MBA Corporate Management Építőipari

UNF_Header

végrehajtja a műszaki ismeretek gazdasági siker szabott kezelése szakértelmet az építőipar

Az igények vezetők az építőiparban is egyre igényesebbek és összetett. A technikai tudás gazdasági, jogi és szervezési ismeretek, valamint a vezetés és a menedzsment nyelvtudás elengedhetetlen a tartós siker. A Master program kezelése képzett építőipari mérnökök és építészek számára az akvizíció a menedzsment szerepeket az építőiparban. Tapasztalt szakemberek és vezetők előadásokat, interdiszciplináris esettanulmányok és csoportos munkát, a szükséges ismeretekkel és eszközökkel a következő területeken: kontrolling, pénzügy, kockázatkezelési, jogi, stratégiai fejlesztés, kommunikáció, tárgyalástechnika, vezetés és még sok más

A tantárgy tartalma és célkitűzései

Gazdálkodási ismeretek

Az első egyetemi végzettség képzett mérnökök és építészek, különösen a szakmai tevékenységéért építése, vagyis a tervezés, tervezés és kivitelezés munkák. A gyakorlatban azonban gyakran kell átvenni feladatok - a menedzsment egy építkezésen, egy csoport, egy osztály, egy irodában vagy az irányító a komplex projektek. Ez megköveteli a tudásmenedzsment érdekében, hogy figyelembe vegyék a kölcsönös függőség a technikai szempontok a jogi keretek és gazdasági következményekkel megfelelően. A sikeres végrehajtása tudást igényel a kommunikációs készségek, a meggyőzés, a konfliktuskezelés és a vezetés.

Megszerezni Multidiszciplináris ismeretek

Sikertényezők és üzleti modellek az építőiparban vannak kitéve az egyre gyorsabb változás. Építőipari érintse meg a klasszikus, vállalkozók, új üzleti tevékenységek. Ez nem csak a technológia és a folyamat láncok, hanem szervező, irányító, pénzügyi menedzsment, stratégiai fejlesztés és a kockázatkezelés új kihívásokkal. Vezetői képességek az építőiparban ma szükség van egy Amellett, hogy a műszaki know-how révén a gazdasági, jogi és szervezési ismeretek. Kereskedelmi és műszaki ismeretek kell integrálni, amely előírja, készségek egy holisztikus megközelítés.

A program céljai "vállalatirányítási struktúra" az átadása vezetői képességek és a multi-lejáró tudás mérnökök és építészek. Ez a tanulmány felkészüljön a felelős pozíciók az építőiparban.

Tanulmány eljárási Időpontok & SPO

A kurzus áll a két kompakt jelenléte blokkok hat hét alatt, ami történhet a januári / minden év február. Időszakot követően támogatott önálló tanulás vizsgák május / júniusban kerül sor keretében Értékelési és Vizsgaközpont szemináriumon. A második blokk egy szabadtéri hétvége előtt szeptemberben.

A két jelenléte gátolja a tézis. Ezt csak legkésőbb három hónappal azt követően, hogy mind a szakmai vizsgák. A diplomamunkám hat hónapon belül vorzuschlagendes a résztvevő alá szerkezet egy tanulmány tudományos módszerekkel és megoldani. Javasoljuk, hogy válasszon egy témát kapcsolatban szakmai tevékenységét a résztvevő, így a megoldások is használható a munka, ami szintén megkönnyíti a legtöbb támogatást a munkáltató.

Előadás alkalommal (általában)
Hétfő 9:45-17:45
Keddtől csütörtökig 8:00-17:45
Pénteken 8:00-17:15 különleges körülmények között esetenként szombaton során hozzáadható a lakossági fázisban.

Testre szabott az építőipar

szokás
A tanfolyam szabott pontosan lokalizált közönséget. Nyitott a diplomások egy építéssel kapcsolatos mérnöki szak, vagy építészet. A különböző tudományágak és irányítási feladatok így nem általános, hanem összpontosított feltételek és fejlesztések az építőiparban és ingatlanpiaci kezelni.

Kompakt és részben
A különlegessége a program időbeli szervezet két kompakt blokk hathetes január / február és egy rendezett két blokk projekt szeptemberi hétvégén. Ez bevált szerkezet optimális összpontosítva az adott ágazatban és a projekt munka sok résztvevővel. Tanulmányok lehet részmunkaidőben ca. két év alatt fejezik és lehet tökéletesen illeszkedik a szakmai életben.

Teljes merítés és hatékony tanulási
Összehasonlítva idő tagoltabb tanulmány fogalmak, a kompakt blokkok lehetővé hat héttel a "mentális kivonulás" a megszállás és intenzív merítés az anyagot. Ez növeli a tanulás hatékonyságát, és elősegíti a kialakulását csoportok között a résztvevők pozitív hatással van a csere is a résztvevők között, akik jönnek a különböző területeken az építőiparban. Ezen túlmenően, a koncepció a megtakarítás utazási időt és költségeket. A résztvevők minden tájáról érkeznek Németországból; Rendszeresen, mi is van a résztvevők, akik repülnek blokkok külföldről (pl Nigéria, Kanada, Oroszország).

gyakorlat orientált
A legtöbb oktatói vezetői az építőipar, szakosodott építési jog ügyvédi irodák, szakértői bauberatenden szakmák és szakmai kommunikációs edző. A tanulmány jellemzi sokfélesége tanítás közvetítés. A modern média, nagy arányban szeminárium-tanítási módszerek és gyakorlat releváns esettanulmányokat alapulnak tanítás. Példákkal a vállalati valóság dolgozzák ki a résztvevők gyakorlati megoldásokat azonnali gyakorlati jelentősége. Mivel minden résztvevő szakmai tapasztalat, hogy kihasználni szintén kölcsönös párbeszédet és tapasztalatcserét.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmény az első fokú (pl Bachelor diploma vagy diploma) egy építéssel kapcsolatos mérnöki pálya, vagy az építészeti, valamint legalább egy éves tapasztalattal. Abban az esetben, különben szerzett alkalmassági vizsgálat kérünk vámkezelést az Academy of Biberach Egyetemen.

Tanulmány díj

A díj a Mester Program 11.500, - EUR és összeg áfa-mentes. Ez magában foglalja a regisztrációs díj 350, - Ft, a díj mindkét intenzív blokkok és minden dokumentációt és értékelések, beleértve a diplomamunkám. Idetartoznak azok italokat és snack kávészünet, egy hálózati esemény minden résztvevővel és ételeket szabadtéri hétvégén.

Alkalmazás

A résztvevő a szak MBA Management építőkészlet vizsgálatokat Állami Egyetem Biberach, hogy egy államilag elismert MBA diplomát, amely megnyitja a hozzáférést a karrier a magasabb közszolgálatban. Regisztrálja magát a külső diákok és részben kíséri a belépést a külső vizsgálatot Biberach University of alkalmazás.

Az aláírt jelentkezési lapot, beleértve az aláírt szerződési feltételei és a felvételi kérelem a külső vizsgálat (regisztráció nyomtatványok letölthetők a linken keresztül a jobb oldalon.) Is kíséri:

  • önéletrajz
  • Hiteles másolata egyetemi oklevélhez
  • és az egyetem tanúsítvány
  • fénykép
  • Motivációs levél rövid bemutatása a tervezett időben összeegyeztetni tanulás és a munka (például üdülési / mentesség), valamint a szintű angol nyelvtudás

A kérelmet el kell küldeni:


Tudományos Egyetem Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach A résztvevők száma korlátozott. Döntő a jóváhagyás a beérkezés sorrendjében az alkalmazások. Nyugodtan küldje el alkalmazás e-mailben egy nem kötelező előzetes feltételei megfelelnek a felvételi követelményeknek. Az érdekelt felek is van lehetőség, közben blokkok részt vesz Biberach egyes előadások és a személyes csere vizsgálatvezető és a résztvevők. Kérem, hívjon egy találkozót, hogy az Akadémia Biberach Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
  • Német

1 további kurzus Hochschule Biberach University Of Applied Science »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 hetek
Nappali
Price
11,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date