MBA program (opció 8 szakirányok)

Általános információk

Program leírás

A mba program célja, hogy készítsen transzformációs és etikai vezetés a vállalkozások és az ipar az integrált tanterv és a tapasztalati tanulás és készül diplomások számára üzleti kihívások a globalizációból, kapcsolat és a technológia által vezérelt innováció. A program célja, hogy készítsen egy képzett medence üzleti vezetők immáron egy megalapozott multidiszciplináris szakértelmet.

A megkülönböztető jellemzője a funkció a program az akadémiai ökoszisztéma tapasztalati tanulás, amely magával ragadja a hallgatót egy ciklus „learning by doing” a reflexió. Esettanulmányok és a projekt munka közül a módszertan használt szállítás a tananyag tartalmát. Jelentős értéknövelő eleme a CBM MBA a 6 óra hitel a Graduate Capstone Projekt két 3 órás hitel alkatrészeket. A diákok vállalják, egyénileg vagy kis csoportokban, egy valós projekt egy társaság, amely foglalkozik a valós életben problémát, amely alkalmazása révén a multidiszciplináris ismeretek és készségek során az MBA tanulmányokat, segít a jövedelmezőbb és versenyképes döntéshozatal és végrehajtás szervezet. Ez a projekt közösen felügyeli a kari tag igazított készségek és érdeklődés és az ipar mentor és hatását egy nyílt kiállítás a vezetők és a kari.

A szabvány MBA program egy 72 óra hitel program, amely a legtöbb diák tudja befejezni a két év. Úgy tervezték, a diákok, amelynek legalább 16 éves oktatás fok széles skáláját tudományágak, mint az üzleti, kereskedelmi, műszaki, jogi, tudományos, orvosi, művészeti és gyógyszertár.

A program van osztva egy alapítvány színpadon 36 óra hitel, majd a 36-hitel óra szigorú MBA szintű tanfolyamok és a projekt foglalkozó stratégia és az üzleti átalakulás. Az alapítvány szakaszban területeket fed le, mint a számvitel, pénzügy, marketing, közgazdaságtan és menedzsment áll, és az előkészítő munka során szükséges a magasabb szintű MBA képzések. MBA szakaszban utal, hogy a HEC kompatibilis MS / MBA program követelményeinek.

Van egy hétvégi verzió és egy este verzió A szabvány MBA Program a diákok 16 éves oktatás. Két szál a standard MBA program; MBA Program szakirányok és a Specialized MBA programokat.

MBA Program Szakterületek

MBA Program szakirányok lehetővé teszi a diákok szakosodott szakok, mint a marketing, pénzügy, emberi erőforrás menedzsment, a logisztika és ellátási lánc menedzsment és fejlesztési tanulmányok. Hitel órás követelmények a program változhat összhangban időtartama az előző minősítési és az összeget a vonatkozó alapvető hátterét az MBA szakaszában:

 • MBA Program a pályázók 14 éves oktatás 108 óra hitel. Ez egy alapvető szakaszában minimum 2 év áll, és 72 óra hitel, majd 36 óra hitel szigorú MBA szintű képzés. Diákok befejezése a 2 éves megalapozó szakaszában jogosult a Bachelor of Business Studies (BBS) fokozatot. Van is egy hétvégén változat és egy esti változat az MBA program a diákok a 14 éves oktatás.
 • MBA Program a pályázók 4 éves főiskolai diplomát IoBM üzleti kapcsolódó tudományágak, mint a BBA (kitüntetéses), BS Közös (kitüntetéses), BS (kitüntetéses), Számviteli, menedzsment és Jog mentesülnek a megalapozó szakaszban, és az MBA program 36 óra hitel.
 • MBA Program a pályázók 4 éves agglegény foka IoBM nem üzleti tudományok mentesülnek akár 6 ekvivalens kurzusok az alapvető színpadi kelt IoBM.

Specialized MBA programok

Specialized MBA programok mind a 72 óra hitel, és ossza szerkezeti iránymutatásai a standard MBA program lefedettsége az alapvető tanfolyamok a területeken, mint a közgazdaságtan, kvantitatív, kommunikáció, kutatás, menedzsment, marketing, pénzügy, számvitel, stb, és megtartja a hangsúlyt a stratégia alapvető tanfolyamok az MBA szinten. A specializált MBA programok a következők:

 • MBA Oktatási Management 14 év oktatás
 • MBA Oktatási Management 16 éve az oktatás
 • MBA Media Management
 • MBA Industrial Management
 • MBA Környezetvédelmi és Energiagazdálkodási
 • MBA Pénzügyi és Kockázatkezelési
 • MBA Logisztika és ellátási lánc menedzsment
 • MBA egészségügyi és kórházi kezelése
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

For the last four years, IoBM has been rated as one of the top universities in the private sector, both by the Higher Education Commission of the Federal Government and the Provincial Government of Si ... Tovább

For the last four years, IoBM has been rated as one of the top universities in the private sector, both by the Higher Education Commission of the Federal Government and the Provincial Government of Sindh. Eduniversal, during its international conventions of Deans of Business Colleges has awarded IoBM 2 Palms as one of the two best Business Schools in Pakistan since 2010. Kevesebb