Hivatalos Leírás

1

Leírás

Az MBA Executive Northampton Business School gondosan tervezték, hogy alapos ismerete minden kritikus üzleti területek és funkciókat. Ahhoz, hogy sikeresek az üzleti életben, szüksége van több mint üzleti ismeretek. A Master of Business Administration Executive egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

Ez az egyedülálló MBA Executive fog felelni azoknak, akik törekvő üzleti szakemberek nélkül, az előző üzleti vagy vezetői tapasztalat, de van egy egyértelmű érdeke és szenvedély üzleti, vállalkozási és vállalkozói.

Megszerzése MBA, a University of Northampton támogatni fogja a szakmai előmenetel a fejlődő a kritikus gondolkodás és kutatás készségek, amelyek növelik az üzleti tudás és a megértés. Az MBA megtanít arra, hogy az elmélet a hatékony vezetési gyakorlat és felvértezzük Önt az alapvető készségeket, a bizalom és a kompetencia, hogy segítsek, amikor a kockázati a választott iparágban. Most megtudhatod, hogy úgy gondolja, oldalirányban, kihívás konferencia és ajánlatot tudás alapú megoldásokat az üzleti kérdésekre. Ön képes lesz arra, hogy gondolkodjanak és másképp működik, hogy a kollégák, ami elengedhetetlen a mai globális üzleti színtéren.

A tantárgy tartalma

A program úgy lett kialakítva, hogy kapsz egy alapos megértése az üzleti és menedzsment folyamatokat. A feladatok középpontjában a valós üzleti és menedzsment helyzetek és fejleszteni a stratégiai gondolkodás és a vállalkozói készségek.

Az MBA módszer a tanítás részvételt, hogy a résztvevők úgy kérdéseket szervezet széles vagy teljes üzleti környezetben. Készségek elemzése üzleti és szervezeti problémák kerülnek előtérbe, mint az a képesség, hogy felismerje és kihasználni a lehetőségeket. A fejlesztési stratégiák és tervek az üzleti vagy tanszéki fejlesztés egyik fő témája. Ahogy azt várni egy posztgraduális fokozatot, ez a program igényes szempontjából belépés, a szigor és a munkaterhelés és lesz szükség elkötelezettség és odaadás a résztvevőktől.

Tipikus modulok:

Az MBA program magában Executive nyolc speciális modulok tanulmányi (hét tanított, és egy független kutatási modul), amelyen keresztül akkor lesz előrelépés érdekében:

  • Kritikus kérdések a Business: Melyek a kritikus témákat és átható kérdések az üzleti életben ma?
  • Menedzsment és Szervezeti Magatartás: Melyek a szervezeti és irányítási folyamatokat, amit meg kell érteni, hogy a hatékony vezető?
  • Vezetés a változások tükrében: Milyen vezetői képességek szükségesek a különböző üzleti kultúrák és környezetben?
  • Stratégiai Marketing: Hogyan lehet a vállalkozások versenyelőny megszerzése egy dinamikus és összetett piacon?
  • Kezelése műveletek és az ellátási lánc: Melyek a kritikus tényezők a műveletek, az ellátási lánc és a projekt menedzsment?
  • Versenyképes stratégia és innováció: Mit kell tudni, hogy képes legyen adaptably fejlesztésére és értelmezni stratégia?
  • Pénzügyi döntéshozatal: Milyen stratégiai tudás van szükség, a számviteli, kvantitatív módszerek és menedzsment információt?
  • Business Research Project: Milyen új lehetőségeket, vagy a stratégiai változások lehetségesek az én dolgom / szervezet?

Belépési követelmények:

A pályázóknak általában elvárható, hogy tartsa az első vagy másodosztályú kitüntetéssel diplomázott egy brit egyetemen vagy azzal egyenértékű, és mindig van legalább két éves releváns vezetői tapasztalat. A University of Northampton felvételi eljárások lehetővé teszik a felvételi a diákok korábbi hitel-vagy tapasztalati tanulás. Mivel ez a posztgraduális képesítést fog vonzani szakmai gyakorlati és vezetők, a diákok is részt vehetnek az értékelése alapján értelmes és mérhető előzetes tudás vagy szakmai tapasztalat. A pályázóknak anyanyelvűek nem angol igazolniuk kell az angol nyelvi képességek szinten jóváhagyta az egyetem. Az igényelt szintje IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date