Read the Official Description

Ha egy egyetemi és szakmai végzettség, kevesebb, mint 30 év, és szembe kell nézni a munkát a jövőben a biztonsági és garanciális, építeni a karrierjét a korszak a digitális átalakítás a Full Time MBA La Salle.

Meg fogja tanulni, hogyan kell fejleszteni a vállalkozói gondolkodásmódot, megtanulják, hogyan kell az innovációra és eszközök használatát, keretek és stratégiák meghatározására és értékelésére új lehetőségeket a digitális gazdaságban.

Mi képezzük a diákokat, hogy a döntéseket az üzleti környezet állapotában folyamatos fejlődés; És egy olyan globális és nemzetközi szempontból.

mba

Belépés

Az emberek kulcsfontosságú tényező a Masters programok fejlesztése. Mi választjuk ki a kérelmezők szerint tanterv kritériumok súlya a tudományos, funkcionális, ágazati és földrajzi jellemzők, annak érdekében, hogy gazdagítsák a kollektív tanulási tapasztalat.

Alkalmazási követelmények La Salle célja, hogy kiválassza a legideálisabb jelöltek minden program, amely biztosítja a magas színvonalú kommunikációs és hálózati diákok körében, amely egyedülálló vonása La Salle nevelési stílus.

Felvételi már nyitva van. A jelentkezőknek arra ösztönözzük, hogy a lehető leghamarabb, tekintettel arra, hogy a felvételi minden tudományos program zárva lesz, amint nincs betölthető állás maradt.

Árak és finanszírozás: Információ kérése. Szívesen elküldjük Önnek a dosszié információt pénzügy források, a bankok és az együttműködő szervezetek.

Ösztöndíjak és támogatások: Információ kérése. Szívesen elküldjük Önnek ösztöndíjakat és támogatásokat kiadvány.

Program taught in:
Spanyol

See 1 more programs offered by laSalle Barcelona MBA programs »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
15 hónapok
Nappali
Price
14,800 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date