Read the Official Description

CMU diplomás, Aaron Sheinbein, MBA

Sheinbein úrnak több mint 15 éve van háttere az internetes fejlesztéssel és a webes irányítással. Szenvedélyes mind a webes elemzés, mind a felhasználói élmény miatt, hiszen a weboldal tesztelésének bajnoka a megnövelt konverziók vezetésére. Jelenlegi szerepe egy vezető internetes biztonsági szoftver cégnél kulcsfontosságú szerepet játszik egy több millió dolláros e-kereskedelmi webes áruház Észak-Amerikában történő irányításában és növekedésében, és részt vesz a globális weboldal DevOps oldalán, amely évente több tízmillió oldalmegtekintést szolgál.

Mind a megoldás, mind a részletek-orientált, fenntartja azt a bizonyított képességét, hogy a marketing, az értékesítés, az ügyfélszolgálat és a vállalati rendszerek vezetői vezetésével vezető szerepet tölt be a több osztályon. Sheinbein úr a webes technológiák használatával gazdagodik a műveletek fejlesztése, a hatékonyság növelése, a fogyasztói elégedettség meghonosítása és a bevételi lehetőségek feltárása érdekében az e-kereskedelmi környezetekben.

Az MBA tananyag 13 kurzusból áll:

  • 9 Szükséges Core osztályok, beleértve az üzleti stratégia Capstone
  • 4 A hangsúlyos tanfolyamok területe

Technológiai menedzsment MBA hallgatók California Miramar University választani 4 Technológia Menedzsment kurzusok a következő listából:

  • TEC 6951 A technológiai és innovációs stratégiai menedzsment
  • MIS 6961 IT Projektmenedzsment
  • TEC 6971 A kutatás és fejlesztés forgalomba hozatala
  • MGT 6981 Új termékmenedzsment
  • MIS 6991 Internet technológia és stratégia

TECHNOLÓGIA MENEDZSMENT EMPHASIS KURZUS LEÍRÁSAI

MGT 6951 A technológiai és innovációs stratégiai menedzsment
A munkahelyi innováció szervezésére és kezelésére összpontosít. A témák közé tartoznak az innováció típusai és mintái, az együttműködési stratégiák, a technológiai innovációs stratégia megfogalmazása, valamint a szervezet stratégiai irányának meghatározása és végrehajtása. Ez a tanfolyam arra fogja tanítani a hallgatókat, hogy értékeljék a személyes kreativitás és a társadalmi interakció fontosságát az új ötletek, szolgáltatások, termékek és folyamatok fejlesztése és megvalósítása érdekében. (3 óra hitel)

MIS 6961IT Projektmenedzsment
Tartalmazza az alapvető projektmenedzsment alapelveit a szoftverfejlesztés életciklusának és folyamatmodelleinek kezelésére. A témák közé tartoznak a folyamat mérőszámai, a szoftveres projektek tervezése, a felügyeleti és ütemezési mechanizmusok, a költségvetés becslései, a kockázatelemzés és a motiváció és a csapatépítés. (3 óra hitel)

TEC 6971A kutatás és fejlesztés kereskedelme
Áttekintést nyújt a kutatási és fejlesztési lehetőségek, az egyetemek és az ipar kutatása, valamint a kutatás kereskedelmi és menedzsmentje közötti kapcsolatról. Ez a kurzus sokféle perspektívát kínál majd a szervezet és a nonprofit szervezetek, köztük a kutatás és fejlesztés területén működő szervezetek dinamikájának átfogó megértéséhez. További témák közé tartozik az állami politikák szövetségi, állami és helyi szinten történő változó szerepének javítása, a termékinnováció szervezeti folyamatainak javítása, az új technológiák és szervezeti gyakorlatok terjesztése, az egyetemi és szövetségi laboratóriumi kutatások forgalmazása, valamint a környezeti hatások javítása. ipari technológiák. (3 óra hitel)

MGT 6981Új termékmenedzsment
A "termékeket" a legáltalánosabb értelemben határozza meg, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások fontos elemeire összpontosít. Ez a kurzus a felsővezető szemszögéből utasítást kap, amely elsődleges felelősséggel tartozik e folyamat irányításához. Megvizsgálja továbbá a középfunkcionális vezetők vezetői feladatait, valamint az új termékfejlesztés általános és általános irányítását. (3 óra hitel)

MIS 6991Internet technológia és stratégia
Ez a kurzus elemzi azokat az összetevőket és stratégiákat, amelyek az internet használatát jelentik bevételszerzésként és versenyelőnyként. Megmagyarázza az internetes oldal alapvető összetevőit, és átgondolja az üzleti modelleket és értékkonfigurációkat. A kurzus az internetalapú indítás szükségességét támogató alkalmazott fogalmak és eszközök megvitatásával zárul. (3 óra hitel)

Program taught in:
Angol
Last updated February 17, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
8 hetek
Full-time
Price
22,815 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date