MBA a Data Driven Management-ben

Általános információk

Program leírás

Az egyedülálló MBA a Data Driven Management program egy átalakítási tapasztalat, amelynek célja, hogy fejlesszék alapvető szakmai és lágy készségek ápolják vezetői a 21. században.

A program feltárja és fejleszti a vállalati menedzsment minden területét, különös hangsúlyt fektetve a leginkább keresett üzleti készségekre: analitikus készségek, adatkezelés, üzleti intelligencia és a puha készségek széles skálája. Az IBS MBA tapasztalat egy egyéves teljes munkaidős program, mely 3-5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek számára készült.

Programunk elsősorban az "alapvető készségeket", azaz a szükséges kommunikációs és együttműködési kompetenciákat, a szilárd szervezeti, projektmenedzsment és naprakész pénzügyi és analitikai készségek elsajátítását célozza. A program második része a "funkcionális készségekre", azaz a vállalati szervezetekben a szerepek kezelésére vonatkozó fejlett készségekre összpontosít, beleértve az adatkezelést és az üzleti intelligenciát, az ügyfélkapcsolatok menedzselését és a stratégiai döntéshozatali készségeket. A program befejezi a kapcse projektet, amely felméri az újonnan szerzett üzleti élményeket és üzleti intelligencia készségeket.

A program időtartama

Programszerkezet

Szemeszter

modul

1

Kommunikációs képességek

1

Költségvetési és költségtudatosság

1

Szolgáltatási kiválóság

1

Döntéshozatal és elemző készségek

1

Szervezeti és projektmenedzsment készségek

2

Vezetés a globalizált világban

2

Üzleti intelligencia

2

MBA választható

2

Stratégiai menedzsment

2

Csapatgondozási készségek

3

Kutatási Tutorial Szeminárium

3

Capstone projekt


választani:/>

Piaci és versenyelemzés
Adatkezelés és vizualizálás
Stratégiai HRM

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and te ... Tovább

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and teach because of our collaborative culture – a blend of academic rigor, cooperative teamwork, entrepreneurship, diversity and continuous innovation. The academic experience we offer is providing our students from over 100 countries of the world not only with an undergraduate or postgraduate degree, but skills and networking opportunities that bring lifelong competitive advantages. Kevesebb