol nyelven: IELTS: 6.5 fokozat (nem kevesebb, mint 6.0), vagy TOEFL: 550 (papír) 213 (számítógép) vagy 87 (internet).

Az egyetem

Kutatás-Rich

Offenburg University kutatói gazdag, üzletközpontú nagy teljesítményű intézmény. Alapja a Fekete-erdő, Németország egyik gazdasági erőssége. Offenburg University a dél-nyugati alkalmazott kutatások közül az első öt, egy virágzó közösséget alkotva több mint 4000 diákkal két egyetemen. Az egyetem széles körben elismert nemzetközi elkötelezettségének köszönhetően, és az egyik legelső német egyetem volt, nemzetközi mesterprogramokkal. A diákok részesülnek világszínvonalú kutatásból és gyakorlati oktatásból.

A Business School folyamatosan a németországi felsőoktatási iskolák közé tartozik. A kar jól ismeri az innovatív oktatási módszereket és az egyéni felügyeletet a kis osztályokkal, amelyek egyedülálló tanulási élményt biztosítanak. Offenburg University a vállalatokkal, a bankokkal, valamint a nemzeti kormányokkal és multilaterális szervezetekkel való globális kapcsolatokkal foglalkozik.

Az MBA szorosan kapcsolódik az Offenburg University Kereskedelmi és Innovációs Intézetéhez (IfTI). Az IfTI tagjai jó hírnevet kapnak módszereik és módszereik tekintetében, valamint páratlan tapasztalataik az innováció, a kereskedelempolitika és az exportfinanszírozás terén. Az IfTI kutatói támogatják a világszínvonalú intézmények, mint például az afrikai export-import bank (Afreximbank), az EKF Dánia Exporthitel Ügynöksége, a Nemzetközi Hitelbiztosítók teljesítményértékelését, stratégiáját, folyamatfejlesztését és értékelési projektjeit

Ki kellene tanulnia egy MBA-ra?

Ez a program alkalmas vállalati szakemberek számára, akik mélyreható és praktikus megértést keresnek az exportfinanszírozás és a kereskedelmi hitelbiztosítás terén. Célja a kereskedelemben dolgozó egyének számára

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Offenburg University

1 további kurzus Offenburg University »

Utoljára frissítve Július 24, 2019
Ez a kurzus On-line, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
3 félév
Nappali
Price
4,980 EUR
€ 4.980,00 (1. félév) - € 4.980,00 (2. félév) - € 5,950.00 (3. szemeszter)
Deadline
Kérj Információt
jan. 15, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2020
Jelentkezési határidő
jan. 15, 2020

okt. 2020

Location
Jelentkezési határidő
jan. 15, 2020
End Date