MBA A Gesundheitspädagogikban

University Institute for International and European Studies

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA A Gesundheitspädagogikban

University Institute for International and European Studies

A mesterkurzusok több tantárgyat és tanulmányi lehetőségeket is magukban foglalnak, amelyek lehetővé teszik, hogy szakértelmére specializálódjon. A projektmenedzsment tanulásával, szakterületeivel nemcsak tudást és készségeket szerezhet meg a vállalkozások irányításának lényegéhez, hanem technikai és módszertani készségeket is szerezhet az interperszonális készségek és kommunikációs képességek fejlesztéséhez.


Ennek a tanulmányi programnak a célja, hogy a hallgatókat vezesse be a releváns és a legújabb ismeretekre, különös tekintettel a projektmenedzsmentre és a kortárs szervezetre. Ezért a kurzus minden modulja és tartalma a Pathway aktuális és releváns jövőbeli trendjeire irányul. Ez azt jelenti, hogy a projektek irányításában vagy az önfoglalkoztatásban betöltött felelős szerepek helyes egyensúlya áll fenn. Ezek a modulok egyúttal átfogó képet kapnak arról is, hogy a szervezetek hogyan működnek, és amelyek fontos elemeket tartalmaznak a vállalati felelősség és a fenntarthatóság terén.

Okleveles vázlat

Ez a dokumentáció képezi az University Institute for International and European Studies (UNIES) Projektmenedzsment Mesterképzésének programjait. Minden kurzus modulokból áll. Minden egyes modul célja, hogy alapos ismereteket biztosítson, és hozzájárul a több funkciót megértéséhez. A disszertáció a hallgatók ismeretét vizsgálja minden tárgyi területen. Ennek a kurzusnak a teljes eredménye támogatja a diplomások karrierfejlesztésüket az akadémiai tudás és a legmagasabb színvonalú gyakorlati orientáció kombinációja révén.

A program nemzetközileg orientált. A nemzetközi partnerintézményekkel folytatott együttműködés révén a programot helyi társult egyetemi oktatási és képzési központok kínálják, és kérésre dupla fokozatú programként is kiadhatók a kapcsolódó egyetemi partnerekkel együtt. Ez megnyitja a mester program nagyon jó esélye a nemzetközi üzleti és kereskedelmi piacon.

Jelentkezzen egy Master Degree programra

Annak érdekében, hogy a UNIES-ben mesterképzésre beiratkozhassanak, a diákoknak a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk:

  • Útlevél / igazolvány
  • Legutóbbi fotózás
  • Egy akkreditált középiskola, középiskolai diploma, VWO, Baccalauréat, Maturité Fédérale, német abitur vagy azzal egyenértékű tanúsítvány.
  • Bachelor diploma, más diploma, mint diploma vagy mester
  • Egyetemi, főiskolai vagy szakmai nyelvi intézmény vagy bármely más illetékes testület által igazolt angol nyelvtanfolyam
  • Diákportfólió / önéletrajz

Teljes kérelmet nyújt be az összes mellékelt dokumentációval. Minden dokumentumot elektronikus formában kell benyújtani e-mailben (pdf vagy jpg-fájl). Az eredeti dokumentumokat vagy az eredeti fordításokat kérésre kell benyújtani. Ezeknek a dokumentumoknak az angol fordításai akkor szükségesek, ha az anyanyelvén kívül angolul fordulnak elő. A fordítási dokumentumokat a közjegyzőnek a származási országban kell hitelesítenie.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német


Utoljára frissítve April 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
3 félév
Nappali
Locations
Hollandia - Kerkrade
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Hollandia - Kerkrade
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt