MBA Vezetés

Általános információk

Program leírás

MBA Vezetés

London központjában, az MBA vezetésnek nagy hangsúlyt fektet a karrierépítésre, és a világ vezető üzleti iskoláinak tapasztalt professzorait látja el. Tanfolyamunk egyedülálló társ-tanácsadói modellt kínál, ahol a hallgatókat az osztálytermen kívül támogatják, és hozzáférhetnek az oktatóhoz minden olyan kihíváshoz, amely munkájuk során vagy tanulmányaik során szembesülhetnek.

A program célja egy elfoglalt szakmai szerepvállalás mellett történő végrehajtás, és 18 hónapos időtartamon keresztül kerül végrehajtásra az Executive formátumban. Havonta, interaktív workshop-stílusú tanításra 3 napos hétvégén kerül sor a London Moorgate campus-ban, a londoni kereskedelmi központban. Az alapvető üzleti alapok lefedése mellett a program nagy hangsúlyt fektet a küldöttek viselkedési kompetenciáinak fejlesztésére. Ezt egy viselkedési vezetői kompetencián alapuló, készség-alapú modell segítségével érik el, amely rendkívül hatékonynak bizonyult a vállalati világban. Ez magában foglalja a peer-coachingot, amely a hétvégi workshopok során zajlik, valamint a küldötteknek, akiknek folyamatos hozzáférése van a tanári professzorokhoz a hétvégi workshopokon kívül.

A rendes munkaidő során a küldötteket arra ösztönzik, hogy rendszeresen személyesen és virtuálisan találkozzanak a tanárokkal, hogy megvitassák a szakmai szerepükben felmerülő valós kérdéseket, amelyek a kurzus elméletéhez kapcsolódnak. Ezt az MBA-t közép- és magas rangú vezetőknek fejlesztették ki, akik érdeklődnek a vezetői képességeik fejlesztésében annak érdekében, hogy egyre idősebb szerepekbe lépjenek. A tipikus karrier útvonalak magukban foglalják a funkcionális szerepektől a funkcionális vezetésig, az általános menedzsmentig vagy partneri szintű szerepekig történő előrehaladást. A program ideális a vezetõ vezetõk számára, akik a professzionális szolgáltatási szektorban dolgoznak, például ügyvédek, tanácsadók és bármely szakmai vezetõ, akik a szervezeten belüli változások vagy átalakulások kezelésében vesznek részt.

Elizabeth Moore professzor, a University of Law Business School vezetõi MBA vezetõje / vezetõje nemzetközi akadémiai háttérbõl származik, az Egyesült Államok, Finnország, Oroszország és az Egyesült Királyság egyetemein tanított, miután a Columbia Egyetemen szerezte BA-t. , PhD diplomáját a Austini Texasi Egyetemen és edzői diplomát kapott a Cambridge-i Egyetemen, doktor Moore 2013 és 2019 között a Hult Nemzetközi Üzleti Iskola vezetési és vezetői edzői professzoraként szolgált. 2006 óta Moore professzor a Cambridge Egyetemen tanít. , ahol jelenleg a Hughes Hall kollégiumának társult oktatója és a nemzetközi nyári programok igazgatója. Számos egyéb szerepet töltött be egyetemi szférában egy 20 éves karrier során, ideértve a Harvard Egyetemen látogató ösztöndíjat és kulturális tanulmányi programot alapított az oroszországi Szentpétervári Állami Egyetemen, amelyet öt évig irányított. A vezetés területén kutatási érdekei elsősorban a vezetőség hitelességére, valamint az érzelmi és kulturális intelligenciára összpontosítanak.

Tanfolyam követelmények

  • Egyesült Királyság Bachello fok vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A hallgatóknak legalább öt éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük menedzsmentként, némi költségvetési felügyelet mellett.
  • Az MBA programban nem lehet mentességet vagy RPL-t kérelmezni.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Birmingham , London , London , Nottingham + 6 Több Kevesebb