MBA a Nemzetközi Üzleti Főigazgatóságon

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Készen áll arra, hogy üzleti vezetővé váljon a globális piacon. Ehhez tudnia kell, hogyan lehet navigálni a folyamatosan változó globális gazdaság kihívásaiban és lehetőségeiben. Az NSU Edge versenyelőnyt biztosít Önnek.

A Nemzetközi Üzleti Főigazgatósággal rendelkező MBA felkészíti Önt, hogy megfeleljen a világ minden táján működő induló, nonprofit vagy multinacionális vállalat igényeinek. A Fortune 500 üzletvezetőitől és más iparági vezetőktől megtudhatja, hogy miként lehet sikeresen kezelni a határokon átnyúló és különböző kulturális és intézményi környezeteket - alaposan megismerve az egyes kormányzati politikákat és a változó gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális feltételeket.

Ezen túlmenően számos lehetősége van valós tapasztalatok megszerzésére az feltörekvő piacok tanulmányozásával az osztályteremben, szakmai gyakorlat befejezésével, vagy külföldön utazással és tanulmányokkal a Nemzetközi Terepi Szeminárium keretében. A program befejezéséig készen áll arra, hogy globális szinten uralkodjon. Mindez az NSU Edge köszönhetően.

Legyen a Nemzetközi Guru

Induló, nonprofit vagy vállalati óriás: a legtöbb vállalkozás manapság globális, vagy legalábbis törekszik létezni. Mindannyian olyan vezetőkre van szükségük, akik jártasak a nemzetközi vizekben való navigálásban. A Nemzetközi Üzleti Főiskolai hallgatóval készen állsz arra, hogy komoly hullámokat készítsen.

Merüljön el a bevált gyakorlatok nemzetközi stratégiájába és végrehajtásába a szülővárosi tanteremben, mint dolgozó gyakornok vagy külföldön tanulmányozva. Összpontosítson a határokon átnyúló sikeres kezelésre. Tanulja meg, hogyan lehet navigálni a különféle országokban, kultúrákban és intézményi környezetben. Betekintést és részleteket szerezhet az import és export gyakorlatokról. Tanulmányozza a vállalkozás produktív vállalkozásának taktikáját a globális monetáris rendszerek, az egyes kormányzati politikák és a változó gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális feltételek keretein belül.

 • Az MBA alaptanfolyamok hétköznapokon vagy a nap folyamán kínálhatók a fő campuson és online. Nemzetközi üzleti tanfolyamok hétköznapokat kínáltak a fő campuson és online.
 • A program mindössze 21 hónap alatt elkészülhet.
 • A program évente ötször kezdődik, augusztusban, októberben, januárban, márciusban és májusban kezdődik.

Keress potenciál

Import / Export Manager
$ 97.942Átlagos fizetés évente
Közgazdász
$ 99.180Átlagos fizetés évente
Nemzetközi vezérigazgató
$ 332.627Átlagos fizetés évente

Forrás: Salary.com

businessman, internet, continents

Felvételi követelmények

 • Kész a Master's Felvételi Jelentkezés és vissza nem térítendő 50 USD pályázati díj.
 • Regionálisan akkreditált amerikai intézményből szerzett alapképzés, vagy azzal egyenértékű diploma a nemzetközi jelentkezők számára.
 • Hivatalos átirat az összes főiskola és egyetem korábban részt vett. A pályázó alapképzésének átiratában fel kell tüntetni a fokozat átruházásának dátumát, hogy a felvételi szempontból értékelni lehessen. Ha a végzettséget megszerezték, az átiratban fel kell tüntetni a fok átadásának dátumát, hogy felvételi szempontból értékelni lehessen. Az elektronikus átiratokat el lehet küldeni az electronictranscript@nova.edu e-mail címre vagy e-mailben a következő címen:
  Nova délkeleti egyetem
  Beiratkozási feldolgozási szolgáltatások (EPS)
  Figyelem: H. Wayne Huizenga Üzleti és Vállalkozási Főiskola
  3301 College Avenue
  PO Box 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida, 33329-9905
 • Más felvételi dokumentációra lehet szükség

Külföldi képzett pályázók

 • Azoknak a jelentkezőknek, akik diplomájukat az Egyesült Államokon kívül végezték el, külföldi átiratát a NACES által akkreditált szervezetnek kell értékelnie. Ezen szervezetek listája megtalálható a www.naces.org webhelyen
 • A független tudományos értékelésnek fel kell sorolnia a fok egyenértékűségét, és tartalmaznia kell a GPA (fokozat átlagának) kiszámítását, valamint a tanfolyamonkénti kreditértékelést.
 • Az akadémiai értékelést az összes hallgató munkájának el kell készíteni, és eredeti és hivatalos dokumentumok alapján kell elvégezni.

Angol nyelvtudás követelmény

Minden olyan jelentkezőnek, aki főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezik egyetemen vagy egyetemen, ahol az angol nem az elsődleges oktatási nyelv, angol nyelvvizsga szükséges. A teszteredmények nem lehetnek két évnél régebbiek.

 • Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL), minimális pontszám szükséges.
 • Internet alapú (iBT) = 79, számítógépes pontszám = 213, papír pontszám = 550.
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) minimális pontszám szükséges = 6.
 • Az angol Pearson Test (PTE) minimális fájdalma szükséges = 54.
 • TALK International, Nyelviskola: A 9. szintű teszt kitöltése legalább 85% -os pontszámmal.
 • Duolingo angol nyelvteszt: legalább 105
 • Az ENC 1101 és az ENC 1102 kitöltése „C” vagy magasabb fokozattal egy regionális akkreditációval rendelkező intézménytől.
 • Ha az elmúlt két évben az alapképzés vagy a mesterképzés teljes egészében angolul elkészült az Egyesült Államokon kívül, akkor az intézménynek hivatalos levélpapíron levélre lesz szüksége az angol nyelv követelményének elhagyására. A levélben fel kell tüntetni, hogy minden tanfolyamot angolul tanítottak.
 • Az ELS 112. szintű intenzív program angol nyelvű oktatás céljára történő kitöltése és átadása

* Interjúra is szükség lehet az angol nyelvtudás jelenlegi szintjének meghatározására, még akkor is, ha a szükséges pontszámokat és iránymutatásokat teljesítették.

Beszámolók

Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Tovább

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Kevesebb