MBA végrehajtó

Általános információk

Program leírás

MBA Executive


MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket. Ellentétben a legtöbb oktatási és képzési programok, a rugalmas, és nem igényel hagyja az üzleti.

Szembesülve a globálisan versenyképes üzleti környezet és támogatja a korszerű információs és kommunikációs technológiák, az üzleti szervezeti struktúrák gyorsan változik. Siker ezen az új piacon szükséges csapatok vezetői munka különböző funkciók és határok. Ma a vállalatvezetők tapasztalatai kihívások, amelyek egyedülálló eltérnek az egy generációval ezelőtt.

&nbsp

A program fejleszti holisztikus elképzelés vezetés vezetők megvitatják összesen szempontból való világban kérdések és problémák. A résztvevők kap egy kifinomult figyelmet a globális, a technológiai és a piaci erők formálják az üzleti és fejleszteni a problémamegoldó készség elemző közvetlenül kapcsolódó kritikus üzleti kérdésekre. A program lehetővé teszi, hogy a résztvevők gyakorolhatják a helyes ítélet, megalapozott döntéseket hozhassanak, és megteszi a megfelelő felelősséget.

&nbsp

A magas szintű adminisztratív támogatás és személyes figyelmet a programban oktatók és dolgozók hozzáadott értéket az átfogó tanulási módszer. Az oktatási módszer egyesíti üzleti iskola szakmai munkatapasztalat, beleértve az előadások, beszélgetések, elemzések esetében, hallgatói prezentációk, csoportos projekteket, a böngészés és a szörfözés az interneten, és a vendég előadók az ipar és a kormányzat. A program felvértezi a résztvevők erős interperszonális kommunikáció, a csapatmunka, és a vezetői képességek és olyan stratégiai megértése szerepe az információs és kommunikációs technológiák az üzleti életben.

&nbsp


Kiválasztási folyamat

&nbsp

A kiválasztási folyamat, keresünk egy szuper mix Az akadémiai oklevelek és személyes tulajdonságok, amelyek jelzik az egyén képes részesüljenek, és hozzájárul az oktatási tapasztalattal UMT. Oktatási módszerek a program jelentős mértékben támaszkodik hasznosítása a legújabb technológiával és a dinamikus eszmecserét körében kar és a diákok. Gondos megfontolás tárgyává teszik az általános egyensúlyt az egyes osztályok. Annak érdekében, mélysége és gazdagsága csoportos tanulási, igyekszünk kiválasztani egy osztály tagjai, akik rendelkeznek a magas etikai normákat és a tudományos kompetencia, különböző szakmai gyakorlat, és a személyes tulajdonságok, valamint elkötelezettségét, hogy a vezetői karrier.

&nbsp

&nbsp

Return on Investment

&nbsp

A hozam a befektetés MBA több mint vet, vagy akcióinkról. Ugyancsak a tudás és szakmai hálózat, amely megadja, és a vállalat versenyelőnyt. UMT vonzza okos, sikeres szakemberek, akik excel egy együttműködési, csapat-alapú környezetben. Ezek az emberek lesz szüksége a csapatnak most és a jövőben is. A alumni azt mondják, hogy egykori osztálytársai is közeli barátok és kollégák az elkövetkező években.

&nbsp

&nbsp

Specializációk

 • Marketing
 • Pénzügy
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Általános menedzsment
 • Információs Rendszerek
 • Supply Chain Management

&nbsp

Bejárat követelmények

 • HEC elismert diploma bármely fegyelem minimum 45%-os jelek összességében.
 • Két év utáni érettségi munkatapasztalat.

&nbsp

Felvételi kritériumok

&nbsp

Minden alkalmazás alapján értékelik érdemei által meghatározott kérelmező korábbi tanulmányi eredménye, szakmai gyakorlat és teljesítmény az interjú szerint a következő százalékos súlyok:

 • O-Level/Matriculation jelek 15%
 • A-Level/Intermediate jelek 15%
 • Skálavonal 20%
 • Interjú 30%
 • Szakmai tapasztalat 20%

Additi onal öt pont kapnak minden mester diplomával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive inter ... Tovább

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive interaction between students and faculty. UMT encourages students to be receptive to new ideas, to ask objective questions and to pay attention to detail in order to infuse participants with an aptitude for life long learning. It values freedom of speech, permits dissent and welcomes diversity of views. It aims to produce well-rounded individuals who can make positive contributions to society on a personal and professional level. Kevesebb