MBA Vállalkozói és Innovációs

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

Vállalkozás és innováció

A vállalkozói és innovációs szakosodás felkészíti Önt arra, hogy minden típusú vállalkozást elindítson és kezelhessen. Ennek a specializációnak a részeként partnere lehet a csúcstechnológiájú feltalálókkal a valódi termékek gyártásában. A tanfolyamok hangsúlyozzák a kreativitást, a megvalósíthatósági elemzést, a marketingt, a finanszírozást és a szellemi tulajdont.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Válasszon 9 kredit az alábbiak közül:

Pálya számaElőfeltétel: ENTR 605 3 ENTR 760 Szociális vállalkozás és vállalkozói szellem

Előfeltétel: FIN 505 vagy oktató engedélyével 3 ENTR 771 A Design / Business Link

Előfeltétel: MKTG 505 vagy oktató engedélye 3 ENTR 792 Különleges témák a vállalkozói szférában 1.5 ENTR 795 Vállalkozói gyakorlat

Előfeltétel: ENTR 605 3 ENTR 797 Különleges témák a vállalkozói szférában 3 FIN 7703 3New Venture Financing

Előfeltétel: FIN 605 vagy FIN 640 3 LAW 761 szabadalmak 3 MKTG 762 Piaci lehetőségek elemzése

Előfeltétel: MKTG 605 vagy oktató engedélye 3

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb