116503_116468_portada-web-convenio.jpg

Marconi Nemzetközi Egyetem - MIU egy amerikai egyetem, Miami-Floridában, amely hivatalos alapképzési és posztgraduális egyetemi kurzust kínál online vagy szemtől-szembeni módban és angol nyelven.

Az egyetem elkötelezett a nemzeti és nemzetközi diákok igényeinek kielégítése érdekében, az interdiszciplináris tudás, készségek és kompetenciák fejlesztésén alapuló didaktikai megközelítésnek köszönhetően, amely felkészíti a hallgatókat a globális változások kezelésére, és akadémiai ismereteik megfelelő alkalmazását szakmai környezetben. .

Az MIU rendelkezik a Floridai Oktatási Minisztérium - Független Oktatási Bizottság - CIE hivatalos engedéllyel, és akkreditálta az ACICS - Akkreditáló Tanács az Indipendent Colleges and Schools-ban - www.acics.org.

Az Egyezmény

A Marconi Nemzetközi Egyetem és a Neumann Posztgraduális Iskola között létrejött megállapodás megteremti azokat a mechanizmusokat, amelyek lehetővé teszik a Marconi Nemzetközi Egyetem (MIU) Nemzetközi Mesterképzésének (MBA-USA) hallgatói számára, hogy hozzáférjenek a Business School of Business Administration-hoz. Neumann posztgraduális képzés és a mesterképzés hivatalos címe a nemzet nevében az üzleti adminisztrációban - MBA, a korábbi tanulmányok részleges elismerése, az idegen nyelv akkreditációja és a kutatási munka megvalósítása révén.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

1 további kurzus Neumann »

Utoljára frissítve Június 30, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 9, 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
10,430 USD
Deadline
szept. 1, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 9, 2019
Jelentkezési határidő
szept. 1, 2019

szept. 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
szept. 1, 2019
End Date