MBA projekt menedzsment

Általános információk

Program leírás

Menj erős projekt menedzsment. A kereslet a szakképzett projektmenedzserek bővül drasztikusan szerte az Egyesült Államokban, valamint a háromszög területe. Nagy az igény a projekt-orientált szakemberek azt jelenti, hogy az egyének, akik bizonyítottan a projekt menedzsment ismeretek és készségek jól kompenzált, mind az átlagos fizetéseket és bérnövekedés tükrözi, hogy a megnövekedett kereslet.

Ahhoz, hogy megfeleljen a szükséges hatáskörrel projekt szakemberek, a Meredith MBA kínál a projekt menedzsment koncentráció. A koncentráció kiegészíti az MBA alaptanterv. Kitöltésével MBA a koncentráció projekt menedzsment, akkor növeli a karrier és lehetőségeket biztosít a vezetés és a haladás.

Keresztül Meredith MBA program Projektmenedzsment RaleighMegtudhatja, hogy meghatározza és projekttervezés, javuló költséghatékonyság, a minőség, és a szállítás a hatékony és eredményes projektmenedzsment folyamatok. Tudni fogja, hogyan kell tárgyalni hatékonyan és a konfliktusokat. És akkor ügyesen azonosítása és hasznosítása kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, amelyek bemutatják a projekt sikeréhez. Röviden, akkor lesz egy még erősebb üzleti szakember egyedi képességek szükségesek, hogy boldogulni ezen a növekvő területen.

Keresni a koncentráció, akkor töltse ki a 33-hitel órás Meredith MBA - választott három projekt menedzsment választható kurzusok egészítik ki a 24 órás központi MBA képzések.

Project Management Választani MBA 645 - stratégiák hatékony tárgyalási MBA 648 - Projektmenedzsment MBA 649 - Advanced Project Management Miért Meredith? Meredith, a program elég kicsi ahhoz, hogy megismerjük az Ön egyéni. Akkor dolgozzon tartalmas kapcsolatok szakértői kar és légy része a mi vibráló közösségünkben. Találkozni fogsz az idelátogató előadók és a hálózat a többiek. A Meredith MBA a koncentráció Projektmenedzsment, akkor menj erős.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Tovább

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited