MBA szervezeti kiválóság

ISG Business & Economics School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA szervezeti kiválóság

ISG Business & Economics School

Az MBA Szervezeti kiválóság célja, hogy bővítse a tudás a résztvevők a terület szervezeti kiválóság, egy integrált és multidiszciplináris szempontból. A kurzus célja az volt, hogy új képességeit, hogy minden szakember, aki szeretné, hogy a vonat a modellek kiválósági szervezetek.

Az ülések lettek kialakítva, hogy elősegítse döntéshozatali képességét és hogy megoldja az összes összetett szervezeti problémák. Osztályok tartják a tanárok egy nemzetközi tanterv és magas tudományos merevség és a tanári készségek.

Gólok

A program célja, hogy fejlessze az általános vezetői képességek és a szakmai fejlődés a diákok, amely készségek és ismeretek, hogy megfeleljen a kihívásoknak a futás egy nagy szervezet.

Különösen arra törekszik: • Fejleszteni az elemzés képességét a résztvevők; • Adj integrált és átfogó terv a szervezeti kiválóság; • Fejleszteni a képességét, a vezetés; • Készüljön a résztvevőket, hogy válaszoljon a kihívásokra a globális piacokon.

Szakértelem

Az MBA épül összhangban kiválósági modell szorgalmazott az ISG, figyelembe véve az első fordulóban a szabványosítás a készségek és a második ciklusba szentelt korszerű anyagok kiválóság. A program felépítése kedvez a gyakorlati rész, ahol lehetőség lesz, hogy hajtsák végre a megszerzett ismereteket azáltal, hogy maximalizálja a tanulás és ezzel egyidejűleg, biztosítják a kapcsolatot a szakmai valóság egyes.

A címzettek

Az MBA Szervezeti kiválóság célja az emberek, a vezetői tapasztalat, vagy fogják folytatni a vezető pozíciókat. Mint korábban említettük, a tervezés az azonos, azt vették figyelembe, hogy szükség van két egymást kiegészítő ciklusok a fejlődés. Ezért, és mert az első ciklus célja a szabványosítás a készségek, a tanulók felvételét, nem csak a diplomások menedzsment és közgazdasági, a független alapképzést való jogosultság, hogy csatlakozzon a programhoz.

Jövő Tanulmányok

Jövő Tanulmányok Diákok, akik sikeresen befejezik az MBA van egyenértékűségét az iskolába mester fokozatot Management, kivéve a UC Kutatási szeminárium, amelynek célja, hogy felkészítse a tanulókat a készítmény a dolgozat vagy projekt végső.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
240 Óra
Nappali
Price
ár
5,250 EUR
Locations
Portugália - Lisbon, Lisbon
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Portugália - Lisbon, Lisbon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt