MBA a vállalati társadalmi felelősségvállalásban

A CSR egy fiatal India ajándéka. A menedzsment egyik alapos területe a lehetőségek és a növekedés biztosítása volt. Az új munkalehetőség, megszakítja az ember gép koncepciójának határait. Inkább szinergizálja a gépet és az emberiséget. Ez az egyetlen olyan terület, amely az emberi érintés és az üzleti élet kombinációját kínálja. Így a holnapi CSR menedzser számára az egyénnek tudományosan jól ismertté kell válnia és szakmailag képzettnek kell lennie a CSR területén. Szintén jellemzően a CSR szemszögéből kell gondoskodni.


A programról (MBA a CSR-ben)

Törekszünk az MBA megkezdésére a CSR tanfolyamon, nemzeti szükséglet, és nemzeti hozzájárulásnak tekintjük. Mostantól a referenciák 2013-ig lesznek; hivatkozva a CSR-törvény mint új üzleti funkcióra, amely nagyobb, mint bármely más szakirányú szakterület. CSR a vállalatokban Bill a csendes forradalom, amely továbbviszi az India növekedési pályáját egy másik szinten. Az MBA értékét a CSR programban az akadémikusok kitettségének széles skálájával és a szakmai eredményekkel kapcsolatos lehetőségekkel találhatjuk meg. Ami a törvényt illeti, több mint 3000 nagyvállalat létezik, és más 11000 vállalatnak kell létrehoznia CSR-osztályát teljes körű műveletekkel. Az ez év során több ezer szakemberre lenne szükség. Ezért a CSR-CoE az egyetlen indiai viz. Dél-Ázsia első intézménye, amely 120 férőhelyet kínál.


Megkülönböztető jellemzők

Az MBA a CSR-ben lehetőséget nyújt arra, hogy karrierjét a társadalmi kérdések és az üzleti perspektívák kombinálásával fejlessze. Jobb ápolt egy olyan módon, ahol képesek lennének együttmûködni és megkülönböztetni egy tipikus jóléti projektet, és a népek profitálni tudnak a CSR vállalati részvételével. A fenntarthatósági jelentés már a CSR alá tartozik. Kapcsolódik az ipari kapcsolatokhoz, az ellátási lánc menedzsmenthez, az R & R-hez és a márkaértékekhez, a lista szó szerint nagy. Ez felkínálja Önt a tudás és a készségek kezelésére az üzleti és a társadalom javára az emberek.

Ez az első formális menedzsment program munkaképességgel rendelkezik a karrierfejlesztéssel. A CSR-ban töltött MBA friss törekvés az álmaid teljesítményének felismerésére. Ha van okod növekedni az idejében, ez a program a válasz.

Megértjük a potenciálokat, és ez a mi szenvedélyünk Ez az úttörő program bizonyítja elkötelezettségünket annak biztosítására, hogy a vállalati gyakorlatok és az etika társadalmi felelősségvállalásának tanítása a CSR-CoE MBA egyik központi eleme.

Ezzel a programmal új vezetői kádereket építünk - kicsit más a szokásos általános MBA programhoz képest. Gondoskodunk a megfelelő választásról, és ez az egyetlen feltörekvő terület, amely az álmaid teljesítményének felismerésére szolgál. Ez kétségtelenül megkülönböztetett lehetőség, hogy felhívlak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
193,500 INR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date