MBA vállalkozói

Általános információk

Program leírás

Vállalkozói MBA

CIEC és New Charter Egyetem összeáll kínál innovatív utat egy nagy karrier! Tűnjön ki a tömegbÅl fokozásával MBA vállalkozási New Charter University mivel részt vett vállalkozási intenzív workshop házigazdája CIEC az ikonikus Cambridge, Egyesült Királyság.

Akár akarja kezdeni a saját üzleti vagy csatlakozni egy meglévÅ, az MBA vállalkozási lesz gyakorlati segítséget a személyes fejlÅdés. A munkaadók érdekel, hogy mit tehet értük, és milyen messze tud nÅni a vállalkozásukat. A cél ennek a MBA, hogy még több ügyes, foglalkoztatható és értékes.

Minden tanulási út személyes Ãnnek.

Miért érdemes velünk?

Global Opportunities

CIEC széles skáláját kínálja a nemzetközi tanulmányi és szakmai lehetÅségek szerte a világon.

ElÅzetes tudás elszámolni

Mi lehet értékelni, hogy a korábbi vizsgálatok feljogosítja, hogy át hiteleket minden modul a korábban tanult.

Ha egyébként azt mutatják, hogy a meglévÅ kompetenciák modul elegendÅ, CIEC segít, hogy gyorsítsa fel azon keresztül modulon a mi feladatunk folyamat.

Személyre szabott értékelés és támogatás

A nemzetközileg elismert szakértelemmel rendelkezik a tanítás és a tanulás anyagok MBA világszerte CIEC kapsz egyéni támogatást az egész Vállalkozói MBA utazás, személyre szabott tananyag és értékelési kapcsolódó támogatást az egyes modulok.

Entry tanácsok

Mi segít meghatározni, hogy megfelel az összes felvételi követelményeket, beleértve az esetleges MBA elÅfeltételei. Ha kell teljesíteni a fennálló körülmények között, mi segít a hézagok kitöltésére.

Fast Track siker

Szakképzetlenek tudja garantálni az ember sikert azonban az MBA vállalkozási New Charter Egyetem célja, hogy felkészítse Ãnt az üzleti világban. Külön magát a versenyt, részt CIEC Vállalkozói Intenzív műhelyek (Intensives). A cél a Intensives kell nyitni a fejedben, hogy a vállalkozói szellemet. Lesz lehetÅség, hogy annak alkalmazása a valós világot a központ Cambridge - egy hub a vállalkozói üzleti. Ez lehet teljes vagy részmunkaidÅs, vagy az intenzív tanulmányi idÅszakok.

Ellentétben a legtöbb elsÅ kurzusokat, az MBA vállalkozási erÅs kapcsolat a valós üzleti ismeretek. Ãgy dönt, hogy részt vegyenek a CIEC vállalkozási intenzív workshop növeli az eszközöket meg kell áthidalni a szakadékot az egyetemek és az üzleti. Akár akarja kezdeni a saját üzleti, vagy csatlakozzon egy szervezet, az MBA vállalkozási fokozza a CIEC Intenzív összpontosít felkészít a következÅ lépésben.

A választás az MBA tapasztalat nagyon hasonlít semmilyen üzletet; képzelni magad a terméket, amely az MBA hozzáadott értéket. Exponenciálisan növeli az értéket fokozásával hogy MBA részt vesz a folytatás méltó CIEC Vállalkozói Intenzív tapasztalat.

A program

A 12 modul alkotó vállalkozási MBA a következÅk.

Module1-3 Module4-6 Module7-9 Module10-12

Online szállítás minden fenti modulok lehet kezdeni, bármely hétfÅn minden héten egész évben.

CIEC Support

Cambridge International Education Centre (CIEC) társult a New Charter Egyetem nyilvánított vállalkozási MBA, teljes internetes kompetencia alapú MBA egy teljesen akkreditált amerikai egyetem.

Az MBA az elsÅ lépés a karrier létrán. A munkaadók érdekel, hogy mit tehet értük, és milyen messzire tud nÅni a vállalkozásukat. Ez a kurzus célja, hogy még több ügyes és foglalkoztathatók; mi segít fejleszteni a szükséges készségeket és tapasztalatot, hogy egy sikeres vállalkozó. Ez segíthet elindítani a saját start-up vállalkozás, vagy támogassa a szakmai elÅmenetel belül egy nagyobb szervezet köszönhetÅen a vállalkozói gondolkodásmód.

Ennek része a támogatás a tanulási folyamat során, azt javasoljuk, hogy ossza meg véleményét és ötleteit a kar. A eTexts dolgoztak ki a világ legnagyobb oktatási kiadó össze a legfontosabb szövegek mindegyike tárgykörben. Ezek a források állnak az Ãn egész MBA a személyes digitális könyvtárban. Ajánlunk szembe támogatást, kezdve egy héten át a teljes félév, mind Cambridge-ben és a partner központok London, New York, Róma, Madrid, Milánó, és Firenze. Ez a kombinált megoldás teljesen rugalmas, hogy megtanulják az is, hogy a legjobban megfelel Ãnnek.

Tanulmányi lehetÅségek és szakmai gyakorlatok

Az életmód és olcsó

Az MBA kötelezi, hogy legalább egy tanév.

Ãrdemes lehet munka közben tanulmány a MBA vállalkozási, ezért kínálunk rugalmas tanulási programok. Ezek köre a tisztán internetes akár teljes munkaidÅben szembe tanítás.

Természetesen, az elÅbbi kevésbé költséges, mint az utóbbi. Azonban, ha a körülmények megváltoznak során lehet beállítani a tanulási megközelítés és a költségeket kell.

Tanulmányi lehetÅségek

Kezdeni a tanulást, bárhol is van az online mód, kiegészítŠCIEC támogatást.

Tanulmány egy részét vagy egészét a kurzus a mi nemzetközi központja Cambridge, komplett CIEC orvos és tudományos támogatást.

Csatlakozz hozzánk Cambridge-ben az egyik rendszeres orvosi tanulmányi hét, és megfelel néhány, a leginkább tudományosan tehetséges emberek ezen a területen, de a valós élet tapasztalata. Cambridge egy világhírű központja a vállalkozás és akkor sok lehetÅség során az MBA program, hogy vegyenek részt közvetlenül szakemberek részt vesznek a "Cambridge jelenség".

CIEC kínál rugalmas módon tanulni, miközben hozzáféréssel rendelkezÅ szellemi vezetÅk és értékes tapasztalatokat sehol máshol nem található.

Fedezze fel a legjobb megoldás az Ãn számára a szerzés a kapcsolatot velünk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Tanulmányozza a Kína - Ismerje mandarin

CIEC kapcsolatban van Peixian International College Pingguo (Guangxi tartomány), nagyjából egy órával a nagy város Nanning. Ez az új egyetem belépÅ negyedik éve, és tanítja a diákokat, műszaki tanfolyamok, hogy felkészítse Åket az iparban, mint a Hotel és a szabadidŠés utazás. Ezek szálláshelyet 4500 diák, és növekszik igen gyors ütemben. Åk is nagy hangsúlyt fektetnek, minden tanuló képes angolul beszélni, amikor elhagyják. Ãdvözlik angol anyanyelvű, és egy nagyon szerény költséggel meg lehet tölteni a 20 hétben a tanulás Mandarin cserébe, hogy idÅt töltsenek a helyi diákok.

Van néhány fizetett lehetÅségeket tanítani angol egyetemen. A tanítás szerzÅdés költségeinek fedezésére az MBA, a legtöbb a másik által fedezett költségeket az egyetemen. Légy gyors, ha ez az érdeklÅdés.

HASZNOS INFORMÃCIÃ

  • Ãn is csatlakozhat a tanfolyam minden hétfÅn egész évben
  • Akkor működik a saját tempójában, figyelembe MBA miközben a foglalkoztatás vagy tanul, míg a teljes idŠés befejezése tizenkét hónapon belül
  • Alkalmazása révén CIEC összköltség csökkentése az MBA vállalkozási kevesebb, mint 6000 £
  • Tanulás a CIEC a vállalkozási MBA extra támogatás, kiegészítÅ vállalkozói tapasztalatok és jelentÅsen csökkentett áron
  • Ha szeretne jelentkezni, akkor kérjük, küldje el az oktatási átirat, útlevél másolat, és a kapcsolattartási adatokat enquiries@ciec-education.co.uk
Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearso ... Tovább

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearson and Kaplan with over 10 million sales worldwide, including major texts in Chinese, Russian and many other languages. Kevesebb