A mba program célja, hogy készítsen transzformációs és etikai vezetés a vállalkozások és az ipar az integrált tanterv és a tapasztalati tanulás és készül diplomások számára üzleti kihívások a globalizációból, kapcsolat és a technológia által vezérelt innováció. A program célja, hogy készítsen egy képzett medence üzleti vezetők immáron egy megalapozott multidiszciplináris szakértelmet.

A megkülönböztető jellemzője a funkció a program az akadémiai ökoszisztéma tapasztalati tanulás, amely magával ragadja a hallgatót egy ciklus „learning by doing” a reflexió. Esettanulmányok és a projekt munka közül a módszertan használt szállítás a tananyag tartalmát. Jelentős értéknövelő eleme a CBM MBA a 6 óra hitel a Graduate Capstone Projekt két 3 órás hitel alkatrészeket. A diákok vállalják, egyénileg vagy kis csoportokban, egy valós projekt egy társaság, amely foglalkozik a valós életben problémát, amely alkalmazása révén a multidiszciplináris ismeretek és készségek során az MBA tanulmányokat, segít a jövedelmezőbb és versenyképes döntéshozatal és végrehajtás szervezet. Ez a projekt közösen felügyeli a kari tag igazított készségek és érdeklődés és az ipar mentor és hatását egy nyílt kiállítás a vezetők és a kari.

A szabvány MBA program egy 72 óra hitel program, amely a legtöbb diák tudja befejezni a két év. Úgy tervezték, a diákok, amelynek legalább 16 éves oktatás fok széles skáláját tudományágak, mint az üzleti, kereskedelmi, műszaki, jogi, tudományos, orvosi, művészeti és gyógyszertár.

A program van osztva egy alapítvány színpadon 36 óra hitel, majd a 36-hitel óra szigorú MBA szintű tanfolyamok és a projekt foglalkozó stratégia és az üzleti átalakulás. Az alapítvány szakaszban területeket fed le, mint a számvitel, pénzügy, marketing, közgazdaságtan és menedzsment áll, és az előkészítő munka során szükséges a magasabb szintű MBA képzések. MBA szakaszban utal, hogy a HEC kompatibilis MS / MBA program követelményeinek.

Van egy hétvégi verzió és egy este verzió A szabvány MBA Program a diákok 16 éves oktatás. Két szál a standard MBA program; MBA Program szakirányok és a Specialized MBA programokat.

MBA Program Szakterületek

MBA Program szakirányok lehetővé teszi a diákok szakosodott szakok, mint a marketing, pénzügy, emberi erőforrás menedzsment, a logisztika és ellátási lánc menedzsment és fejlesztési tanulmányok. Hitel órás követelmények a program változhat összhangban időtartama az előző minősítési és az összeget a vonatkozó alapvető hátterét az MBA szakaszában:

 • MBA Program a pályázók 14 éves oktatás 108 óra hitel. Ez egy alapvető szakaszában minimum 2 év áll, és 72 óra hitel, majd 36 óra hitel szigorú MBA szintű képzés. Diákok befejezése a 2 éves megalapozó szakaszában jogosult a Bachelor of Business Studies (BBS) fokozatot. Van is egy hétvégén változat és egy esti változat az MBA program a diákok a 14 éves oktatás.
 • MBA Program a pályázók 4 éves főiskolai diplomát IoBM üzleti kapcsolódó tudományágak, mint a BBA (kitüntetéses), BS Közös (kitüntetéses), BS (kitüntetéses), Számviteli, menedzsment és Jog mentesülnek a megalapozó szakaszban, és az MBA program 36 óra hitel.
 • MBA Program a pályázók 4 éves agglegény foka IoBM nem üzleti tudományok mentesülnek akár 6 ekvivalens kurzusok az alapvető színpadi kelt IoBM.

Specialized MBA programok

Specialized MBA programok mind a 72 óra hitel, és ossza szerkezeti iránymutatásai a standard MBA program lefedettsége az alapvető tanfolyamok a területeken, mint a közgazdaságtan, kvantitatív, kommunikáció, kutatás, menedzsment, marketing, pénzügy, számvitel, stb, és megtartja a hangsúlyt a stratégia alapvető tanfolyamok az MBA szinten. A specializált MBA programok a következők:

 • MBA Oktatási Management 14 év oktatás
 • MBA Oktatási Management 16 éve az oktatás
 • MBA Media Management
 • MBA Industrial Management
 • MBA Környezetvédelmi és Energiagazdálkodási
 • MBA Pénzügyi és Kockázatkezelési
 • MBA Logisztika és ellátási lánc menedzsment
 • MBA egészségügyi és kórházi kezelése
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő