MBA program

Általános információk

Program leírás

Ez egy kétéves program egy általános menedzsment fókusz. A program célja, hogy fejlessze a magas színvonalú szakmai, ki lesz a változás kombinációja révén a kreativitás, a kezdeményezés, a hozzáértés és az interperszonális készségek. Az egész tanulási tapasztalat nagyon interaktív és a lehető legjobb mix esetek, szimulációk és interaktív előadások annak érdekében, hogy a hallgatók szert mind az elmélet és a legjobb gyakorlatok az üzletből.

mba

Célja a funkcionális kompetencia bármelyik mai vezetője várhatóan a mai egyre bonyolultabb üzleti környezet. Van egy nagy hangsúlyt fektet a megértése és kezelése modern vállalati komplexumon belül keretében Pakisztánban.

A program kar jegyezni, hogy képes egyesíteni az elmélet és a gyakorlat az osztályteremben, hogy a tanulási tapasztalat sokkal gazdagította. Ez abból fakad, hogy tapasztalatot tanácsadás, kutatása, ítélkezési írásban, és dolgozik a táblák a különböző cégek az országban az első évben az MBA program fejlesztésére összpontosít az alapvető készségek és technikák, valamint ösztönzi elemző és kommunikációs képességeit. A második évben ösztönzi a stratégiai és funkcionális megközelítés révén a kötelező 6 hetes szakmai és nagyobb hangsúlyt fektetnek az esetben alapú osztály vita.

MBA hallgatók kell egy CGPA 2,50 végzős. Az első három hallgatók kapnak érmet a műszaki tiszt Foods Limited.

MBA Felvételi követelmények

  • Egy erős és teljes pályázati űrlap sokszínűségét erősségeit és érdekeit
  • 16 éves az oktatás vagy a szakmai egyenértékűség tanulmányaikhoz által elismert HEC
  • Egy jó GMAT, GRE vagy FMAT (FCC Management alkalmassági teszt) pontszám
  • A sikeres interjú az MBA bizottság
  • Szakmai tapasztalat kívánatos, de nem szükséges

Itt megtalálja a legfrissebb programot információk itt: http://www.fccollege.edu.pk/academics/som/mba

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Academic excellence and the preparation of leaders who understand the value of service have been the hallmarks of education at Forman Christian College since 1864. One of the premier colleges on the s ... Tovább

Academic excellence and the preparation of leaders who understand the value of service have been the hallmarks of education at Forman Christian College since 1864. One of the premier colleges on the subcontinent, FCC has distinguished itself through its remarkable graduates and the achievements of its faculty. Kevesebb