MBA - turizmus menedzsment (tm)

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration koncentráció Tourism Management (TM)


Jelenleg fogadnak jelentkezéseket félévben 1/2013. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A program célja a szakemberek, akik szeretnének válni képzett vezetők a gyors növekvő területén a vendéglátás és a turizmus. A diákok fogják ellátni a kategóriájában tanulás és a gyakorlati képzés erősítése tudásukat és képességeiket. Az előadók és a vendégtanárok a program felső fogazott szakemberek a területen. Pályakezdő program lesz szilárd háttér ismerete, valamint a szükséges készségek szükségesek a turisztikai ágazat.


 
A diákok ebben a programban:
 

  •  Ismerje meg szorosan világszínvonalú vendégtanárok és jól ismert szakemberek.
  • Szert egyedülálló kombinációja a készségek üzleti információ menedzsment.
  • Fokozza a szakmaiság készségek közép- és felső szintű vezetői pozíciót a magán és az állami idegenforgalmi ágazatban.Félév:


1. szemeszter: augusztus-december

2. szemeszter: január-május

Nyár: június-augusztus


 
Program Menetrend:

Szombaton és vasárnap 9:00-04:00

Posztgraduális elfogadott jelentkezés:
DPUIC elfogadja felvételi kérelem az év során; azonban a beérkező posztgraduális hallgatók csak a tanulmányok megkezdése félév során 1 vagy 2. szemeszter.
 

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Tovább

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Kevesebb