MBA vezetők

Általános információk

7 locations available

Program leírás

Executive MBA

Az Executive MBA kínál stratégiai, multidiszciplináris és szisztematikus kilátás menedzsment, módszerek és innovatív tanulási tapasztalatok, felfedve a résztvevőt, hogy a korszerű ismeretek irányítási kérdésekre, és kihívást jelent élményt döntéseket.

Pályakezdő EMBA ügyvezető:

- Kapsz egy nagyobb képes rendszerezni a tudás a különböző funkcionális területek szervezetek


- el fogja érni a holisztikus, rendszerek üzleti


- Működjön jelek és vezetői információs rendszerek használt döntéseket környezetben a bizonytalanság


- Azonosítsa üzleti lehetőségeket, és képesek arra, hogy kivonat értékét vezetési helyzetekben


- növeli a képességét, hogy építsenek a jövőbeli forgatókönyveket


- Meg fogod érteni az értéke innováció és a kreativitás


- kezeli a szerepe a vezető a nagy teljesítményű csapatok


- Lesz készségek coaching csapat

Ki kell venni:

Célja, hogy a szakemberek több mint nyolc év szakmai tapasztalat, akik középvezetői pozíciókat, vezető szakemberek és a tulajdonosok a kis-és középvállalkozások.

A kiválasztási folyamat, IESA elősegíti a kialakulását a csoport a szakemberek nagy érdeklődés:


- Növekszik a tudásmenedzsment
- Fokozza a képességét, hogy vezető szerepet a csapat
- Határozza meg az üzleti lehetőségek
- Legyen ésszerű vezetői döntések meghozatalához
- Beépített keres megoldásokat, hogy megfeleljen a kihívásoknak a magas szintű vezetői és szakmai siker.

Miért érdemes az MBA vezetők?

1. Ön kap a címet Executive MBA (EMBA), egyedi Venezuela szakmai és vezetői tapasztalattal által kifejlesztett IESA között helyezkedik el az első tíz Latin-Amerikában, rangsorolva a magazin América Economía (2009). Három nemzetközi akkreditációk: AACSB, AMBA és EQUIS.


2.. Ő megosztani tudósok fronton a doktori rangos egyetemek a világ, átvitelére alkalmas nem csak a korszerű tudás különböző területein, de annak alkalmazása a latin-amerikai és a globális valóság.


3.. Lesz lehetősége van arra, hogy ismereteket szerezni dinamikus résztvevő-központú tanulás, amelynek célja a vezető szerepét a diákcsoport a képzési folyamatban. Az anyagok lesznek befogadó fokozása multidiszciplináris látás az irányítás.


4. tartoznak kohorsz magasan képzett táplált munkatapasztalat, amelyek gazdagítják órai beszélgetések hallgatók.


5. Meg lehet osztani a munkaköri feladatai a tanulmányi program, mint a szerkezet lehetővé teszi, osztályok 4 egymást követő napon minden hónapban.


6. Lesz meg egy aktív közösség a diákok, tanárok és öregdiákok, hogy bővül a hálózat, ezáltal az üzleti lehetőségek és átképzés.


7. Tudod, hogy egy nemzetközi opcionális utazás során az ötödik negyedév, gazdagítva az általános üzleti elképzelés.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management egy privát, nonprofit szervezet, amely a közszolgálati, hogy az egész társadalom és független a jelenlegi ... Tovább

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management egy privát, nonprofit szervezet, amely a közszolgálati, hogy az egész társadalom és független a jelenlegi gazdasági csoportok, politikai, vallási vagy kormányzati. Venezuela kíván nyújtani az iskola a nemzetközi hírnév, és a többi latin-amerikai, tudományos és szellemi termelés megérti a kihívásokat és a valóság az irányítás. &nbsp Ez az egyik a négy iskola a menedzsment és az üzleti Latin-Amerikában és 34. a világon, hogy a három legfontosabb nemzetközi akkreditáció, amely figyelembe a minőségét tudományos, oktatási teljesítmény és szellemi termelés alapján a legigényesebb minőségi előírásoknak. &nbsp Között stratégiai célokat időszakban 2009-2015, a következők: A növekvő létszám posztgraduális és a vezetői képzésbe. Nyereséges az új generációs modellek létrehozása és a tudás terjesztése. A mélyülő az oktatási módszer résztvevő központú tanulás. A fejlesztés megkülönböztető oktatási és kutatási nemzetközi és helyi vonatkozású, különösen a területén a vállalkozás. Azt jelenlétét három nagyvárosában Venezuela (Caracas, Maracaibo és Valencia), hogy megfeleljen a helyi piaci igényekhez. Továbbá keresztül Alapítvány Advanced Studies in Management (EGF) található a City of Knowledge (Panama), erősíti a tájékoztatás és szolgáltatás Latin-Amerikában. Kevesebb
Caracas , Panama város , Shanghai , Bogotá , Párizs , Buenavista , New Orleans + 6 Több Kevesebb