MBA Pénzügyi Szakterület

Concordia University Chicago

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Pénzügyi Szakterület

Concordia University Chicago

A pénzügy tanulmányozása globálisabb, mint valaha. Az elmúlt évtized pénzügyi válságai olyanok, akik etikusak, és rendelkeznek olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek kiválóak a pénzügyi döntéshozatalban. A pénzügyi ismeretekkel rendelkező magánszemélyek lehetőséget kapnak arra, hogy megkülönböztethessék magukat kortársaktól és építsék meg az egész életen át tartó készségeket, miközben pozitívan befolyásolják a világot. A legfontosabb vezetői pozíciók, a fegyelemtől függetlenül, pénzügyi ismeretekre van szükségük a kívánt eredmények elérése érdekében. A CUC MBA és a pénzügyi specializáció előkészíti Önt, hogy megkülönböztesse magát a társaitól és építse meg az egész életen át tartó készségeket, miközben társadalmilag felelős módon befolyásolja a világot.


Tanulási célok

Concordia University Chicago MBA szakirányú finanszírozása szilárd alapot nyújt a pénzügyi menedzsmenthez és a köz- és magánfinanszírozási folyamatok, pénzügyi piacok, elemzések és befektetések megértéséhez olyan világban, ahol a pénzügy nemzetközi nyelv. A négy kurzus e specializáció célja, hogy segítsen megérteni a fundamentumok a pénz és a banki, pénzügyi kimutatás elemzése, a vállalati pénzügyek és a nemzetközi pénzügyek. A diplomások átgondolják a pénzügyi helyzeteket és a problémát globális szemszögből megoldják.


Felvételi követelmények

Nincs App Fee, nincs szükség GRE-re


Tanterv

NEMZETKÖZI TANÁCSADÓK: Az alábbiakban felsorolt ​​alap program tanterv mellett a CUC campus szemtől szembe osztályozott diákjai kötelesek eljuttatni a felsőoktatási szemináriumot, egy 3 kredites kurzust.

 • A pénz alapjai
 • Haladó pénzügyi kimutatás elemzése
 • Nemzetközi pénzügyek
 • Intermediate Corporate Finance


Karrier lehetőségek

 • Befektetési bankár
 • Pénzügyi vezető
 • Pénzügyi vezető
 • Pénzügyi elemző
 • Vagyonkezelő
 • Pénzügyi tanácsadó


Chicago

New York City után, Chicagóban van az USA legnagyobb pénzügyi központja. A PricewaterhouseCoopers a világ kilencedik helyét sorolja fel a Top 10 város a pénzügyekért. Dow Jones


Igény szerint MBA diplomások

A világ 33 országában működő Graduate Management Admission Council felmérés szerint a munkaadók 87 százaléka tervezi fenntartani (43%) vagy növelni (43%) az új MBA-bérlők létszámát. A Forty-one válaszadók a Fortune 500-ban működő vállalatokhoz kapcsolódnak, és a Fortune 100 cégek közül 22-t foglalnak magukban. Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala (BLS) szerint a pénzügyminiszterek mérsékeltnek, az átlagosnál gyorsabb növekedést várnak el a 2014-2024 közötti 12% -os növekedéstől, valamint a rendelkezésre álló pozíciók komoly versenyével. A specializációtól függően a BLS 2014-2024 közötti időszakban a pénzügyi szakmákban 7% -16% -os munkahelyek növekedését várták előre.

2016. februárjában a PayScale.com magas fizetést jelentett az MBA-birtokosok számára számos pénzügyi szakmában. A pénzügyi elemzéssel foglalkozó vezetők átlagosan 81.250 dolláros bevételt értek el, míg a pénzügyi vezető éves átlagkeresete 121.942 dollár volt. A PayScale.com azt is megjegyezte, hogy a tapasztalat is nagy szerepet játszott a hazai fizetésben, ahol a belépő szintű MBA végzettségűek körülbelül 61.748 dollárt fizettek, míg az öt vagy több éves tapasztalattal rendelkezők átlagosan 83.475 dollárt fizetettek.

Pénzügyi MBA megszerzése lehetőséget ad arra, hogy magasabb fizetéseket és magasabb pozíciókra jogosuljon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve April 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
2 félév
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt