Read the Official Description

Az MBA Szervezeti kiválóság célja, hogy bővítse a tudás a résztvevők a terület szervezeti kiválóság, egy integrált és multidiszciplináris szempontból. A kurzus célja az volt, hogy új képességeit, hogy minden szakember, aki szeretné, hogy a vonat a modellek kiválósági szervezetek.

Az ülések lettek kialakítva, hogy elősegítse döntéshozatali képességét és hogy megoldja az összes összetett szervezeti problémák. Osztályok tartják a tanárok egy nemzetközi tanterv és magas tudományos merevség és a tanári készségek.

Gólok

A program célja, hogy fejlessze az általános vezetői képességek és a szakmai fejlődés a diákok, amely készségek és ismeretek, hogy megfeleljen a kihívásoknak a futás egy nagy szervezet.

Különösen arra törekszik: • Fejleszteni az elemzés képességét a résztvevők; • Adj integrált és átfogó terv a szervezeti kiválóság; • Fejleszteni a képességét, a vezetés; • Készüljön a résztvevőket, hogy válaszoljon a kihívásokra a globális piacokon.

Szakértelem

Az MBA épül összhangban kiválósági modell szorgalmazott az ISG, figyelembe véve az első fordulóban a szabványosítás a készségek és a második ciklusba szentelt korszerű anyagok kiválóság. A program felépítése kedvez a gyakorlati rész, ahol lehetőség lesz, hogy hajtsák végre a megszerzett ismereteket azáltal, hogy maximalizálja a tanulás és ezzel egyidejűleg, biztosítják a kapcsolatot a szakmai valóság egyes.

A címzettek

Az MBA Szervezeti kiválóság célja az emberek, a vezetői tapasztalat, vagy fogják folytatni a vezető pozíciókat. Mint korábban említettük, a tervezés az azonos, azt vették figyelembe, hogy szükség van két egymást kiegészítő ciklusok a fejlődés. Ezért, és mert az első ciklus célja a szabványosítás a készségek, a tanulók felvételét, nem csak a diplomások menedzsment és közgazdasági, a független alapképzést való jogosultság, hogy csatlakozzon a programhoz.

Jövő Tanulmányok

Jövő Tanulmányok Diákok, akik sikeresen befejezik az MBA van egyenértékűségét az iskolába mester fokozatot Management, kivéve a UC Kutatási szeminárium, amelynek célja, hogy felkészítse a tanulókat a készítmény a dolgozat vagy projekt végső.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
240 Óra
Nappali
Price
5,250 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date