MBA szakmai

Általános információk

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) program a School of Business és Gazdaságtudományi (SBE) szigorú, eredmény orientált, globális és a valóság alapja. Tanított az egyik legjobb üzleti kar az országban, a program átadott egy olyan környezetben, a kölcsönös tanulás, csoportmunka, élvonalbeli kutatás és a dinamizmus.

&nbsp

Az MBA a SBE egy interaktív program, ahol a hallgatók nem félnek a kihívást a professzor, és konstruktív párbeszéd. A támogató környezet az SBE, a diákok nem csak a tudás megszerzésére, hanem a képességek, a tapasztalat és a szükséges hálózati szükség lesz sikeres a mai globális versenyben.

&nbsp

Az MBA tanterv úgy tervezték, hogy jelenleg nagy elméleti konstrukciók, az analitikai módszerek és döntési folyamatok. A diákok többször is arra ösztönzik, hogy alkalmazzák és tesztelése a tudás és a készségek a valós esettanulmányok és az előre. A program így hozza ki és finomítja az üzleti vezetői tulajdonságok a hallgatók.

&nbsp

Az MBA program SBE felkészíti a tanulókat, hogy akár pályára a marketing, pénzügy, információs rendszerek, humán erőforrás menedzsment, Tudásmenedzsment és ellátási lánc menedzsment.

&nbsp

&nbsp

MBA Program szerkezete

&nbsp

Három vezető utak kap egy MBA diploma a The School of Business és Gazdaságtudományi (SBE).

&nbsp

Út # 1 16 éves BBA az MBA Program

&nbsp

Ez a program úgy lett kialakítva, a pályázók számára, akik már kaptak négy évet Bachelor of Business Administration fokozat. Ez az egy éves program áll, összesen 36 óra hitel.


A tananyag alapját három szint a tanfolyam az alábbi kritériumoknak:

  • Core Management tanfolyamok
  • Választható kurzusok a specializáció
  • Tézis

Út # 2 MBA szak (72 Cr óra) 4 évig nem üzleti diplomával.

&nbsp

Ez MBA Program a pályázók, akik már megkapták 16 év formális oktatás és a következő fok, vagy ezzel egyenértékű:

&nbsp

MA, MSc, MS, BE, BS, MBBS, B-Pharm, MCOM, CA, ACMA, stb

&nbsp

Ez a program áll, 72 kredit a fejlett menedzsment posztgraduális tanfolyam. Ez olyan befejezését követő két tanévben (négy félév).

&nbsp

A tananyag alapját három szint a tanfolyam az alábbi kritériumoknak:

  • Core Management tanfolyamok
  • Választható kurzusok a specializáció
  • Szakmai gyakorlat és Szakdolgozat

Út # 3 Dual Degree Program - BSBA vezető MBA Program

&nbsp

Ez BSBA MBA Program lett tervezve, akik már megkapták a 14 év a mal az oktatás és a következő fok, vagy azzal egyenértékű.


BA, BSc, BCom, stb

&nbsp

Ez a program célja, hogy a diákok egy közös tudásbázis szükség a további tanulás előtt folytatja a MBA szak. Ez a program, ezért két szakaszból áll.

&nbsp

Az első fázisban a hallgatók töltenek két évet tanult alapítvány és az alapvető üzleti tanfolyamok és jogosult szerezni BS diploma Business Administration, ha úgy döntenek, hogy nem költözik az MBA program.

&nbsp

A második fázisban a pályázók tanulmányi fejlett üzleti tanfolyamok, választani, és egy teljes dolgozat szerezni egy MBA diploma Professional. Az MBA diplomát kapnak befejezése után a teljes három éves tanulmányt, azaz 102 óra hitel.

&nbsp

Azonban, ha egy diák vágyik, hogy elhagyja befejezése után Fázis I. Program (BSBA fok), aki / ő lesz szükség, hogy a szakmai (6 hét) befejezése után a kurzus a munka követelményeit BSBA fokozat.

Utoljára frissítve Szeptember 2011

Az iskoláról

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive inter ... Tovább

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive interaction between students and faculty. UMT encourages students to be receptive to new ideas, to ask objective questions and to pay attention to detail in order to infuse participants with an aptitude for life long learning. It values freedom of speech, permits dissent and welcomes diversity of views. It aims to produce well-rounded individuals who can make positive contributions to society on a personal and professional level. Kevesebb