MBA vállalatirányítási építése

Általános információk

4 locations available

Program leírás

MBA Corporate Management ÃpítÅipari

UNF_Header

végrehajtja a műszaki ismeretek gazdasági siker szabott kezelése szakértelmet az építÅipar

Az igények vezetÅk az építÅiparban is egyre igényesebbek és összetett. A technikai tudás gazdasági, jogi és szervezési ismeretek, valamint a vezetés és a menedzsment nyelvtudás elengedhetetlen a tartós siker. A Master program kezelése képzett építÅipari mérnökök és építészek számára az akvizíció a menedzsment szerepeket az építÅiparban. Tapasztalt szakemberek és vezetÅk elÅadásokat, interdiszciplináris esettanulmányok és csoportos munkát, a szükséges ismeretekkel és eszközökkel a következÅ területeken: kontrolling, pénzügy, kockázatkezelési, jogi, stratégiai fejlesztés, kommunikáció, tárgyalástechnika, vezetés és még sok más

A tantárgy tartalma és célkitűzései

Gazdálkodási ismeretek

Az elsÅ egyetemi végzettség képzett mérnökök és építészek, különösen a szakmai tevékenységéért építése, vagyis a tervezés, tervezés és kivitelezés munkák. A gyakorlatban azonban gyakran kell átvenni feladatok - a menedzsment egy építkezésen, egy csoport, egy osztály, egy irodában vagy az irányító a komplex projektek. Ez megköveteli a tudásmenedzsment érdekében, hogy figyelembe vegyék a kölcsönös függÅség a technikai szempontok a jogi keretek és gazdasági következményekkel megfelelÅen. A sikeres végrehajtása tudást igényel a kommunikációs készségek, a meggyÅzés, a konfliktuskezelés és a vezetés.

Megszerezni Multidiszciplináris ismeretek

SikertényezÅk és üzleti modellek az építÅiparban vannak kitéve az egyre gyorsabb változás. ÃpítÅipari érintse meg a klasszikus, vállalkozók, új üzleti tevékenységek. Ez nem csak a technológia és a folyamat láncok, hanem szervezÅ, irányító, pénzügyi menedzsment, stratégiai fejlesztés és a kockázatkezelés új kihívásokkal. VezetÅi képességek az építÅiparban ma szükség van egy Amellett, hogy a műszaki know-how révén a gazdasági, jogi és szervezési ismeretek. Kereskedelmi és műszaki ismeretek kell integrálni, amely elÅírja, készségek egy holisztikus megközelítés.

A program céljai "vállalatirányítási struktúra" az átadása vezetÅi képességek és a multi-lejáró tudás mérnökök és építészek. Ez a tanulmány felkészüljön a felelÅs pozíciók az építÅiparban.

Tanulmány eljárási IdÅpontok & SPO

A kurzus áll a két kompakt jelenléte blokkok hat hét alatt, ami történhet a januári / minden év február. IdÅszakot követÅen támogatott önálló tanulás vizsgák május / júniusban kerül sor keretében Ãrtékelési és Vizsgaközpont szemináriumon. A második blokk egy szabadtéri hétvége elÅtt szeptemberben.

A két jelenléte gátolja a tézis. Ezt csak legkésÅbb három hónappal azt követÅen, hogy mind a szakmai vizsgák. A diplomamunkám hat hónapon belül vorzuschlagendes a résztvevÅ alá szerkezet egy tanulmány tudományos módszerekkel és megoldani. Javasoljuk, hogy válasszon egy témát kapcsolatban szakmai tevékenységét a résztvevÅ, így a megoldások is használható a munka, ami szintén megkönnyíti a legtöbb támogatást a munkáltató.

ElÅadás alkalommal (általában)
HétfŠ9:45-17:45
KeddtÅl csütörtökig 8:00-17:45
Pénteken 8:00-17:15 különleges körülmények között esetenként szombaton során hozzáadható a lakossági fázisban.

Testre szabott az építÅipar

szokás
A tanfolyam szabott pontosan lokalizált közönséget. Nyitott a diplomások egy építéssel kapcsolatos mérnöki szak, vagy építészet. A különbözÅ tudományágak és irányítási feladatok így nem általános, hanem összpontosított feltételek és fejlesztések az építÅiparban és ingatlanpiaci kezelni.

Kompakt és részben
A különlegessége a program idÅbeli szervezet két kompakt blokk hathetes január / február és egy rendezett két blokk projekt szeptemberi hétvégén. Ez bevált szerkezet optimális összpontosítva az adott ágazatban és a projekt munka sok résztvevÅvel. Tanulmányok lehet részmunkaidÅben ca. két év alatt fejezik és lehet tökéletesen illeszkedik a szakmai életben.

Teljes merítés és hatékony tanulási
Ãsszehasonlítva idÅ tagoltabb tanulmány fogalmak, a kompakt blokkok lehetÅvé hat héttel a "mentális kivonulás" a megszállás és intenzív merítés az anyagot. Ez növeli a tanulás hatékonyságát, és elÅsegíti a kialakulását csoportok között a résztvevÅk pozitív hatással van a csere is a résztvevÅk között, akik jönnek a különbözÅ területeken az építÅiparban. Ezen túlmenÅen, a koncepció a megtakarítás utazási idÅt és költségeket. A résztvevÅk minden tájáról érkeznek Németországból; Rendszeresen, mi is van a résztvevÅk, akik repülnek blokkok külföldrÅl (pl Nigéria, Kanada, Oroszország).

gyakorlat orientált
A legtöbb oktatói vezetÅi az építÅipar, szakosodott építési jog ügyvédi irodák, szakértÅi bauberatenden szakmák és szakmai kommunikációs edzÅ. A tanulmány jellemzi sokfélesége tanítás közvetítés. A modern média, nagy arányban szeminárium-tanítási módszerek és gyakorlat releváns esettanulmányokat alapulnak tanítás. Példákkal a vállalati valóság dolgozzák ki a résztvevÅk gyakorlati megoldásokat azonnali gyakorlati jelentÅsége. Mivel minden résztvevÅ szakmai tapasztalat, hogy kihasználni szintén kölcsönös párbeszédet és tapasztalatcserét.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmény az elsŠfokú (pl Bachelor diploma vagy diploma) egy építéssel kapcsolatos mérnöki pálya, vagy az építészeti, valamint legalább egy éves tapasztalattal. Abban az esetben, különben szerzett alkalmassági vizsgálat kérünk vámkezelést az Academy of Biberach Egyetemen.

Tanulmány díj

A díj a Mester Program 11.500, - EUR és összeg áfa-mentes. Ez magában foglalja a regisztrációs díj 350, - Ft, a díj mindkét intenzív blokkok és minden dokumentációt és értékelések, beleértve a diplomamunkám. Idetartoznak azok italokat és snack kávészünet, egy hálózati esemény minden résztvevÅvel és ételeket szabadtéri hétvégén.

Alkalmazás

A résztvevÅ a szak MBA Management építÅkészlet vizsgálatokat Ãllami Egyetem Biberach, hogy egy államilag elismert MBA diplomát, amely megnyitja a hozzáférést a karrier a magasabb közszolgálatban. Regisztrálja magát a külsÅ diákok és részben kíséri a belépést a külsÅ vizsgálatot Biberach University of alkalmazás.

Az aláírt jelentkezési lapot, beleértve az aláírt szerzÅdési feltételei és a felvételi kérelem a külsÅ vizsgálat (regisztráció nyomtatványok letölthetÅk a linken keresztül a jobb oldalon.) Is kíséri:

  • önéletrajz
  • Hiteles másolata egyetemi oklevélhez
  • és az egyetem tanúsítvány
  • fénykép
  • Motivációs levél rövid bemutatása a tervezett idÅben összeegyeztetni tanulás és a munka (például üdülési / mentesség), valamint a szintű angol nyelvtudás

A kérelmet el kell küldeni:
Tudományos Egyetem Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach A résztvevÅk száma korlátozott. DöntÅ a jóváhagyás a beérkezés sorrendjében az alkalmazások. Nyugodtan küldje el alkalmazás e-mailben egy nem kötelezÅ elÅzetes feltételei megfelelnek a felvételi követelményeknek. Az érdekelt felek is van lehetÅség, közben blokkok részt vesz Biberach egyes elÅadások és a személyes csere vizsgálatvezetŠés a résztvevÅk. Kérem, hívjon egy találkozót, hogy az Akadémia Biberach Egyetemen.

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Tovább

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Kevesebb
Biberach , Ulm , London , Zürich + 3 Több Kevesebb