Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Menj erős projekt menedzsment. A kereslet a szakképzett projektmenedzserek bővül drasztikusan szerte az Egyesült Államokban, valamint a háromszög területe. Nagy az igény a projekt-orientált szakemberek azt jelenti, hogy az egyének, akik bizonyítottan a projekt menedzsment ismeretek és készségek jól kompenzált, mind az átlagos fizetéseket és bérnövekedés tükrözi, hogy a megnövekedett kereslet.

Ahhoz, hogy megfeleljen a szükséges hatáskörrel projekt szakemberek, a Meredith MBA kínál a projekt menedzsment koncentráció. A koncentráció kiegészíti az MBA alaptanterv. Kitöltésével MBA a koncentráció projekt menedzsment, akkor növeli a karrier és lehetőségeket biztosít a vezetés és a haladás.

Keresztül Meredith MBA program Projektmenedzsment RaleighMegtudhatja, hogy meghatározza és projekttervezés, javuló költséghatékonyság, a minőség, és a szállítás a hatékony és eredményes projektmenedzsment folyamatok. Tudni fogja, hogyan kell tárgyalni hatékonyan és a konfliktusokat. És akkor ügyesen azonosítása és hasznosítása kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, amelyek bemutatják a projekt sikeréhez. Röviden, akkor lesz egy még erősebb üzleti szakember egyedi képességek szükségesek, hogy boldogulni ezen a növekvő területen.

Keresni a koncentráció, akkor töltse ki a 33-hitel órás Meredith MBA - választott három projekt menedzsment választható kurzusok egészítik ki a 24 órás központi MBA képzések.

Project Management Választani MBA 645 - stratégiák hatékony tárgyalási MBA 648 - Projektmenedzsment MBA 649 - Advanced Project Management Miért Meredith? Meredith, a program elég kicsi ahhoz, hogy megismerjük az Ön egyéni. Akkor dolgozzon tartalmas kapcsolatok szakértői kar és légy része a mi vibráló közösségünkben. Találkozni fogsz az idelátogató előadók és a hálózat a többiek. A Meredith MBA a koncentráció Projektmenedzsment, akkor menj erős.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Meredith College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
41,712 USD
900 per óra hitel, valamint a könyvek és a program díjak becsült költsége 31.185 $. Nemzetközi diák díj $ 279 per óra hitel.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019