MBA vállalkozói

Általános információk

Program leírás

Vállalkozói MBA

CIEC és New Charter Egyetem összeáll kínál innovatív utat egy nagy karrier! Tűnjön ki a tömegből fokozásával MBA vállalkozási New Charter University mivel részt vett vállalkozási intenzív workshop házigazdája CIEC az ikonikus Cambridge, Egyesült Királyság.

Akár akarja kezdeni a saját üzleti vagy csatlakozni egy meglévő, az MBA vállalkozási lesz gyakorlati segítséget a személyes fejlődés. A munkaadók érdekel, hogy mit tehet értük, és milyen messze tud nőni a vállalkozásukat. A cél ennek a MBA, hogy még több ügyes, foglalkoztatható és értékes.

Minden tanulási út személyes Önnek.

Miért érdemes velünk?

Global Opportunities

CIEC széles skáláját kínálja a nemzetközi tanulmányi és szakmai lehetőségek szerte a világon.

Előzetes tudás elszámolni

Mi lehet értékelni, hogy a korábbi vizsgálatok feljogosítja, hogy át hiteleket minden modul a korábban tanult.

Ha egyébként azt mutatják, hogy a meglévő kompetenciák modul elegendő, CIEC segít, hogy gyorsítsa fel azon keresztül modulon a mi feladatunk folyamat.

Személyre szabott értékelés és támogatás

A nemzetközileg elismert szakértelemmel rendelkezik a tanítás és a tanulás anyagok MBA világszerte CIEC kapsz egyéni támogatást az egész Vállalkozói MBA utazás, személyre szabott tananyag és értékelési kapcsolódó támogatást az egyes modulok.

Entry tanácsok

Mi segít meghatározni, hogy megfelel az összes felvételi követelményeket, beleértve az esetleges MBA előfeltételei. Ha kell teljesíteni a fennálló körülmények között, mi segít a hézagok kitöltésére.

Fast Track siker

Szakképzetlenek tudja garantálni az ember sikert azonban az MBA vállalkozási New Charter Egyetem célja, hogy felkészítse Önt az üzleti világban. Külön magát a versenyt, részt CIEC Vállalkozói Intenzív műhelyek (Intensives). A cél a Intensives kell nyitni a fejedben, hogy a vállalkozói szellemet. Lesz lehetőség, hogy annak alkalmazása a valós világot a központ Cambridge - egy hub a vállalkozói üzleti. Ez lehet teljes vagy részmunkaidős, vagy az intenzív tanulmányi időszakok.

Ellentétben a legtöbb első kurzusokat, az MBA vállalkozási erős kapcsolat a valós üzleti ismeretek. Úgy dönt, hogy részt vegyenek a CIEC vállalkozási intenzív workshop növeli az eszközöket meg kell áthidalni a szakadékot az egyetemek és az üzleti. Akár akarja kezdeni a saját üzleti, vagy csatlakozzon egy szervezet, az MBA vállalkozási fokozza a CIEC Intenzív összpontosít felkészít a következő lépésben.

A választás az MBA tapasztalat nagyon hasonlít semmilyen üzletet; képzelni magad a terméket, amely az MBA hozzáadott értéket. Exponenciálisan növeli az értéket fokozásával hogy MBA részt vesz a folytatás méltó CIEC Vállalkozói Intenzív tapasztalat.

A program

A 12 modul alkotó vállalkozási MBA a következők.

Module1-3 Module4-6 Module7-9 Module10-12

Online szállítás minden fenti modulok lehet kezdeni, bármely hétfőn minden héten egész évben.

CIEC Support

Cambridge International Education Centre (CIEC) társult a New Charter Egyetem nyilvánított vállalkozási MBA, teljes internetes kompetencia alapú MBA egy teljesen akkreditált amerikai egyetem.

Az MBA az első lépés a karrier létrán. A munkaadók érdekel, hogy mit tehet értük, és milyen messzire tud nőni a vállalkozásukat. Ez a kurzus célja, hogy még több ügyes és foglalkoztathatók; mi segít fejleszteni a szükséges készségeket és tapasztalatot, hogy egy sikeres vállalkozó. Ez segíthet elindítani a saját start-up vállalkozás, vagy támogassa a szakmai előmenetel belül egy nagyobb szervezet köszönhetően a vállalkozói gondolkodásmód.

Ennek része a támogatás a tanulási folyamat során, azt javasoljuk, hogy ossza meg véleményét és ötleteit a kar. A eTexts dolgoztak ki a világ legnagyobb oktatási kiadó össze a legfontosabb szövegek mindegyike tárgykörben. Ezek a források állnak az Ön egész MBA a személyes digitális könyvtárban. Ajánlunk szembe támogatást, kezdve egy héten át a teljes félév, mind Cambridge-ben és a partner központok London, New York, Róma, Madrid, Milánó, és Firenze. Ez a kombinált megoldás teljesen rugalmas, hogy megtanulják az is, hogy a legjobban megfelel Önnek.

Tanulmányi lehetőségek és szakmai gyakorlatok

Az életmód és olcsó

Az MBA kötelezi, hogy legalább egy tanév.

Érdemes lehet munka közben tanulmány a MBA vállalkozási, ezért kínálunk rugalmas tanulási programok. Ezek köre a tisztán internetes akár teljes munkaidőben szembe tanítás.

Természetesen, az előbbi kevésbé költséges, mint az utóbbi. Azonban, ha a körülmények megváltoznak során lehet beállítani a tanulási megközelítés és a költségeket kell.

Tanulmányi lehetőségek

Kezdeni a tanulást, bárhol is van az online mód, kiegészítő CIEC támogatást.

Tanulmány egy részét vagy egészét a kurzus a mi nemzetközi központja Cambridge, komplett CIEC orvos és tudományos támogatást.

Csatlakozz hozzánk Cambridge-ben az egyik rendszeres orvosi tanulmányi hét, és megfelel néhány, a leginkább tudományosan tehetséges emberek ezen a területen, de a valós élet tapasztalata. Cambridge egy világhírű központja a vállalkozás és akkor sok lehetőség során az MBA program, hogy vegyenek részt közvetlenül szakemberek részt vesznek a "Cambridge jelenség".

CIEC kínál rugalmas módon tanulni, miközben hozzáféréssel rendelkező szellemi vezetők és értékes tapasztalatokat sehol máshol nem található.

Fedezze fel a legjobb megoldás az Ön számára a szerzés a kapcsolatot velünk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Tanulmányozza a Kína - Ismerje mandarin

CIEC kapcsolatban van Peixian International College Pingguo (Guangxi tartomány), nagyjából egy órával a nagy város Nanning. Ez az új egyetem belépő negyedik éve, és tanítja a diákokat, műszaki tanfolyamok, hogy felkészítse őket az iparban, mint a Hotel és a szabadidő és utazás. Ezek szálláshelyet 4500 diák, és növekszik igen gyors ütemben. Ők is nagy hangsúlyt fektetnek, minden tanuló képes angolul beszélni, amikor elhagyják. Üdvözlik angol anyanyelvű, és egy nagyon szerény költséggel meg lehet tölteni a 20 hétben a tanulás Mandarin cserébe, hogy időt töltsenek a helyi diákok.

Van néhány fizetett lehetőségeket tanítani angol egyetemen. A tanítás szerződés költségeinek fedezésére az MBA, a legtöbb a másik által fedezett költségeket az egyetemen. Légy gyors, ha ez az érdeklődés.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

  • Ön is csatlakozhat a tanfolyam minden hétfőn egész évben
  • Akkor működik a saját tempójában, figyelembe MBA miközben a foglalkoztatás vagy tanul, míg a teljes idő és befejezése tizenkét hónapon belül
  • Alkalmazása révén CIEC összköltség csökkentése az MBA vállalkozási kevesebb, mint 6000 £
  • Tanulás a CIEC a vállalkozási MBA extra támogatás, kiegészítő vállalkozói tapasztalatok és jelentősen csökkentett áron
  • Ha szeretne jelentkezni, akkor kérjük, küldje el az oktatási átirat, útlevél másolat, és a kapcsolattartási adatokat enquiries@ciec-education.co.uk
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearso ... Tovább

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearson and Kaplan with over 10 million sales worldwide, including major texts in Chinese, Russian and many other languages. Kevesebb