MBA - teljes munkaidős

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - erőteljes, rugalmas és saját maga által tervezett.

A University of Baltimore MBA célja a te (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályok a hagyományos tantermi, online, vagy mindkettő, ez a választás. Bármit is dönt, megtudhatja mellett más diákok, akik keresik a szakmai előmenetelre, mint te.

AACSB Nemzetközi akkreditáció biztosítja, hogy ajánlunk Önnek egy minőségi program, amely segíthet, hogy ma, de végül az Ön számára a tudás és készségek holnapra.

Rugalmasak vagyunk, amikor a kiindulási MBA program.

ATTEND CLASS az egyetemen, vagy online van hat lehetőséget, hogy belépjen a program-kezdetén minden munkamenet a fentiek szerint.

A rugalmas MBA, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre a jövőben.

Az idő - az idejét.

Te teljes munkaidőben dolgoznak. Utazik egy-két alkalommal egy hónapban. Ön edző kis bajnokság. Mi lenne, ha a rugalmasságot, hogy folytassa az MBA és még így csinálni azokat a dolgokat?

A University of Baltimore régóta, amelyek üzleti programok, amelyek lehetővé teszik, hogy az elfoglalt szakemberek is folytassák a nevelési célokat, míg él a mindennapi életüket.

Beiratkozott az UB MBA program lehetővé teszi, hogy válasszon:

  • milyen gyorsan szeretné a teljes mértékben;
  • hogyan szeretné, hogy az osztályokhoz (hagyományos osztálytermek, online, vagy mindkettő);
  • hány osztályok per session vagy félév szeretne venni;
  • specializáció, vagy meg lehet építeni egy egyedi, amelyik megfelel a karrier célok.

Mi a rugalmas MBA?

A rugalmas MBA kedvez a dolgozó szakember. Az UB MBA program célja, így metszi mind a személyes életet a tudományos életben.

Sok MBA programok teljes munkaidőben és a kohorsz alapú, ami nem mindig könnyű a dolgozó szakember. Az UB MBA program rugalmas. A diákok választhatnak, hogy fordítsa minden idejüket, hogy a kereső mértékben fog teljes munkaidőben - vagy dönthetnek úgy, hogy a munka és hogy osztályok, részmunkaidőben.

Mitől lesz egy UB MBA-'flexible?

Minden UB MBA órákon az este (kezdés 18:00), így megkönnyíti az Ön számára, hogy az osztályba on-campus, ha inkább egy face-to-face természetesen.

Az UB MBA kínál 50 százaléka online kurzusok (az összes szükséges alapvető program követelményeinek online). Online tanfolyamok tanítani egy aszinkron formátumban, így akkor is, ha egy másik időzónában teljes a feladatokat, vagy hogy a vizsgák.

Ön eldöntheti, hogy szeretné, hogy tanfolyamokat részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben - ez minden rajtad múlik. Nem kell értesíteni senkit. Választhatnak specializációt vagy személyre szabhatja választani, hogy fokozza a karrier és segítsen megfeleljen a személyes céljait.

Van valami, amit szeretném felhívni "Rugalmas Core" követelményeket azok a diákok, akik hajlamosak a sovány a vállalati oldalon, vagy a vállalkozói gondolkodásmód. Ezek a rugalmas törzsanyag lehet szabni, hogy illeszkedjen a karrier célok.

Számos képzési formákat a 7 hetes "falatnyi" formátumban. Az ilyen típusú képzések ténylegesen növeli a diákok tanulását, különösen az interneten, és lehetővé teszi, hogy a tudást meg kell mozgatni, hogy a következő szintre a programban.

Mik az előnyei?

Ön az irányítást a nap, és a rugalmasságot, hogy eldönteni, hogy milyen tanulási környezet működik az Ön számára.

Itt van egy főállású oktatók, hogy tudja, hogyan kell tanítani dolgozó szakemberek, és a gyakorlati tapasztalat az üzleti forgatókönyvek. Ezen kívül felvenni az üzleti szakemberek tanítani tanfolyamok és szaktudásukat céltanfolyamok.

Itt mindent szeretne tudni a University of Baltimore MBA:

Ez ihlette valós üzleti kihívásokra.

Mindaddig, amíg az MBA került kínált a University of Baltimore, már tartott az üzleti vállalkozások igényeinek szem előtt tartásával. Programunk épült a tanácsot, és szakértelem a Baltimore üzleti közösség, a kedves alumni, valamint a jelenlegi és a leendő hallgatók és oktatók.

A cél az volt, egyszerű és egyértelmű: Legyen igazi. Legyen releváns. Legyen hasznosak a diákok, az elkövetkező években.

A felsőoktatásban néha tanfolyam anyagát létre a zárt ajtók mögött, az elmélet nem mindig kéz a kézben jár a gyakorlatban. A mi megközelítésünk más. Mi konzultáljon üzleti vezetők, a környék legjobb cégek. Felmérjük és a végzett hallgatók. Tartjuk fókuszcsoportok. Végzünk szekunder kutatás. Lényeges, hogy az UB MBA igényeinek kielégítésére a diákok szolgáljuk és az üzleti közösség azon bérlő őket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy van egy erős igény a MBA. Bármilyen 21. század posztgraduális üzleti fok, azonban úgy kell alkalmazni, hogy egy gyors iramú, globálisan skálázott üzleti környezetben. Meg kell elérni a hallgatói létszám, hogy keresztül csatlakozik a technológia, mint senki más generáció a történelemben. Azt javasoljuk, hogy a diákok megalapoz az üzleti és a társadalom egészét tekintve, és hogy szükség van egy MBA, hogy olyan rugalmas, mint azt alkalmazni kell.

Ez hajtja a legfontosabb kérdéseket az üzleti életben ma.

A MBA épül hat fő témák:

  • Kezelése Innováció és stratégia
  • Vezető és Irányító Emberek
  • Interfész a külső érdekeltekkel
  • Kezelése az értéklánc
  • Kezelése teljesítmény és kockázat
  • Kihasználva technológiai és üzleti intelligencia.

Minden természetesen a UB MBA program illeszkedik legalább egy vagy több ilyen témákat.

Például a kreativitás és a vállalkozó gondolkodásmód kurzus felkészíti a diákokat, hogy a feltalálók, míg Business Analytics biztosítja ismeretek egyre fontosabb felhasználási Nagy mennyiségű adatot.

Ez lehetővé teszi, hogy építeni a saját MBA.

A te döntésed. Tudjuk, hogy mit keres a szakmai előmenetelre-és a „rugalmas core” lehetővé teszi, hogy haladjanak a vállalkozói és vállalati utat, vagy egy kicsit mindkettő.

Bár van egy sor szükséges alapvető tanfolyamok, hogy minden diák meg kell tennie, az MBA "rugalmas core" lehetővé teszi a diákok választhatnak a vállalkozói vagy vállalati fókusszal.

Például a core sorozat Finance hallgatók Financial Management 1,5 kredit-akkor azt a lehetőséget, hogy válasszon akár vállalkozói vagy vállalati finanszírozás, mindegyik 1,5 kredit. Ez a megközelítés lehetőséget ad a diákok a közös alapot a tanulás, amit a munkaadók elvárják, miközben ösztönzi őket, egy hangsúly, amely megfelel az igényeiknek és karrier törekvéseit.

Azt is választhat a különböző választható kurzusok teljesítéséhez egy 10 szakterületek.

A szálloda "falatnyi" class formátumban.

A legtöbb tanfolyamok az MBA 1,5-hitel osztályok tanított hét hetes ülés. A kutatás kimutatta, hogy nem csak a diákok szeretnék, gyorsabb, "emészthető" képzések szállított különböző formátumokban, de hogy az ilyen típusú képzések ténylegesen növeli a diákok tanulását, különösen az online.

Osztályok, amelyek illeszkednek az Ön elfoglaltsága.

Az MBA szállítjuk hat ülés egy év alatt. A kombináció a 1.5-hitel osztályok és rövidebb hét hetes ülés megőrzi a program minősége és megkönnyíti, hogy illeszkedjen osztályok elfoglaltsága. Ez is megvan a lehetőség, hogy gyorsítsák fel az idejét, a teljes program.

Hagyományos 15 hetes félév 3-hitel tanfolyamok is rendelkezésre állnak. Ha nem vette volna észre a már-készen az irányítást, és a választás a tiéd.

Ez AACSB Nemzetközi akkreditált.

A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business a gold standard üzleti iskola akkreditációs-világszerte, kevesebb, mint 5 százaléka az összes üzleti iskolák a világon már adományozta ezt fémjelzi a kiválóság. Mi továbbra is fenntartja az előírások ezen akkreditációs és büszkén mondhatjuk, hogy a változás, hogy az MBA megőrizni-sőt erősíti, a mi AACSB Nemzetközi akkreditáció.

Tudtad? Csak egy-harmada az üzleti iskolák az Egyesült Államokban állítják AACSB Nemzetközi akkreditáció különbséget.

Ez elérhető az egyetemen, és az interneten.

Az MBA ad a diákok a lehetőséget, hogy osztályok az egyetemen online magával ragadó webkörnyezet. És tudjuk, hogyan kell tanítani és szállít egy MBA program online elvégre mi voltunk az első iskola a világon, hogy egy online AACSB akkreditált MBA program.

1999 Az év elindítottuk az online MBA.

Ez egy csodálatos lehetőség.

Az MBA marad egy okos, nagyra mértékben. Sőt, akkor valószínűleg nagyobb szükség most, mint valaha. De mint minden olyan termék vagy szolgáltatás, akkor ki kell igazítani az igényeknek a piaci változások. Van egy MBA, amely készíti fel egy intenzív, globálisan összekapcsolt világban. Ez az MBA a fényes, kifizetődő jövőben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb