MBA Teljes Munkaidős

University of California, Riverside

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Teljes Munkaidős

University of California, Riverside

A mottója a MBA program A A. ​​Gary Anderson Graduate School of Management (AGSM) a "Vezető Thinkers, Vezető növekedés," tükrözi a célunk, hogy készítsen vezetők, akiknek a gondoljon a kihívásokra biztosítja számukra készségek vezető növekedés mind a régió és a világ. Által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB), és az ösztöndíjak és egyéb pénzügyi segítséget csomag elérhető a verseny alapján, sok jó ok, hogy elnyerjük a MBA UCR.

University of California Excellence

Elvégezte az MBA program AGSM biztosít a hallgatók egy világszerte elismert University of California mértékben. UCR közé sorolható a legkülönbözőbb campusok a nemzet nagy hagyománya van a barátságos és támogató nemzetközi tudósok.

Világszínvonalú Kar

A kar a AGSM funkciók kiemelkedő tudósok és szakemberek a saját területén. Előkelő kar kapcsolódik, és arra ösztönzi a diákokat a saját tudományos siker és a kutatás. Tanulmányait a vezető egyetemek és szolgálja a szerkesztőségek vezető folyóiratok üzleti adminisztráció, a kar is elismert szakemberei a szellemi tulajdon kezelésére, e-kereskedelem és marketing, a vállalkozások, a pénzügyi, számviteli és ellátási lánc menedzsment.

A megfelelő helyszín: Dél-Kaliforniában

A MBA program található az élő laboratórium belvízi Dél-Kaliforniában, az egyik leggyorsabban növekvő és változó régiók a világon. Ez a környezet ideális helyszín, ahol a diákok és a tanárok végezhet élvonalbeli kutatás és a tapasztalatok első kézből, hogyan üzleti működik.

Őszi 2017 Felvételi

  • Prioritás forduló: december 15, 2016
  • Második forduló: január 31, 2017
  • Harmadik forduló: március 1, 2017
Végső határideje: International: május 1, 2017 Belföldi: június 1, 2017

MBA Felvételi kritériumok

Az MBA program nyitott az összes felvételi jogosult hallgatók minden egyetemi szakon. Úgy véljük, minden jelölt szakmai, tudományos, és az élettapasztalatokat mellett karakter és a személyiség. Felvételi a program alapján számos kritérium, beleértve a minőségi korábbi tudományos munka, a személyes esszéket és ajánlólevél, és Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy Graduate Record vizsga (GRE) teljesítményét. A GMAT vagy GRE szükséges az összes kérelmező.

Szakmai tapasztalat tekintik előnyös, de nem szükséges a felvételi. Javasoljuk, friss diplomások, belépő szintű és a közép-karrier kérelmezőknek.

Kvantitatív módszerek (üzleti kalkulus, lineáris algebra, statisztika) előfeltétele a program. Képzett diákok, akik nem vették ezt előfeltétele természetesen lehet elismerte, de meg kell felelniük ennek a követelménynek kitöltésével MGT 403 alatt az első két negyedévben a tartózkodási.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Riverside, California
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Riverside, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt