Hivatalos Leírás

Van szenvedély a sporthoz? Fordítsd át ezt a szenvedélyt egy izgalmas karrierré a MBA-val a sportigazgatásban a Concordia University Chicago ! A sportágazat mind az Egyesült Államokban, mind a világon nagy üzlet. A sportágazat gyakran gyorsabban növekszik, mint egy ország nemzeti GDP-je, a klubok és egyesületek szervezett vállalkozásokként történő működtetésének szükségessége kiemelkedő fontosságúvá vált.

Ma a karrier a sportban azt jelenti, hogy megértik e sokféle területet. A sport vezetői, közigazgatási és üzleti szempontjaira szakosodott szakemberek egyre nagyobb szükség van. A Concordia-Chicago MBA specializációja a sport menedzsmentben magabiztos vezetőket állít elő különböző típusú sportszervezetekben és szerepekben.


Tanulási célok

Azáltal, hogy MBA szakirányt vagy bizonyítványt folytat a sportigazgatásban, tanulmányozni fogja a sportipar gazdaságosságát, a pénzügyi felelősséget, a sporttal kapcsolatos fontos jogi kérdéseket és még sok minden mást.


Felvételi követelmények

Nincs App Fee, nincs szükség GRE-re


Tanterv

NEMZETKÖZI TANÁCSADÓK: Az alábbiakban felsorolt ​​alap program tanterv mellett a CUC campus szemtől szembe osztályozott diákjai kötelesek eljuttatni a felsőoktatási szemináriumot, egy 3 kredites kurzust.

  • A sport gazdaságtana
  • A sport törvényének alapjai
  • A játéktér szintje: a sport sokszínűsége
  • Sport pénzügy


Karrier Outlook

A sport menedzsment számos karrierlehetőséget és pályát kínál. A diákok elfogadhatnak pozíciókat marketing és szponzorálás, sport média, vendéglátás, és az események kezelése, és még a kiskereskedelem. Többek között a főiskolák és egyetemek, a tehetséggondozó ügynökségek, a kisebb és kisebb ligák csapatai és sportlétesítményei felkínálják a képzett sportgazdálkodási szakembereket.

Míg a sportigazgatás rendkívül versenyképes, 2022-re, az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának Munkaügyi Statisztikai Hivatala (BLS) által előre jelzett erőteljes növekedési tendenciákat mutat. Az edzők és a cserkészek 15% -kal, az átlagosnál gyorsabbak. A sportügynök / menedzser várhatóan 12% -kal, az átlaghoz hasonlóan növekszik. A sportmarketing-menedzser várhatóan 13% -kal, az átlagosnál gyorsabban nő.


Karrier lehetőségek

  • Sportmédia
  • Sportigazgatás
  • Sportmarketing
  • Sportügynök
  • Sportműveletek
  • Eseménykezelés
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Concordia University Chicago »

This course is On-line
Start Date
Duration
2 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint