Hivatalos Leírás

Felvételi

A pályázónak fel kell tüntetnie MBA / mset mint az egyik legnagyobb a Doktori Iskola kérelmet. Diplomás Felvételi küld egy példányt a benyújtott anyagok a College of Business Administration, és egy másik példányát a Dr. Michael Kozak.

A legtöbb esetben, a hallgató lesz szükség, hogy háttér-kurzusok üzleti vagy műszaki technológiai, de nem mindkettő. Azonban, egy diák, aki nem rendelkezik egyetemi diplomát sem üzleti, mérnöki vagy műszaki technológia lehet, hogy a háttérben kurzusok mindkét tudományág. Minimális felvételére vonatkozó előírások mindkét tudományág kell teljesíteni, beleértve GRE pontszámot. Az MBA és mset meghatározott program ezt a tervet csak a diákoknak, hogy keresik a közös diplomák.

Általános információk


Első félévében, a diák találkozni dr. Boyd-Lillie és Kozak, és válassza ki a nagy professzor mérnöki technológia. Ez a két személy lesz felelős a szellemi növekedés a hallgató a program keretében, valamint fejlesztésére vonatkozó dolgozat kutatás.

A mset 5950, Doktori disszertáció van szükség. Ez lehet egy közös erőfeszítése a College of Business és a Department of Engineering Technology. Az ipari képviselője is részt vesz a bizottság és a kiválasztás azonos a felelőssége a közös nagy tanárok és a diákok. A szóbeli védekezés szükséges.

A tagok a hallgató végzős bizottság határozza meg, ha a hallgató, hogy egy írásbeli átfogó vizsgálatot mellett a szóbeli a szakdolgozat védésére. Az írásbeli szigorlatot az MBA elégedett teljesítésével üzletág 5190 - közigazgatási stratégia.

Odaítélése fok


Befejezésekor a háttérben kurzusok üzleti vagy műszaki technológiai, vagy mindkettő, a hallgató teljes 24 órás posztgraduális képzés az üzleti és 24 óra posztgraduális képzés a mérnöki technológia. Tizenkét órával az elkészült műszaki technológiai kurzusok számít koncentrációs az MBA és 12 órával az elkészült üzleti képzés számít kisebb a mset. Egy diák iratkozott be e kettős pályán programot is kapnak fokos időben.

4 további kurzus University of North Texas College of Business Administration »

This course is Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint