MBA Top up

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration (MBA) Top up

Belépési követelmények:

A pályázóknak rendelkezniük kell egy a célnak megfelelően 7. szint posztgraduális diploma. Bizonyíték az angol nyelvi képességek szinten egyenértékű IELT 6,5. Egyéb képesítés lehet tekinteni egy eseti alapon. Kérjük, érdeklődjön az adott képesítést.

Minimális életkor:

19 év

Időtartam:

6 hónap

Bevitel dátuma:

Januárban, áprilisban, júliusban és októberben A Master of Business Administration Top-up egy 6 hónapos program célja, hogy frissítse a vezetői képességek és segít fejleszteni a szükséges készségeket, hogy a stratégiai üzleti döntéseket.

A diplomát a University of Northampton és leszállított partnerünk LSM. Stratford Főiskola biztosítja kiegészítő legkorszerűbb, tanfolyamok segítségével valamennyi diák át a tudományos program könnyedén. Ezek a kiegészítő képzések nem képezik részét a szak, és nem kötelező elérésének mértékét képesítést. Azonban ezeket a szolgáltatásokat Stratford Főiskola minden diák, hogy segítsen segítse a hallgatók tanulmányi képességeit.

Büszkék vagyunk, amely a fókusz és a figyelmet a diákjaink. Mi azonosítja a fejlesztendő területeket és közreműködés és támogatást is igényelnek, hogy a teljes tanulmányi programot talált ki könnyedén! Ez magában foglalja a diákok azonosítására és kezelésére kulcsfontosságú feladat követelményeinek, betekintést nyújt a megfelelő alkalmazás a Harvard hivatkozási rendszer és más területeken, amelyek fokozzák a hallgató megértését kutatás, módszertan és más alapvető tanulási készségek.

Selejtező áttekintése

  • Credit érték 60 kredit
  • Képzettségi szintje 7
  • Időtartam 6 hónap

Modulok a Master in Business Management Top Up program a kritikus kérdések az üzleti modul (10 kredit) és a Business Research Project modul (50 kredit).

Modul Áttekintés

Modul célja: Kritikus kérdések az üzleti

A modul célja, hogy fejlessze a tanulás a következő módon:

  • Ahhoz, hogy dolgozzon ki egy kritikai megértésével a tematikus jellegű tanulmány a szervezetek és az üzleti környezetre.
  • Annak érdekében, hogy a résztvevők, hogy kritikusan értékeli a feladatok és felelősségi üzleti vezetők integrációs perspektívájának; bevezetése révén a kortárs és a mindent átható kérdések.

Modul célja: Business Research Project

A modul célja, hogy a tanuló a következő módokon:

  • Megkönnyítése érdekében a fejlett szintű önálló munkavégzés és a kritikus problémamegoldó készségek nagyrészt strukturálatlan keretet. A résztvevők fogják kérni, hogy meghatározzák mind az üzleti problémát, és válassza ki a legmegfelelőbb adatforrások. Ez magában foglalja fejlődését ismeri az esettanulmány módszer, mint a jármű megértése vezetői problémák és kérdések. Különösen a résztvevők képesnek kell lennie arra, hogy megértse az ingyenes jellege a különböző kutatási megközelítések és módszerek, és az értéke háromszögelési kutatási tervbe.
  • Fejleszteni a résztvevő tudás és szakértelem az, a különféle menedzsment kutatás módszertan, beleértve a mennyiségi és minőségi beavatkozások, beleértve az adatok összegyűjtése, szintetizáló, elemző és tanácsadó képességek mellett képességek jelentés írás. A modul célja, hogy ne csak dolgozzon ki egy akadémiai írásmód, hanem azt is lehetővé teszi a résztvevők, hogy ápolják a szakmai vállalati stílus.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Kevesebb