A Master of Business Administration (MBA) program a School of Business és Gazdaságtudományi (SBE) szigorú, eredmény orientált, globális és a valóság alapja. Tanított az egyik legjobb üzleti kar az országban, a program átadott egy olyan környezetben, a kölcsönös tanulás, csoportmunka, élvonalbeli kutatás és a dinamizmus.

&nbsp

Az MBA a SBE egy interaktív program, ahol a hallgatók nem félnek a kihívást a professzor, és konstruktív párbeszéd. A támogató környezet az SBE, a diákok nem csak a tudás megszerzésére, hanem a képességek, a tapasztalat és a szükséges hálózati szükség lesz sikeres a mai globális versenyben.

&nbsp

Az MBA tanterv úgy tervezték, hogy jelenleg nagy elméleti konstrukciók, az analitikai módszerek és döntési folyamatok. A diákok többször is arra ösztönzik, hogy alkalmazzák és tesztelése a tudás és a készségek a valós esettanulmányok és az előre. A program így hozza ki és finomítja az üzleti vezetői tulajdonságok a hallgatók.

&nbsp

Az MBA program SBE felkészíti a tanulókat, hogy akár pályára a marketing, pénzügy, információs rendszerek, humán erőforrás menedzsment, Tudásmenedzsment és ellátási lánc menedzsment.

&nbsp

&nbsp

MBA Program szerkezete

&nbsp

Három vezető utak kap egy MBA diploma a The School of Business és Gazdaságtudományi (SBE).

&nbsp

Út # 1 16 éves BBA az MBA Program

&nbsp

Ez a program úgy lett kialakítva, a pályázók számára, akik már kaptak négy évet Bachelor of Business Administration fokozat. Ez az egy éves program áll, összesen 36 óra hitel.


A tananyag alapját három szint a tanfolyam az alábbi kritériumoknak:

  • Core Management tanfolyamok
  • Választható kurzusok a specializáció
  • Tézis

Út # 2 MBA szak (72 Cr óra) 4 évig nem üzleti diplomával.

&nbsp

Ez MBA Program a pályázók, akik már megkapták 16 év formális oktatás és a következő fok, vagy ezzel egyenértékű:

&nbsp

MA, MSc, MS, BE, BS, MBBS, B-Pharm, MCOM, CA, ACMA, stb

&nbsp

Ez a program áll, 72 kredit a fejlett menedzsment posztgraduális tanfolyam. Ez olyan befejezését követő két tanévben (négy félév).

&nbsp

A tananyag alapját három szint a tanfolyam az alábbi kritériumoknak:

  • Core Management tanfolyamok
  • Választható kurzusok a specializáció
  • Szakmai gyakorlat és Szakdolgozat

Út # 3 Dual Degree Program - BSBA vezető MBA Program

&nbsp

Ez BSBA MBA Program lett tervezve, akik már megkapták a 14 év a mal az oktatás és a következő fok, vagy azzal egyenértékű.


BA, BSc, BCom, stb

&nbsp

Ez a program célja, hogy a diákok egy közös tudásbázis szükség a további tanulás előtt folytatja a MBA szak. Ez a program, ezért két szakaszból áll.

&nbsp

Az első fázisban a hallgatók töltenek két évet tanult alapítvány és az alapvető üzleti tanfolyamok és jogosult szerezni BS diploma Business Administration, ha úgy döntenek, hogy nem költözik az MBA program.

&nbsp

A második fázisban a pályázók tanulmányi fejlett üzleti tanfolyamok, választani, és egy teljes dolgozat szerezni egy MBA diploma Professional. Az MBA diplomát kapnak befejezése után a teljes három éves tanulmányt, azaz 102 óra hitel.

&nbsp

Azonban, ha egy diák vágyik, hogy elhagyja befejezése után Fázis I. Program (BSBA fok), aki / ő lesz szükség, hogy a szakmai (6 hét) befejezése után a kurzus a munka követelményeit BSBA fokozat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus University of Management and Technology - Pakistan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
ápr. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date