MBA Számviteli

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Miért tanulmányozza az üzleti adminisztráció Masterjét?

Az MBA egy előretekintő tanterv, amely perspektívát biztosít a hallgatók számára a vezetés, a funkcionális osztály integrációja, az etikai menedzsment és a kockázatértékelés területén. A program lehetőséget nyújt a hallgatóknak etikai és vezetési kérdések megvizsgálására egy tiszteletben tartott oktatási környezetben, amely támogatja az egész életen át tartó tanulást.

Tanterv

A Business Administration Master fokozatának tanterve a posztgraduális szintű kurzusok 36 szemeszterének kreditéből áll, minimális halmozott pontszám átlagosan 3,0, a teljesítés 4,0 skálán. Az ülésenként vett három szemeszter hitelóráját teljes munkaidős beiratkozásnak kell tekinteni.

Számviteli hangsúly

A számviteli hangsúly a vezetői készségeket integrálja a számviteli elméletbe és a gyakorlatba. Erősen ajánlott, hogy a hallgatók egyetemi diplomával rendelkezzenek a számvitel terén, amikor ezt a hangsúlyt folytatják. A számviteli hangsúly lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy teljesítsék a 150 hitelkövetelményt az egységes CPA-vizsga számára. A számviteli hangsúly kitöltése nem garantálja, hogy teljesülnek az egységes CPA vizsgára való felvételi követelmények.

A számviteli hangsúly a vezetői készségeket integrálja a számviteli elméletbe és a gyakorlatba. A Számviteli Kiemelés lehetőséget kínál arra, hogy 150 egyórás CPA-vizsga elvégzéséhez szükséges 150 órás óra elérésére törekedjen.

 • ACCT 551 adózás a vállalatok számára
 • ACCT 552 kriminalisztikai számvitel
 • ACCT 553 Speciális vezetői számvitel
 • BA 553 Fejlett számviteli információs rendszerek
 • Választható végzettség - A hallgató választja meg tanácsadóval együtt

* A CPA-ban való részvétel iránt érdeklődő hallgatók felelősek az állam minden követelményének megértéséért, amelyet tanúsítás megszerzéséhez terveznek.

A speciális hangsúlyterület kompetenciáit az elméletet és az alkalmazást ötvöző tanterv segítségével fejlesztik ki; az ismeretek és készségek megadása a hallgató számára az üzleti gyakorlatok elméletek és modellekhez viszonyított értékeléséhez, az ügyfelek értékteremtésének megértéséhez, valamint a gazdasági rendszerek és szabályozások funkcionális felelősségre gyakorolt hatásának felméréséhez, miközben a fenntartható vállalkozás vezetői szerepét alakítják ki.

A kutatási szeminárium csúcspontú tapasztalat. A hallgató kutatott jelentést készít, amely bemutatja az ismeretek és készségek integrációját a hangsúlyban és a program egészében.

Brainstorming over paperHelloquence / Unsplash

Tanítási stratégiák

Minden tanfolyam az elméleti alapelvek és a gyakorlati tapasztalatok alkalmazásával foglalkozik az üzleti helyzetekben és problémákban. Esettanulmányok, jelentéskészítés és osztálybeszélgetések keverik össze annak biztosítását, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak a kurzusok tanulási eredményeinek tisztázására és asszimilálására. Az értékelések különféle formákat ölthetnek, ideértve a csoportprojekteket, az egyedi jelentéseket és az esettanulmányokat. A beszélgetésekben való részvétel elengedhetetlen a hallgatók sikeréhez.

A program egy BA 590 Kutatási szemináriummal zárul, amely kiemelkedő tapasztalatokat nyújt a hallgató számára a program koncepcióinak alkalmazására üzleti jelentés vagy javaslat kidolgozásakor. A jelentést vagy javaslatot prezentációs szoftverek segítségével mutatják be társaiknak és / vagy üzleti vezetőknek. A kutatott jelentés vagy javaslat lehetőséget ad a hallgató számára az alaptanterv integrációjának bemutatására, valamint a megszerzett tudás és készségek hangsúlyozására a posztgraduális kommunikációs és kritikus gondolkodási készségek felhasználásával.

Program tanulási eredményei

 • Elemezze a szabályozási és jogi kérdéseknek a jelenlegi gazdasági környezetben versengő vállalatokra gyakorolt hatásait.
 • Az üzleti döntések meghozatalához szükséges elemző eszközök segítségével azonosítsa és oldja meg a problémákat, hozzon létre változást vagy dolgozzon ki ajánlásokat.
 • Magyarázza el a vállalati funkcionális felelősségek kölcsönös függőségét.
 • Értékelje ki a globális vagy hazai gazdaságban versengő vállalatok hatékony üzleti és vezetési gyakorlatait.

Amit a hallgatók mondanak:

"Az MBA-t az észak-írországi Belfastban éltem. Az utazási iránti szenvedélyem és a rugalmas aszinkron tanterv mellett a Upper Iowa University lehetővé tette ezt az utazást ésszerű karokkal és támogatással." - Fiona, a jelenlegi hallgató

Az Upper Iowa egy nemzetközileg elismert egyetem, amely a világ minden tájáról több mint 4500 diplomát kereső hallgatót szolgál fel.

 • Kar valódi munkatapasztalattal
 • Nincs campus rezidencia
 • Hat kényelmes kezdési dátum egész évben
 • Rugalmas ütemezés a gyorsított fokozat befejezéséhez
 • Az online tanfolyamok lehetővé teszik, hogy órákon bármikor részt vegyen nappali vagy éjszakai órákban
 • Este tanfolyamok választott helyszíneken
 • Az ACE ajánlási tanfolyamok potenciális átadása
 • Öt 8 hetes ülés és egy gyorsított, 6 hetes nyári ülés
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UI ... Tovább

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study. Kevesebb