Read the Official Description

ZSEM MBA- ZSEM a Vállalati Pénzügyminisztériumban mindazoknak szól, akik karrierjüket a magánszektorban szeretnék elindítani a vállalati pénzügyek területén. Ennek a programnak a tanterve, angolul teljes mértékben tanított, a közgazdasági kvantitatív kurzusokra összpontosít. Ez a program jól alkalmazható pénzügyi elemzők, számviteli szakértők, valamint olyan vezetők számára, akik készségüket kiterjeszteniük a pénzügyi és számviteli ismeretekre.

Ez a képzési program lehetőséget kínál arra, hogy kettős mesterképzést nyerjen hates tagú egyetemekkel (lásd a teljes listát lent).

Ez a program a tanfolyamok optimális kombinációját tartalmazza mind pénzügyi, mind számviteli szempontból. A pénzügyi kurzusokon a diákok megismerik a szervezetek, pénzintézetek és piacok pénzügyi gazdálkodását, a pénzügyi derivatívákat, valamint a pénzügyi beszámolók elemzését. A program pénzügyi részének befejezésekor a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy gyakorlati példában a beruházásokat kezeljék.

Ennek a programnak a számviteli része kiterjed a nemzetközi pénzügyi és pénzügyi beszámolási standardok, a pénzügyi számviteli eszközök, a számviteli információs rendszerek alkalmazásának, a pénzügyi beszámolók könyvvizsgálatának és a számviteli menedzsment technikájának elemzésére, amelyeket a vállalat vezetése belsőleg használ. A pénzügyi és könyvelési kategóriákba tartozó kurzusok mellett a diákok is részt vesznek az üzleti etikában és a vállalati társadalmi felelősségbiztosításban (CSR), amely egyre inkább releváns azok számára, akik a modern szervezetekben vezető szerepet kívánnak betölteni. Sok kurzus zajlik a ZSEM egyik számítógépes laboratóriumában, és bemutatja a diákokat az adatbázisok létrehozásához és elemzéséhez szükséges szoftverekhez a pénzügyek és a számvitel területén.

A professzorok ebben a programban vannak tapasztalt szakemberek és a természettudományos kutatók a pénzügyi és számviteli. Ez a program két félévre tart, és egy posztgraduális tézis létrehozásával csúcsosodik ki.

A program időtartama: 2 félév, 60 ECTS kredit.

Beiratkozási bevitel: szeptember és március

A tanfolyam szerkezete: Az osztályokat ciklusokban és délután 5 óra után tartják.

Felvételi követelmények: A pályázóknak négyéves szakmai vagy egyetemi egyetemi programot kell biztosítani, amely 240 ECTS kredit . Azok a jelöltek azonban, akik négyéves "nem gazdasági" programot végeztek, azzal a feltétellel is alkalmazhatók, hogy a szemesztert megelőző szemesztert a következő kurzusokkal vehetik igénybe: Közgazdasági alapismeretek, marketing alapjai, üzleti pénzügyek alapjai, menedzsment alapjai, alapok Számviteli.

 • Az MBA programba való belépés az alábbi méretek szerint történik:
 • Akadémiai siker az egyetemi és a posztgraduális programban - 30%
 • Interjú egy jelöltvel - 30%
 • 2 akadémiai vagy szakmai képesítéssel kapcsolatos ajánlás - 25%
 • Motivációs levél - 15%

Ez a képzési program lehetővé teszi a kettős diplomát a következő partner egyetemeken:

 • IIBN Üzleti Iskola, Nemzetközi Üzletviteli Intézet, Tanulmányi Konzorcium Szentpéterváron, OROSZORSZÁG (a ZSEM kettős diplomájának részeként kínál: MBA Pénzügyi és Banki Menedzsment, MBA Stratégiai Menedzsment, MBA Közigazgatás, MBA Olaj és Gáz Menedzsment, MBA turizmus menedzsment)
 • Fu Jen Katolikus Egyetem, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (fokozat kínált részeként a kettős diplomát a ZSEM : MS program menedzsment, MS marketing program, MS program Emberi Erőforrás Menedzsment, MS program Kvantitatív Pénzügy, MS program a pénzügyi és számviteli)
 • Nagoya Kereskedelmi Egyetem
 • Tilburg Egyetemi Stratégiai Menedzsment, Tilburg, HOLLANDIA (a ZSEM kettős diploma részeként szerzett diplomát: Master of Science in Strategic Management)
 • Kelet-Kínai Tudományos és Technológiai Egyetem, Shanghai Shi, KÍNA (a ZSEM kettős diplomájának részeként szerezte: Master of International Business)
 • KEDGE Business School Boudreaux-ban, Franciaországban (a ZSEM kettős fokozat részeként kínálják: Beszerzés
Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Zagreb School of Economics and Management »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
2 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date