MBA Teljes munkaidős

laSalle Barcelona MBA programs

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Teljes munkaidős

laSalle Barcelona MBA programs

Ha egy egyetemi és szakmai végzettség, kevesebb, mint 30 év, és szembe kell nézni a munkát a jövőben a biztonsági és garanciális, építeni a karrierjét a korszak a digitális átalakítás a Full Time MBA La Salle.

Meg fogja tanulni, hogyan kell fejleszteni a vállalkozói gondolkodásmódot, megtanulják, hogyan kell az innovációra és eszközök használatát, keretek és stratégiák meghatározására és értékelésére új lehetőségeket a digitális gazdaságban.

Mi képezzük a diákokat, hogy a döntéseket az üzleti környezet állapotában folyamatos fejlődés; És egy olyan globális és nemzetközi szempontból.

mba

Belépés

Az emberek kulcsfontosságú tényező a Masters programok fejlesztése. Mi választjuk ki a kérelmezők szerint tanterv kritériumok súlya a tudományos, funkcionális, ágazati és földrajzi jellemzők, annak érdekében, hogy gazdagítsák a kollektív tanulási tapasztalat.

Alkalmazási követelmények La Salle célja, hogy kiválassza a legideálisabb jelöltek minden program, amely biztosítja a magas színvonalú kommunikációs és hálózati diákok körében, amely egyedülálló vonása La Salle nevelési stílus.

Felvételi már nyitva van. A jelentkezőknek arra ösztönözzük, hogy a lehető leghamarabb, tekintettel arra, hogy a felvételi minden tudományos program zárva lesz, amint nincs betölthető állás maradt.

Árak és finanszírozás: Információ kérése. Szívesen elküldjük Önnek a dosszié információt pénzügy források, a bankok és az együttműködő szervezetek.

Ösztöndíjak és támogatások: Információ kérése. Szívesen elküldjük Önnek ösztöndíjakat és támogatásokat kiadvány.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
15 hónapok
Nappali
Price
ár
14,800 EUR
Locations
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt