MBA vállalati társadalmi felelősségvállalás

Általános információk

Program leírás

MBA a vállalati társadalmi felelősségvállalásban

A CSR egy fiatal India ajándéka. A menedzsment egyik alapos területe a lehetőségek és a növekedés biztosítása volt. Az új munkalehetőség, megszakítja az ember gép koncepciójának határait. Inkább szinergizálja a gépet és az emberiséget. Ez az egyetlen olyan terület, amely az emberi érintés és az üzleti élet kombinációját kínálja. Így a holnapi CSR menedzser számára az egyénnek tudományosan jól ismertté kell válnia és szakmailag képzettnek kell lennie a CSR területén. Szintén jellemzően a CSR szemszögéből kell gondoskodni.


A programról (MBA a CSR-ben)

Törekszünk az MBA megkezdésére a CSR tanfolyamon, nemzeti szükséglet, és nemzeti hozzájárulásnak tekintjük. Mostantól a referenciák 2013-ig lesznek; hivatkozva a CSR-törvény mint új üzleti funkcióra, amely nagyobb, mint bármely más szakirányú szakterület. CSR a vállalatokban Bill a csendes forradalom, amely továbbviszi az India növekedési pályáját egy másik szinten. Az MBA értékét a CSR programban az akadémikusok kitettségének széles skálájával és a szakmai eredményekkel kapcsolatos lehetőségekkel találhatjuk meg. Ami a törvényt illeti, több mint 3000 nagyvállalat létezik, és más 11000 vállalatnak kell létrehoznia CSR-osztályát teljes körű műveletekkel. Az ez év során több ezer szakemberre lenne szükség. Ezért a CSR-CoE az egyetlen indiai viz. Dél-Ázsia első intézménye, amely 120 férőhelyet kínál.


Megkülönböztető jellemzők

Az MBA a CSR-ben lehetőséget nyújt arra, hogy karrierjét a társadalmi kérdések és az üzleti perspektívák kombinálásával fejlessze. Jobb ápolt egy olyan módon, ahol képesek lennének együttmûködni és megkülönböztetni egy tipikus jóléti projektet, és a népek profitálni tudnak a CSR vállalati részvételével. A fenntarthatósági jelentés már a CSR alá tartozik. Kapcsolódik az ipari kapcsolatokhoz, az ellátási lánc menedzsmenthez, az R & R-hez és a márkaértékekhez, a lista szó szerint nagy. Ez felkínálja Önt a tudás és a készségek kezelésére az üzleti és a társadalom javára az emberek.

Ez az első formális menedzsment program munkaképességgel rendelkezik a karrierfejlesztéssel. A CSR-ban töltött MBA friss törekvés az álmaid teljesítményének felismerésére. Ha van okod növekedni az idejében, ez a program a válasz.

Megértjük a potenciálokat, és ez a mi szenvedélyünk Ez az úttörő program bizonyítja elkötelezettségünket annak biztosítására, hogy a vállalati gyakorlatok és az etika társadalmi felelősségvállalásának tanítása a CSR-CoE MBA egyik központi eleme.

Ezzel a programmal új vezetői kádereket építünk - kicsit más a szokásos általános MBA programhoz képest. Gondoskodunk a megfelelő választásról, és ez az egyetlen feltörekvő terület, amely az álmaid teljesítményének felismerésére szolgál. Ez kétségtelenül megkülönböztetett lehetőség, hogy felhívlak.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

CSR Kiválósági Központ CSR Kiválósági Központ (CSR - ET) entailedwith elkötelezett szakemberek, amelyek sokoldalú tapasztalatokat inindustry és akadémikusok. Ezek a széles körben elismert és utalások ... Tovább

CSR Kiválósági Központ CSR Kiválósági Központ (CSR - ET) entailedwith elkötelezett szakemberek, amelyek sokoldalú tapasztalatokat inindustry és akadémikusok. Ezek a széles körben elismert és utalásokat a CSR területén. Az út India legitimálta CSR - első a maga nemében a világon. Ez egy története. Eddig az új társaságok Bill, CSR mandatory.It most ágyazva a DNS-indiai üzleti. Ennek megoldására az új fejlesztés, szakadék áthidalásának az emberi erőforrások, a CSR - ET aktívan dolgozik elképzelések megvalósítását kihasználva CSR növelése és lehetővé teszi a vállalati versenyképesség a piaci alapú környezetben. Tevékenysége révén CSR -CoE már létrehozott intézményi keretrendszert, amely a takena vezető szerepet felállításához felsőoktatási CSR, MDP, Kutatási és szakmai elősegítése az ipar és a civil társadalom. Ma már megbízták, hogy a vállalkozás nem csak a profit, hanem felelős businessensures befogadás közérdekű, amely turnsafeguards fenntartható fejlődés. Ez az, ahol India áll ma. Ez a törvényjavaslat ad directionsto cégek forspending minimum 2% Adózott eredmény (PAT) a CSR. Bemutatás a CSR-jelentés a nyilvánosság elengedhetetlen. A törvényjavaslat célja továbbá, hogy egy dedikált "osztály" által támogatott független igazgató plusz két másik promoter rendezők. Ezek igazgatók felelős és elszámoltatható CSR tevékenységet és kiadásokat. Megsértése CSRnorms lesz egyenértékű a büntető intézkedéseket. Ez tükrözi a nagy CSR fontosságát az indiai üzleti életben. Áprilistól 2013-felsorolt ​​cégek 2073 (plusz 11.000 ipar) alatt lesz a hatálya CSR; ez várhatóan több mint INR 270000000000000 (Rs. Húsz hétezer crores) évente. Ettől eltekintve, SEBI már érvényesített kötelező CSR a 100 kiemelt jegyzett társaságok. Amely a következő hat hónapban, ezen egyedülálló eszköz a CSR jelennek meg, mint az egyik legélénkebb osztályainak a 13.000 vállalat Indiában. India egyedül igényel több mint 50.000 MBA CSR-ben, és több mint 1,50,000 tanúsított és képzett szakemberek inthe elkövetkező években. Ez szó szerint egyedülálló összehasonlítani más lehetőségeket az üzleti Indiában. Érdekes, hogy ez évtől kezdődően szervezetek kötelező képzett emberi erőforrások CSR. Ezzel a fejlesztéssel, hogy kezeljék a helyzetet, India nem rendelkezik dedikált Intézmény hogy fedezi a hatalmas kereslet a CSR és az Emberi Erőforrások. Kezelésére CSR, az egyénnek kell tudományosan kitéve, és szakmailag képzett. Szintén meg kell intellektuálisan ápolt perspektivikus CSR. Ez pusztán egy feltörekvő tudományos ti. szakmai területe a menedzsment Indiában. Kevesebb