MBA Executive


MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket. Ellentétben a legtöbb oktatási és képzési programok, a rugalmas, és nem igényel hagyja az üzleti.

Szembesülve a globálisan versenyképes üzleti környezet és támogatja a korszerű információs és kommunikációs technológiák, az üzleti szervezeti struktúrák gyorsan változik. Siker ezen az új piacon szükséges csapatok vezetői munka különböző funkciók és határok. Ma a vállalatvezetők tapasztalatai kihívások, amelyek egyedülálló eltérnek az egy generációval ezelőtt.

&nbsp

A program fejleszti holisztikus elképzelés vezetés vezetők megvitatják összesen szempontból való világban kérdések és problémák. A résztvevők kap egy kifinomult figyelmet a globális, a technológiai és a piaci erők formálják az üzleti és fejleszteni a problémamegoldó készség elemző közvetlenül kapcsolódó kritikus üzleti kérdésekre. A program lehetővé teszi, hogy a résztvevők gyakorolhatják a helyes ítélet, megalapozott döntéseket hozhassanak, és megteszi a megfelelő felelősséget.

&nbsp

A magas szintű adminisztratív támogatás és személyes figyelmet a programban oktatók és dolgozók hozzáadott értéket az átfogó tanulási módszer. Az oktatási módszer egyesíti üzleti iskola szakmai munkatapasztalat, beleértve az előadások, beszélgetések, elemzések esetében, hallgatói prezentációk, csoportos projekteket, a böngészés és a szörfözés az interneten, és a vendég előadók az ipar és a kormányzat. A program felvértezi a résztvevők erős interperszonális kommunikáció, a csapatmunka, és a vezetői képességek és olyan stratégiai megértése szerepe az információs és kommunikációs technológiák az üzleti életben.

&nbsp


Kiválasztási folyamat

&nbsp

A kiválasztási folyamat, keresünk egy szuper mix Az akadémiai oklevelek és személyes tulajdonságok, amelyek jelzik az egyén képes részesüljenek, és hozzájárul az oktatási tapasztalattal UMT. Oktatási módszerek a program jelentős mértékben támaszkodik hasznosítása a legújabb technológiával és a dinamikus eszmecserét körében kar és a diákok. Gondos megfontolás tárgyává teszik az általános egyensúlyt az egyes osztályok. Annak érdekében, mélysége és gazdagsága csoportos tanulási, igyekszünk kiválasztani egy osztály tagjai, akik rendelkeznek a magas etikai normákat és a tudományos kompetencia, különböző szakmai gyakorlat, és a személyes tulajdonságok, valamint elkötelezettségét, hogy a vezetői karrier.

&nbsp

&nbsp

Return on Investment

&nbsp

A hozam a befektetés MBA több mint vet, vagy akcióinkról. Ugyancsak a tudás és szakmai hálózat, amely megadja, és a vállalat versenyelőnyt. UMT vonzza okos, sikeres szakemberek, akik excel egy együttműködési, csapat-alapú környezetben. Ezek az emberek lesz szüksége a csapatnak most és a jövőben is. A alumni azt mondják, hogy egykori osztálytársai is közeli barátok és kollégák az elkövetkező években.

&nbsp

&nbsp

Specializációk

 • Marketing
 • Pénzügy
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Általános menedzsment
 • Információs Rendszerek
 • Supply Chain Management

&nbsp

Bejárat követelmények

 • HEC elismert diploma bármely fegyelem minimum 45%-os jelek összességében.
 • Két év utáni érettségi munkatapasztalat.

&nbsp

Felvételi kritériumok

&nbsp

Minden alkalmazás alapján értékelik érdemei által meghatározott kérelmező korábbi tanulmányi eredménye, szakmai gyakorlat és teljesítmény az interjú szerint a következő százalékos súlyok:

 • O-Level/Matriculation jelek 15%
 • A-Level/Intermediate jelek 15%
 • Skálavonal 20%
 • Interjú 30%
 • Szakmai tapasztalat 20%

Additi onal öt pont kapnak minden mester diplomával.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus University of Management and Technology - Pakistan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
ápr. 2020
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
2,578 EUR
PKR 300,000. -
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date