Hivatalos Leírás

ÁTTEKINTÉS

 • Egy elismert és akkreditált svájci minőségi vendéglátás mesterképzés
 • Szakmai elismerési tanúsítvány (SWISS IM
 • Hospitality Professional Certification (HPC) az Amerikai Vendéglátás Akadémiától (AHA). A HPC tanfolyamot az amerikai kormány felismerte.
 • Tanúsított vendégszolgáltatás Arany tanúsítvány az American Hotel és Lodging Oktatási Intézet (AHLEI). Ez a tanúsítvány széles körben elismert, és a Pathway Certified Hospitality Educator (CHE)
 • Minden SWISS IM
 • Mindig van lehetőség arra, hogy kettős diplomát szerezzünk négy további kurzust a partneregyetemekből világszerte, beleértve a West Coast Egyetemet, a California University of California FCE-t stb. Ezeket a további kurzusokat a SWISS IM

MBA 1. évfolyam

(PGD a vendéglátás menedzsmentje)

 1. A vendéglátás szervezeti viselkedése és az interperszonális készségek
 2. Vendéglátóipari információs kommunikációs technológia
 3. Vendéglátás emberi erőforrás menedzsment
 4. Italgyártás
 5. Vendéglátóipari kooperatív oktatás
 6. Professzionális borászati ​​tanulmányok a vendéglátás vezetőinek

Fizetett szakmai gyakorlat Svájcban (6 hónap)
* Minimális bruttó havi fizetés CHF 2172

MBA 2. évfolyam

(Záró év beleértve a mester téziseket)

 1. Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment
 2. PR-kommunikáció
 3. Nemzetközi marketing
 4. Nemzetközi pénzügyi kockázatkezelés
 5. Globális üzleti környezet
 6. Vendéglátás stratégiai menedzsment
 7. Tézis

Fizetett szakmai gyakorlat Svájcban (6 hónap)
* Minimális bruttó havi fizetés CHF 2172

BELÉPÉS

A 18 éves pályafutástól kezdődően MBA-kig terjedő okleveleket kínálunk. Minden kurzust, a nyelvek kivételével, angolul tanítanak. Ez biztosítja az alapkövetelményt egy fejlett angol nyelvű szabványnak. Kérdések esetén belső vizsgálatot is adunk, hogy szükség esetén vizsgáljuk az egyes alkalmazásokat. Lépjen kapcsolatba SWISS IM-vel

Mester üzleti Adminisztráció (MBA) Hospitality Management (2 év)

 1. A hallgatóknak legalább 18 éveseknek kell lenniük
 2. A hallgatóknak el kell látni egy elismert intézménytől egyetemi diplomát vagy ezzel egyenértékű diplomát
 3. Erős motiváció a vendéglátóipar felé
 4. Angol hatékonyság
 5. 5-6,0 teljes zenekar pontszám az IELTS akadémiai vagy azzal egyenértékű 5. Kitöltött beiratkozási kérelem űrlap (elérhető a regionális irodákban és a honlapon)

IDŐSZAK ÉS INTAKES

Osztályidő: hétfőtől péntekig, 09: 00-12: 00, 02: 00-tól 05: 00-ig. Bevitel: évente négy bevitel: január, április, július és október

TÁMOGATÁSI DÍJAK

Tandíjunk az iskolai élet minden aspektusát tartalmazza: szállás, élelmiszer, egészségbiztosítás, vízum, egyenruha, svájci utazási kártyák és laptop Megjegyzés: Az új hallgatóknak összesen 24000 svájci frankot kell fizetniük. Ha a diákok a következő években folytatják tanulmányaikat , a díj minden egyes egymást követő évre 15000-16200 CHF lesz.

INTERNSHIP

Az elmélet tanulmányozása vezetővé válik, azt is megköveteli, hogy később alkalmazható legyen a való világban. Ezért a szakmai gyakorlatunk létfontosságú élmény a valódi vezetővé válás felé. Minden félév után a hallgatók lehetőséget kapnak 4-6 hónapon át a vendéglátóiparban. Sok iparágunk nagy kommunikációs készségeken alapul. Nincs jobb lecke, mint integrálni egy új környezetbe, megtanulni dolgozni egy új csapattal és bizonyítani az érdemeket. Ez lehetővé teszi diákjaink számára, hogy bizalommal növekedjenek és iparunk többi tagjának tisztelete révén. Ahhoz, hogy képes legyen diplomázni a nemzetközi elfogadott végzettséggel, és képes volt felmenteni a gyakornoki munkaköröket, felkészíti diákjainkat arra, hogy vezető szerepet töltsenek be, amikor pályafutásuk első lépcsőjére keresnek. Azt is meg kell említeni, hogy a svájci gyakornoki díjakat fizetik (CHF 2-300 / hó / hó). Így ez ad hihetetlen lehetőséget néhány diák számára, hogy finanszírozhassa az oktatás egy részét. Szakmai gyakorlati tanácsadóink hasznos tippeket nyújtanak, és a leginkább érdeklő szakmai gyakorlathoz vezethetnek. Nagyszerű kapcsolataink vannak a vendéglátóiparban, és büszkék vagyunk arra, hogy bemutassuk a diákjainkat.
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
Július 2019
Duration
2 Év
Price
24,000 CHF
Az új hallgatóknak összesen 24000 svájci frankot kell megfizetniük. Ha a diákok az elkövetkező években folytatják tanulmányaikat, a díj minden egyes egymást követő évre 15000-1562 CHF lesz.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

ápr. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date