Master of Business Administration a számviteli


Amellett, hogy az oktatási felkészülés a karrier vezető felső vezetés, a Master of Business Administration-számviteli program megfelel az oktatási követelményeknek, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy üljön a New York állam Certified Public Számvitel vizsga. A program azt is kiemeli, a szükséges készségeket a tervezés, az üzemeltetés és ellenőrzés a számviteli információs rendszerek.


felvételi követelmények


Befejezett felvételi kérelmeket kell a fájlt az Office of Graduate beiktatási legalább négy héttel regisztráció a következő akadémiai negyedévben a diákok az Egyesült Államokban, és akár 10 héttel a nemzetközi diákok alkalmazása a tanulói vízumot.

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a felvételi a MBA-számviteli program, a jelölt:

  • Van egy érettségi foka egy akkreditált intézmény és a szakmai ismeretek algebra és a statisztika,
  • nyújtaniuk átiratokat minden korábbi graduális és posztgraduális természetesen a munka,
  • benyújtja az eredmények a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy Graduate Record vizsga (GRE) (GMAT előnyös nemzetközi pályázók és azok alkalmazása az ösztöndíjak),
  • benyújtására személyes adatok és újra, és
  • kitöltésében egyetemi tanulmány.

Nemzetközi pályázóknak be kell nyújtaniuk az eredményeket a teszt az angol mint idegen nyelv és a minimális pontszám 580 (papír alapú), 237 (számítógépes), vagy 92 (Internet-alapú). Az International English Language Testing Rendszer (IELTS) teszteredmények fogja fogadni RIT helyett a TOEFL vizsga. Az elfogadható minimális pontszám 7,0. A TOEFL vagy IELTS követelmény alól mentesülnek az angol anyanyelvű, és azok számára benyújtása átiratát és diplomák amerikai intézmények. További információk a IELTS, látogasson www.ielts.org.

Elfogadott diákok elhalasztja beiratkozás legfeljebb egy év. Egy év után, új kérelmet kell benyújtani, és újra kell értékelni alapuló legfrissebb felvételi előírásoknak.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

1 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019