Read the Official Description

MBA Total Quality Management

Az MBA Total Quality Management (TQM) program egy blended learning programot a School of Graduate Studies Egyetem Professional Studies Accra. A cél a program célja, hogy a vőlegény a hatékony vezetők, akik támogatják a fejlődés és növekedés a szervezeteik révén alapelveit és filozófiáját Total Quality Management. A programot fejlesztettek bemenetekkel a Chartered Institute Minőség, UK (CQI-UK).

Az MBA Total Quality Management célja, hogy megfeleljen a magas szintű elméleti és szakmai igényeit vezetők, mind a köz-és magánszféra. Végén a program, diplomások képességek elsajátítását, amely képes átalakítani a szervezet irányítási gyakorlatokat az előírásoknak, a legjobb nemzetközi gyakorlatok a fenntartható kiválóság és a hosszú távú sikert. A program további célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy vállalja a magasabb szerepeket integráló szervezeti funkciók és folyamatok, hogy értéket teremtsenek, hogy megfeleljen a változó vevői igényeket, amely következtében a tartós versenyelőnyt.

A program tartalma:

Segítségével minőségi javítsák az üzleti teljesítmény, a minőség tervezése és megbízhatósági minőség Dokumentációs és Információs menedzsment, minőség, a Supply Chain, technológiák minőségbiztosítása, Minőségirányítási Rendszerek Modell (kiemelve az ISO 9001 végrehajtás), Management Systems Audit, Ügyvezető Emberek és munkakörnyezet minősége, jogi aspektusai üzleti, pénzügyi menedzsment vezetőknek, Economics vezetők, Szervezeti magatartás és a menedzsment, Corporate Governance & Business Ethics kvantitatív technikák vezetői döntésekhez, vezetői információs rendszerek, Gyártás & Operations Management, projekt munka, üzletfejlesztési és vállalkozási, stratégiai vezetés, Business Research Methods.

Célzása Felperesek:

Menedzserek akadémiai intézmények, tanácsadók, kutatók, gyakorló vezetők a magán és az állami szervezetek, a gyógyszerészek, termelési vezetők, minőségügyi vezetők, gazdasági vezetők, beszerzési tisztek, egészségügyi tisztek, vér bank tisztek, biztonsági tisztek, bankárok, fej egységek gyártása, építőipar, valamint a feltörekvő végzős hallgatók, akik szeretnék, hogy hatékonyabb a mai kihívásokkal teli üzleti környezetben megszerzésével fejlett képesítést Total Quality Management arra ösztönzik, hogy alkalmazni.

Időtartam: 24 hónap

Foglalkoztatási kilátások:

Befejezése után a MBA TQM program, diplomások is alkalmazható, feje minőségbiztosítási igazgatóságok a bankok, a biztonsági szervek, gyártó cégek, építmények cégek, felsőoktatási intézmények, valamint a vezetők a helyi és nemzetközi kutatóintézetek, nem kormányzati szervezetek, a vállalati testületek, nemzetközi intézmények, a nemzetközi közszolgálati, önkormányzati és más hasonló intézmények, minisztériumok, hivatalok és szervezeti egységek.

Felvételi követelmények:

Kérelmezőknek beléptetését a TQM köteles:

  • Van egy jó első fokú egy elismert és akkreditált egyetem / intézmény előnyösen másodosztályú alacsonyabb vagy jobb bármely tudományterületen vagy
  • Van megfelelő elismert teljes szakképesítés (Chartered szint) pl. ICAG, ACCA, Cima, CPA, a CIB, CQI, CIM, ICSA és CMI vagy
  • Nemzetközi pályázók első fokú egyenértékű és angol nyelvtudás lehet alkalmazni megfontolásra
Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
24 hónapok
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date