A luxuságazat mély változásokon megy keresztül. A történelmi márkák és házak mellett, amelyek Franciaországot és Párizsot bölcsőjükké alakítják, olyan vállalkozásokat hoznak létre és fejlesztenek ki, amelyek a nők és a férfiak által keresett élményt, szolgáltatást és identitást hozzák.

Az innováció a Mester Szó. A luxuscikk mindig teremtés volt. Ez a teremtés jó szolgálattal és jó időzítéssel jár. A lélek minden kiegészítőjét el kell juttatnia a vásárlóhoz. Ebben az értelemben minden megengedett. Ebben a szektorban egy vállalkozónak kreatívnak, szigorúnak, kitartónak és világosnak kell lennie.

Képesnek kell lennie arra, hogy azonosítsa a vállalkozása növekedésének lehetőségeit, egy projektet és gyakran egy csapatot, értéket teremtsen és következésképpen a foglalkoztatást, és meg kell tanulnia az innovációt és a mért kockázatokat.

A program célkitűzései

Az MBA Entrepreunariat és Luxury Management célja:

  • azok számára, akik a prémium- és luxuságazatban erős készségeket kívánnak szerezni a vállalkozások létrehozásában és irányításában,
  • azoknak, akik az ágazat üzleti tevékenységét szeretnék létrehozni vagy átvenni.
  • azoknak, akik meg szeretnék ismerni és fejleszteni az innovatív projekteket ebben az ágazatban.

program

A szándék átalakítása a projektbe: az ágazat új kihívásainak megértése, az igények meghatározása és az eszközök elsajátítása.

Határozza meg a kereskedelmi és marketing stratégiát: a terméket, a márkát, az ügyfeleket, az értékesítési csatornákat és a kommunikációs módokat, az innováció fontosságát.

Konszolidálja a projektet, lépjen át a projektből a teremtésbe: milyen forrásokat, milyen partnereket és partnereket, milyen finanszírozást?

Tanítási módszerek

A márka / projekt létrehozásának minden egyes szakasza a koncepciók validálása és alkalmazása alapján működő szemináriumot eredményez; minden szeminárium eszköztárak kialakításához vezet

lehetőségek

Segítség a vállalkozói projekt kialakításához

Ez az I. szintű státusz által felismert program regisztrálva van az Országos Szakmai Minősítések Könyvtárában (RNCP).

belépés

Ez az MBA hozzáférhető a francia és külföldi diákok számára, akik legalább 5 szintű diplomával és szakemberekkel rendelkeznek.

A luxusmarketing Institut Supérieur de Marketing du Luxe belépés két szakaszban történik:

  • előzetes kiválasztás az alkalmazásfájlból,
  • egyéni meghallgatásra az ágazat szakembereinek zsűrijével.

ritmus:

A tanítás egy évig terjed, novembertől júniusig, este 18: 30-21: 30 között, szombaton pedig műhelyek.

Ez a menetrend lehetővé teszi a jövőbeni nyertesek számára, hogy folytassák szakmai tevékenységüket, vagy kreatív projektjüket fejlesszék.

Program oktatási nyelve:
  • Francia

3 további kurzus Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE »

Utoljára frissítve Február 24, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
ápr. 2020
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Price
17,500 EUR
MBA 1: 14500 €, MBA 2: 17500 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date